Kolme vihreää omenaa sinisellä pyyheliinalla

Detox-kuurilla energisesti kohti kesää

Tuntuuko olo tukkoiselta tai turvonneelta? Iho samealta ja epäpuhtaan oloiselta? Nyt on hyvä aika tehdä elimistölle kevätpuhdistus ja ottaa kesä vastaan pirteän energisesti. Liikunnan ja terveellisen ravinnon ohella aineenvaihduntaa ja elimistön puhdistusprosesseja voi tukea MethodDraine Detox – kuurilla. 

 

Puhdas keho voi hyvin

Elimistöön kertyy mm. ravinnon ja hengitysilman mukana kuona-aineita, jotka kuormittavat elimistöä ja voivat häiritä sen toimintaa. Detox on lyhenne englannin kielisestä sanasta detoxification, jolla tarkoitetaan elimistön luonnollista ja jatkuvaa tapaa neutraloida, sekä poistaa kuona-aineita kehosta hien, ulosteen ja virtsan mukana. Detox-kuuri auttaa tehostamaan elimistöä kuormittavien aineiden poistumista elimistöstä. Detox-kuuri tehostaa lisäksi aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta, sekä kirkastaa ihoa ja lisää virkeyttä. Puhdas ja terve keho voi hyvin. 

Kehoa puhdistavat terveellinen, kasvispainotteinen ja tuoreista raaka-aineista koostuva ruokavalio, ulkoilu ja liikunta. Riittävä vedenjuonti, noin 2-3 litraa päivässä, puhdistaa kehoa, poistaa kehoon kertynyttä nestettä sekä kuona-aineita ja ehkäisee ummetusta. Monilla yrteillä on kuona-aineiden poistumista stimuloiva vaikutus. MethodDraine Detox - valmiste on luonnollinen ja hellävarainen apu tukemaan elimistön puhdistusprosesseja. Valmisteen teho perustuu 11 kasvin yhteisvaikutukseen. 

MethodDraine Detox - tehoa puhdistuskuuriin luonnon keinoin

MethodDraine Detoxin sisältämät yritit stimuloivat yhtäaikaisesti eri puhdistuselimiä. Koivu ja latva-artisokka tukevat maksan toimintaa, voikukka, vihreä tee ja koivu munuaisten toimintaa. Fenkoli tukee ruuansulatusta, tamarindi edistää suolentoimintaa ja keto-orvokki puhdistaa ihoa. Lisäksi jodi edistää energia-aineenvaihduntaa ja ihon kuntoa. Kolmen viikon MethodDraine Detox kuuri puhdistaa kehoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Valittavana on kolme makuvaihtoehtoa: omena, vihreä tee tai vadelma-karpalo. Hyvänmakuinen valmiste sekoitetaan 1,5 litraan vettä ja nautitaan tasaisesti päivän aikana.

MethodDraine Express seitsemän päivän kuuri sopii kiireiselle. Pakkaus sisältää 7 annosta. Yksi annos sekoitetaan isoon lasilliseen vettä ja nautitaan aamuisin. Makuna granaattiomena-passionhedelmä. Helppoa ja hyvänmakuista. MethodDraine Detox-kuuri suositellaan tehtäväksi 1-4 kertaa vuodessa. Tutustu pakkauksessa oleviin käyttöön ja tuotteeseen liittyviin ohjeisiin. Ensimmäisenä huomaat nesteiden ja kuona-aineiden poistumisen aineenvaihdunnan tehostumisena. Kuurin loppupuolella iho kirkastuu, olotilasta tulee virkeämpi, ylimääräinen turvotus katoaa ja ruuansulatus toimii hyvin.

Jotta saisit Detox-kuurista mahdollisemman paljon irti, suosittelemme luopumaan kuurin ajaksi punaisesta lihasta, valkoisista viljoista, kahvista, alkoholista ja tupakasta. Liikunnan määrän lisääminen tehostaa kuurin vaikutuksia.

 

MethodDrainen löydät Hyvinvoinnilta täältä

 

Alunperin julkaistu 19.4.2017 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Uusi suomalainen terveyspommi – kaura, heraproteiini ja mustikka yhdessä

Vatsa kuntoon ruokavaliolla ja vahvalla maitohappobakteerilla

Näitä luetaan

Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...
Luonnonsuola - Aarre Himalajan vuoristosta
Lempeä maku ja monien vaivojen apu. Paremmin ei voisi kuvailla luonnon todellista...
Wild Nutrition: 10 vuotta naisterveyden asialla
Wild Nutrition juhlii tänä vuonna tuotemerkkinsä 10-vuotismerkkipäivää.
Maitohappobakteerit kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa
Maitohappobakteeri on elävä bakteeri, joka tuottaa maitohappoa ja kiinnittyy suoliston...
5 syytä syödä D-vitamiinia
D-vitamiini, tunnetaan myös "aurinkovitamiinina", on yksi tärkeimmistä vitamiineista, jotka tukevat...
Mitä aminohapot ovat?
Aminohapot jaetaan ei-välttämättömiin aminohappoihin ja yhdeksään välttämättömään aminohappoon, joita on saatava riittävästi...
Reishin ja pakurin hyödyt terveyden tueksi - nyt helposti ja herkullisesti!
Funktionaaliset sienten hyödyt ovat mittavat: vahvempi vastustuskyky, parempi yleiskunto ja...
Viisi vinkkiä raudan imeytymisen tehostamiseksi
Maailman terveysjärjestön eli WHO:n mukaan peräti 30 % ihmisistä kärsii raudanpuutteesta....
C-vitamiinin terveyshyödyt tehokkaasti kehon käyttöön
C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka tukee sekä immuunijärjestelmämme että hermostomme...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.