Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan

Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan

Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan affron®-uutetta. Miksi voidaan sanoa, että affron® on sahramiuutteiden numero 1 koko maailmassa ja miksi juuri Safran-kapselit ovat optimaalinen tapa nauttia tämän uniikin ainesosan hyödyistä? 

Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan

Sahrami saadaan sahramikrookuksen kukkaluoteista (Crocus Sativus L.) ja sitä on mausteen lisäksi käytetty adaptogeeninä ja positiivisen mielialan tukemiseen jo vuosituhansia. Modernin teknologian avulla espanjalainen valmistaja Pharmactive Biotech Products S.L.U. on kehittänyt prosessin, jossa sahramin biomolekyylit on kyetty tiivistämään vakioiduksi uutteeksi nimeltä affron®, joka sisältää 3,5% Lepticrosalides®-yhdistettä. Tämä yhdiste on sahramin positiivisten vaikutusten takana. 

Kukat, joista uute valmistetaan, viljellään Espanjassa. Uutteen valmistus tapahtuu lähellä kasvupaikkaa, jolloin ei tarvita pitkiä kuljetusmatkoja. Myös itse uutteen valmistusprosessi vie niukasti energiaa, eikä siinä käytetä minkäänlaisia kemikaaleja.

EFSA:n odotuslistalla olevat on merkittäviä terveysväitteitä sahramiin liittyen:

Maustesahrami (Crocus sativus L.) (M-2008-1061 2038):

  • osallistuu henkiseen tasapainoon
  • tukee rentoutumista
  • auttaa positiivisen mielialan ylläpitämisessä.

affron® voi auttaa ylläpitämään positiivisempaa mielialaa päivittäin, rentoutumaan iltaisin ennen nukkumaanmenoa sekä tasapainottamaan henkistä hyvinvointia luonnollisella tavalla – ilman sivuvaikutuksia.

Safran sahramiuutekapselit

Kuka voi hyötyä Safran-kapseleista?

Lyhyesti sanottuna, me kaikki! affron®-uutteen vaikutuksia on tutkittu aikuisilla, 12-16 vuotiailla teini-ikäisillä, menopaussia läpi käyvillä naisilla, aktiivisesti liikuntaa harrastavilla miehillä sekä henkilöillä, jotka ovat erityisesti kaivanneet sahramin terveysväitteiden kuvailemaa vaikutusta: rentoutumista, apua positiivisen mielialan ylläpitämiseen sekä henkisen tasapainon tukemiseen.

Sahramiuute ei ole tilapäinen tai lyhytaikainen pikaratkaisu tai “ihmelääke” unensaantiin, vaan tukee kehon luonnollista rentoutumista iltaa kohti. On yksilöllistä, miten nopeasti uutteen vaikutukset alkavat tuntua, mutta yleensä on paikallaan antaa sille aikaa vähintään 3 viikkoa ennen tulosten arviointia.

Safran-kapselin voi ottaa heti aamulla tai illalla tuntia ennen nukkumaanmenoa. Monien muiden uutteiden, esim. ashwagandhan kohdalla jotkut ovat tunteneet tarvetta pitää taukoa tuotteen käytöstä, mutta affron®-uutteen kohdalla tällaista tarvetta ei ole ilmennyt. Se soveltuu siis jatkuvaan käyttöön. Tutkimuksissa todettu tarvittava päiväannos on 28 mg ja Safran kapselit sisältävät 30 mg affron®-uutetta päiväannoksessa, joten vain yksi kapseli päivässä riittää. Pakkauksessa on siis päiväannos kahden kuukauden ajalle, yhteensä 60 kapselia. 

Miksi affron® on numero 1 koko maailmassa?

affron® on maailman sahramiuutteiden nro 1 koska

  • sillä on 3 patenttia: sen mielialaa tukeva vaikutus sekä sen vähän energiaa kuluttava, kemikaaliton valmistusprosessi AFF® ON Cool-Tech on patentoitu.
  • siitä on eniten dokumentaatiota ja kliinisiä tutkimuksia: 9 julkaistua kliinistä tutkimusta.
  • sillä on jo yli 4 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää maailmanlaajuisesti (valmistajan myyntidatan perusteella)
  • se on kahminut ylivoimaisesti eniten kansainvälisesti arvostettuja palkintoja, kuten Nutra Ingredients Europe Awards 2022 kategoriassa “Terve ikääntyminen” ja Nutra Ingredients USA Awards 2020 kategoriassa “Kognitiivinen toiminta”. 

Miksi valita Natura Median Safran-kapselit?

Natura Median Safran-kapselit eivät sisällä mitään muita vaikuttavia aineita kuin affron®-uutetta. Tämän ansiosta ne on helppo ottaa osaksi päivittäistä rutiinia, vaikka käytössä olisi jo muita ravintolisiä. Safran-kapseleiden kanssa ei tarvitse siis olla huolissaan hivenaineiden tai kasviuutteiden liikasaannista. Kapselit on valmistettu Suomessa, ne ovat vegaaninen tuote, eivätkä sisällä mitään yleisiä allergeeneja kuten gluteenia, soijaa tai maitoa

Tähän liittyvät tuotteet:

Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?

Mihin lisäravinteita tarvitaan?

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...
Luonnonsuola - Aarre Himalajan vuoristosta
Lempeä maku ja monien vaivojen apu. Paremmin ei voisi kuvailla luonnon todellista...
Wild Nutrition: 10 vuotta naisterveyden asialla
Wild Nutrition juhlii tänä vuonna tuotemerkkinsä 10-vuotismerkkipäivää.

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.