Xtra VLCD Vihannes-keitto kupissa

Mikä on Xtra VLCD -dieetti?

XtraVLCD tuoteperheen tuotteet on suunniteltu käytettäväksi nimensä mukaisesti niukkaenergisellä VLCD-dieetillä (Very Low Calorie Diet), jossa päivittäinen energiamäärä pidetään alle 800 kilokalorin. Xtra VLCD -sarja tunnettiin aiemmin Suomessa nimellä Xtravaganza. Sarjan ovat kehittäneet alan parhaat asiantuntijat erityisesti Xtravaganzan painonpudotusohjelmia varten, ja tuotteita on käytetty Suomessa jo pitkään.

Xtravaganza-ohjelma on alun perin Ruotsissa vuonna 2001 kehitetty laihdutus- ja painonhallintamenetelmä. Kultavuosinaan ohjelma saavutti erittäin suuren suosion Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa, ja monien puhekielessä tuotteet kulkevat edelleen Xtravaganza-nimellä.

Xtra VLXD-tuotteet ovat Käypä hoito -suositusten mukainen apu ylipainoon

VLCD-dieetti on Lääkäriseura Duodecimin Käypä hoito -suosituksen mukainen apu ylipainoon. Dieettiä suositellaan BMI:n ollessa yli 30, ja sen tarkoitus on toimia starttina painonpudotukselle sekä terveellisten elämäntapojen opettelulle. Dieettiä ei pidä toteuttaa yli kolmea viikkoa putkeen ilman lääkärin erillistä ohjeistusta.

Xtra VLCD-tuotteet noudattavat Elintarviketurvallisuusviraston ja Euroopan Unionin normeja ravinnon täydellisesti korvaavista tuotteista painonpudotuksen yhteydessä.

Monipuolinen valikoima VLCD-tuotteita

XtraVLCD -tuotteet on suunniteltu siten, että niiden käyttö kolmesti päivässä varmistaa riittävän päivittäisen vitamiinien ja hivenaineiden saannin. Lisäksi tuotteiden sisältämä proteiini takaa, ettei lihaksistosi kärsi painonpudotuksesta.
Tuoteperheeseen kuuluu suolaisia ja makeita ateriankorvikkeita sekä patukoita. Tuotteissa on panostettu niiden makuun, ja ne ovat keränneet hyvää palautetta käyttäjäkunnaltaan.

Hyviksen valikoimista löytyy seuraavat makeat pirtelöt:

Sarjasta löytyy myös seuraavat suolaiset vaihtoehdot:

Lisäksi valikoimasta löytyy mm. välipalaksi sopivia vaihtoehtoja:

Xtra VLCD-tuotteita suositellaan käyttämään kahdella eri tavalla

Xtra VLCD Täysivauhti

Xtra VLCD Täysivauhti on nopein tie painonpudotukseen. Se on erittäin niukkaenerginen dieetti, jonka aikana nautitaan kolme Xtra VLCD-ateriaa päivässä. Aterioista saat päivittäin energiaa yhteensä vain noin 500 kaloria. Dieetti mahdollistaa elimistön siirtymisen 3–4 päivän sisällä ketoositilaan, jossa keho tuottaa tarvitsemansa lisäenergian käyttämällä omia rasvavarastojaan energiaksi. Täysivauhdin avulla pudotat painoasi jopa 4 kiloa viikossa.

Täysvauhdilla saat lentävän lähdön painonpudotusprojektiisi, ja samalla motivaatiosi pysyy yllä, kun huomaat silmin nähden tulokset. Täysvauhdin jälkeen voit siirtyä Puolivauhdille, mikä vahvistaa tietäsi kohti pysyvää elämäntapamuutosta.

Xtra VLCD Puolivauhti

Xtra VLCD Puolivauhdilla painosi putoaa hitaammin, mutta opit samanaikaisesti noudattamaan kevyempiä elämäntapoja, jotta pudotetut kilot eivät tulisi takaisin. Puolivauhti soveltuu sinulle, joka haluat totutella rauhallisesti uuteen elämäntapaan. Puolivauhdin aikana syödään Xtra VLCD-ateriankorvikkeiden lisäksi terveellistä ravinteikasta ruokaa niin, että energiansaantisi on noin 1400 kaloria päivässä. Näin kilosi karisevat rauhallisella tahdilla, joskin Puolivauhdillakin voit saavuttaa lähes viiden kilon painonpudotuksen kuukaudessa.

Dieetin aikana on hyvä muistaa nauttia riittävästi vettä, olla lempeä itselle ja kuulostella kehon viestejä. Kevyt liikunta sekä esimerkiksi venyttely tukevat uusien terveellisten elämäntapojen opettelussa.

Tutustu tarkemmin koko Xtra VLCD-valikoimaan!

Lue Xtra VLCD kokemuksia Henriikan matkalta lihavuusleikkaukseen: VLCD -kuurin kokemuksia – viikko 3 

Lue lisää ateriankorvikkeista blogistamme: Ateriankorvikkeilla tukea painonpudotukseen 

Edellinen artikkeli

Kolme kätevää aamupalaa kookosmannasta

Seuraava artikkeli

Virtaa vaihdevuosiin – luontaistuotteita vaihdevuosioireiden helpottamiseen

Näitä luetaan

Kotimaiset Express Diet -tuotteet moderneissa paastoissa
Erilaiset paastot ovat nousseet rakettimaisesti suosioon terveystietoisten kuluttajien keskuudessa. Näillä tarkoitetaan perinteisiä...
Vida NAC + seleeni vahvistaa immuniteettia
N-asetyylikysteiini+seleeni -tuote valittiin terveystuotealan vuoden 2022 Terveystuotteeksi, eikä syyttä. N-asetyylikysteiini on ravinnosta...
Hyvää sydämelle — hyvää koko keholle
Sydänviikkoa kannattaa viettää joka ikinen viikko: sinä ja sydämesi olette taatusti kaiken...
Vahva ja suomalainen Pinena-männynkuoriuutetabletti
Ravintorengas Oy on monelle tuttu terveysalan yritys, jonka Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu...
Nordaid – innovatiivisia, tehokkaita ja laadukkaita vitamiinisuihkeita
Nordaid on Tallinnassa toimiva ravintolisävalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia vitamiineja, kivennäisaineita ja probiootteja....
Vogel-valmisteita eläinten hyvinvoinnin tueksi
Myös eläinten hyvinvoinnin tukemiseksi on olemassa erilaisia ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Esimerkiksi mietoja...
Nauti yrttisi fermentoituna
Terranova on tuonut ravintolisähyllyihin fermentoitujen yrttien valikoiman: kurkuman, inkiväärin, ashwagandhan ja mustan...
Terveyskaista auttaa sinua pitämään itsestäsi huolta
Jo vuodesta 2007 terveystuotealalla toiminut Terveyskaista on alusta alkaen halunnut olla tukemassa...
Väsyttääkö valvominen?
Yleisimpiin unihäiriöiden aiheuttajiin lukeutuu hektisestä elämäntilanteesta johtuva stressi, jännitys ja levottomuus, jotka...
Rauhoita stressin tunne
Harmonia KSM66® on täyden spektrin ashwagandha-juuriuute, joka auttaa edistämään stressinsietokykyä hillitsemällä kortisolin...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.