Mustikoita

Uusi suomalainen terveyspommi – kaura, heraproteiini ja mustikka yhdessä

Voimaruoka KauraPro välipalajauhe on todellista suomalaista superfoodia. Kuitupitoinen ja vatsaystävällinen kaura, proteiinien aatelia edustava maidon heraproteiini, sekä lukuisista hyödyllisistä vaikutuksista tuttu herkullinen mustikka löytyvät nyt yhdestä ja samasta tuotteesta. 

 

Tutkitusti terveellistä

Kotimainen kaura sisältää enemmän proteiinia, vitamiineja, hiilihydraatteja ja ravintoaineita kuin muut jyvälaadut. Kauran sisältämä ravintokuitu vaikuttaa monella tapaa elimistön toimintaan, ja sitä on tärkeää saada ravinnosta riittävästi. Kuitua on kahdenlaista: liukenematonta, suolen toimintaa edistävää sekä liukoista kuitua, joka auttaa hallitsemaan veren kolesterolitasoa. KauraProssa on runsaasti juuri kolesterolille suotuisia liukoisia kuituja. Mustikka on todellinen metsiemme hyvinvointipommi. Antioksidanttisten yhdisteiden lisäksi mustikka sisältää kuitua sekä C- ja E-vitamiineja, ja lisäksi muun muassa sinkkiä, magnesiumia, kaliumia, sekä useita B-ryhmän vitamiineja. Mustikan siemenet sisältävät myös elimistölle hyödyllisiä rasvahappoja. KauraPron sisältämä kotimaisen maidon heraproteiini on proteiinien aatelia. Nopeasti imeytyvä heraproteiini sisältää kaikkia 8–9 välttämätöntä aminohappoa, joita elimistömme tarvitsee muun muassa lihaskasvun ylläpitoon. Heran on tutkittu parantavan myös vastustuskykyä. 

Kotimainen uutuus jota lähes jokainen tarvitsee

Pohjanmaalla kehitetty ja valmistettu KauraPro on terveellinen ja nopea välipala kaiken ikäisille. Helppokäyttöisen KauraPro-jauheen voi sekoittaa puuroon, jogurttiin tai viiliin. Marjojen, maidon tai vaikkapa mehukeiton kanssa siitä valmistuvat myös herkulliset smoothiet.

KauraPron sisältämä proteiini pitää huolta lihaksiston ja luuston toiminnasta. Proteiini ja kaura tarjoavat arkisissa askareissa lihasten käyttöön energiaa, sekä välttämättömiä aminohappoja ja pitävät kylläisenä. Liikunnan jälkeen ne puolestaan korjaavat elimistön energiavajetta ja auttavat lihasten palautumista.

KauraPron sisältämät kaura- ja psylliumkuidut tasapainottavat vatsan toimintaa ja lisäksi kauran sisältämällä betaglukaanilla on vähintään 3 g vuorokaudessa nautittuna sydän- ja verenkiertotoimintaa hyödyttävä vaikutus: se auttaa tutkitusti alentamaan kolesterolia.

KauraPron herkullinen maku on aidoista kotimaisista mustikoista. KauraPro annoksella huolehdit lihasten, luuston, vatsan ja sydämen hyvinvoinnista. Helposti ja nopeasti. Kotimaista kauraa, heraproteiinia ja mustikkaa sisältävä tuote on vähälaktoosinen ja kuitupitoisuutensa ansiosta myös erittäin vatsaystävällinen.  

Suomalainen Voimaruoka KauraPro ei sisällä keinotekoisia lisäaineita ja se on makeutettu kasvipohjaisella stevialla. 

 

 

Voimaruoan tuotteet löydät Hyvinvoinnilta täältä

 

 

Alunperin julkaistu 18.4.2017 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Patentoitu pinaattiuute vähentää näläntunnetta ja mielihaluja jo yhden annoksen jälkeen

Detox-kuurilla energisesti kohti kesää

Näitä luetaan

Valitse itsellesi se sopivin maitohappobakteeri
Valitse itsellesi se sopivin maitohappobakteeri
Ecolomega – ultratuoretta ja raikasta öljyä suoraan kalasta!
Mitä seikkoja kannattaa ottaa huomioon kalaöljyvalmistetta valittaessa, ja miksi olemme täysin vakuuttuneita,...
Tarjoa lapsellesi parasta
Yhä useampi vanhempi haluaa huolehtia lapsensa hyvinvoinnista entistä puhtaammin ja luonnollisemmin.

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.