category
Frutin™ – luonnollista apua närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin

Frutin™ – luonnollista apua närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin

Saara Aarnio

Närästys ja erilaiset ruoansulatusvaivat ovat jatkuvasti yhä useamman suomalaisen riesana. Stressi, kiireinen elämäntyyli ja epäsäännölliset sekä epäterveelliset ruokailutottumukset aiheuttavat kiusallisia oireita aina vatsakivusta ilmavaivoihin, ripuliin ja ummetukseen asti. Luonnon omia tehoaineita sisältävä Frutin™ on suunniteltu taistelemaan näitä ongelmia vastaan!

Luonnollinen este närästykselle, joka sopii myös odottaville äideille

Kuitu-vitamiini-kivennäisainevalmiste Frutin™ toimii närästyksen ehkäisyssä muodostamalla luonnollisen vaahtoesteen mahalaukkuun, mikä estää mahahappojen nousun ruokatorveen sekä vähentää ylävatsan polttavaa tunnetta. Suojaavan vaahtokerroksen pH on yli 3,5. Tätä pH:ta emäksisemmät hapot eivät aiheuta kipua vaurioituneissa limakalvoissa.

Vaahtoeste syntyy pureskelutabletin sisältämistä mikronisoidusta hedelmäkuidusta (pektiini) ja dolomiittikalkista. Tabletin pureskelun jälkeen on suositeltavaa nauttia lasillinen vettä, joka edistää toivotun vaahtokerroksen muodostumista.

Frutin™ tarjoaa nopeaa ja tehokasta helpotusta närästykseen kaikille, sillä se sopii käytettäväksi myös raskauden aikana!

Edistää normaalia ruoansulatusta ja limakalvojen hyvinvointia

Frutin tukee ruoansulatuselimistön toimintaa

Sen lisäksi, että Frutin™ auttaa refluksioireisiin, siitä on apua myös koko ruoansulatuskanavan terveydelle. Tabletit sisältävät niasiinia, joka edistää limakalvojen hyvinvointia, ja kalsiumia, joka tukee ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa ja neutraloi mahahappoja. Fruitin sisältää myös piparminttuöljyä (Mentha X Piperita L.), jolla on ruoansulatusta parantavia ominaisuuksia. 

Yksi tabletti Frutinia sisältää:

 • 80 mg luontaista, puhdasta kalsiumia
 • 200 mg hedelmäkuitua (pektiiniä) 
 • 2 mg niasiinia (B3-vitamiini)
 • 50 mg magnesiumia

Frutin™ on:

 • gluteeniton
 • maidoton
 • vegaaninen

Frutinia nautitaan säännöllisesti ruokailun jälkeen

Frutin toimii parhaiten, kun sitä nautitaan 1–2 tabletin verran aina aterioiden jälkeen. Mikäli henkilö syö esimerkiksi viidesti päivässä, hänen Frutin-päiväannoksensa on, kerta-annoksesta riippuen, joko 5 tai 10 tablettia. Maksimaalinen vuorokausiannos on 12 tablettia. 

Tutustu ja tilaa!

  Edellinen artikkeli

  Saatko sinä ruokavaliostasi tarpeeksi elintärkeitä omega-3-rasvahappoja?

  Seuraava artikkeli

  Pysyvä painonpudotus onnistuu elämäntapamuutoksen kautta

  Jätä kommentti

  Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

  Robottiesto: