Kahden henkilön jalat kurkistavat peiton alta

Mikä on paras liukuvoide juuri sinulle?

Vaihdevuodet ja lääkitykset saattavat aiheuttaa naiselle emättimen kuivuutta, jonka seurauksena aiheutuu helposti kipua yhdynnän aikana. Myös välineiden, kuten hieromasauvojen, anaalitappien ja geishakuulien kanssa kannattaa käyttää liukuvoidetta. Niissä ei ole omaa kosteutusta ja sisäänvienti sujuu liukuvoiteen kanssa huomattavasti helpommin. Emättimen kuivuus ja yhdyntä ilman liukastetta aiheuttaa helposti kipua ja voi johtaa limakalvon rikkoutumiseen, hankautumiseen ja verenvuotoihin. Liukuvoiteen avulla yhdynnästä tulee turvallista ja helpompaa sekä se mahdollistaa lisää nautintoa ja mielihyvää molemmille. Varsinkin anaaliyhdynnässä liukuvoide on enemmän kuin suositeltavaa ja sitä kannattaakin käyttää runsaasti. Kondomeissa on yleensä jo silikonipohjaista liukastepintaa itsessään, mutta myös kondomin ulkopinnalle kannattaa lisätä liukuvoidetta ennen yhdynnän aloittamista. Kondomille käy sekä vesipohjainen että silikonipohjainen liukuvoide.

Monesti ihmiset arkailevat käyttää liukuvoidetta tai eivät tiedä liukuvoiteiden eroista. Seksuaalineuvojana suosittelenkin liukuvoiteita kaikille; itsetyydytykseen, limakalvojen kunnossapitoon, yhdyntään, esileikkiin jne. Tässä artikkelissa onkin tarkoitus avata erilaisten liukuvoiteiden ominaisuuksia, jotta sinä löytäisit parhaan liukuvoiteen omaan käyttöösi.

Silikonipohjainen liukuvoide tuo pitkäkestoista ja silkinpehmeää liukkautta

Silikonipohjaiset liukuvoiteet sisältävät pääsääntöisesti silikonia. Silikonipitoiset liukuvoiteet ovat vedenkestäviä sekä erittäin riittoisia – vain pieni määrä voidetta riittää. Silikonipohjainen liukkari ei myöskään koostumuksensa johdosta tahmaa ja sitä voi käyttää myös suihkussa tai kylpyammeessa. Riittoisuutensa vuoksi se kestää paljon pidempään kuin vesipohjainen liukuvoide. Vesipohjainen liukuvoide sopii käytettäväksi kondomien tai muusta kuin silikonista valmistettujen välineiden kanssa. Se ei kuitenkaan sovellu silikonivälineiden kanssa käytettäväksi, koska se vahingoittaa silikonivälineen pintaa ja kasvattaa sen myötä bakteeririskiä.

Belladot Silikonipohjainen Liukuvoide Original. Optimaalinen pH-taso 4,7.

Kuvassa Belladot Silikonipohjainen Liukuvoide Original. Optimaalinen pH-taso 4,7. Käytännöllinen pumppupullo. Kaksi kokoa: 50 ml tai 100 ml

Vesipohjainen liukuvoide käy kaikille

Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat helppokäyttöisiä, sillä niitä voi käyttää kaikkien välineiden ja kondomien kanssa. Vesipohjainen liukuvoide on nimensä mukaisesti tehty pääsääntöisesti vedestä, joten se imeytyy ihoon eikä sitä tarvitse pestä saippualla pois. Imeytymisen myötä liukuvoidetta joutuu usein lisäämään käytön aikana, ja heikkolaatuisimmat liukuvoiteet saattavat tuntua tahmaiselta.

RFSU Klick Natural liukuvoide. pH-tasapainotettu geeli antaa luonnollisen tunteen.

Kuvassa RFSU Klick Natural -liukuvoide. pH-tasapainotettu geeli antaa luonnollisen tunteen. Hajustamaton, ei sisällä maku- tai väriaineita. Dermatologisesti ja gynekologisesti testattu.

Öljypohjainen liukuvoide sopii myös hierontaan

Öljypohjainen liukuvoide säilyttää silikonipohjaisen liukuvoiteen lailla liukuominaisuutensa pitkään. Luonnonmukaiset kasviöljyt hoitavat ihoa lisäten samalla tuntemusta ja vahvistaen kokemusta. Liukuvoide sopii myös ylelliseksi hierontaöljyksi. Ei suositella käytettäväksi latex-kondomien kanssa. Valitse mieluummin kondomin kanssa käytettäväksi vesi- tai silikonipohjainen liukuvoide.

Yes Liukuvoide Öljypohjainen. Sisältää puhtaat ja luonnolliset ainesosat.

Kuvassa Yes Liukuvoide Öljypohjainen. Sisältää puhtaat ja luonnolliset ainesosat. Ei sisällä parabeeneja, glyseriiniä, hormoneja, haju-, väri- tai makuaineita, petrokemikaaleja, silikonia tai muita yleisesti tunnettuja ihoärsykkeitä. 

Paras liukuvoide on se, mikä soveltuu juuri sinun tarkoituksiisi

Liukuvoiteilla on myös erilaisia ominaisuuksia, olivatpa ne sitten silikoni-, vesi- tai öljypohjaisia. Liukuvoiteita on olemassa anaalikäyttöön soveltuvia, lämmittäviä, maustettuja, orgaanisia, stimuloivia ja luonnollisia. Jos tarvitset apua oikean liukuvoiteen valinnassa juuri Sinun käyttötarkoituksiisi sopien, ota rohkeasti yhteyttä.

Lantionpohjalihakset kuntoon

Vinkkejä kondomiahdistukseen

Näitä luetaan

Työpäiviin, treeneihin ja makuuhuoneeseen LISÄÄ VIRTAA

Pinena Elinvoima-kapseli auttaa suoriutumaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Uutuustuote tukee varsinkin...

Tiesitkö, että erektiohäiriöihin löytyy tutkittu ja tehokas apu ilman reseptiä?
Erektiohäiriöt ovat valitettavasti yleistyvä ongelma - häiriöitä esiintyy jo yli puolella...
Belladotin uutuus keskittyy naisten ejakulaatioon (squirting)
Riippumatta siitä mitä olet aikaisemmin kuvitellut, lukenut tai kuullut, sinulla ei tarvitse...
Libido hukassa? Näin omaan sukupuoliviettiin voi vaikuttaa
Kesähelteillä hormonit hyrräävät ja moni kokee libidonsa eli seksuaalisen halukkuutensa kohonneen. Aina...
Jokainen mies veltostuu joskus
Kun mies ikääntyy, testosteroniarvot laskevat. Se on täysin luonnollista, ja niin käy...
Toiko poikkeuksellinen kevät poikkeuksia elämääsi?
Päätin kirjoittaa tästä poikkeuksellisesta keväästä ja varsinkin sen mahdollisista vaikutuksista seksuaaliterveyteen ja...
Värinää vällyihin
Nykypäivänä on saatavilla monenlaisia vibraattoreja, hieromasauvoja ja klitoriskiihottimia. Vibraattori lisää parhaimmassa tapauksessa...
Käytännölliset vinkit tuovat seksiin lisää nautintoa
Seksielämä ei aina virkoa itsestään. Saimme avuksi nämä kivat vinkit Belladot...
Älä merkitse seksiä kalenteriin – se voi pahimmassa tapauksessa syödä halun
Ei jaksa, ei kiinnosta, ei toimi, älä koske, ei tunnu missään, en...
Vahvistusta miehisen kunnon ylläpitoon
Miehisen kunnon ylläpitäminen tai sen puute on ollut yksi kysytyimpiä kysymyksiä,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.