Kolme vihreää omenaa sinisellä pyyheliinalla

Detox-kuurilla energisesti kohti kesää

Tuntuuko olo tukkoiselta tai turvonneelta? Iho samealta ja epäpuhtaan oloiselta? Nyt on hyvä aika tehdä elimistölle kevätpuhdistus ja ottaa kesä vastaan pirteän energisesti. Liikunnan ja terveellisen ravinnon ohella aineenvaihduntaa ja elimistön puhdistusprosesseja voi tukea MethodDraine Detox – kuurilla. 

 

Puhdas keho voi hyvin

Elimistöön kertyy mm. ravinnon ja hengitysilman mukana kuona-aineita, jotka kuormittavat elimistöä ja voivat häiritä sen toimintaa. Detox on lyhenne englannin kielisestä sanasta detoxification, jolla tarkoitetaan elimistön luonnollista ja jatkuvaa tapaa neutraloida, sekä poistaa kuona-aineita kehosta hien, ulosteen ja virtsan mukana. Detox-kuuri auttaa tehostamaan elimistöä kuormittavien aineiden poistumista elimistöstä. Detox-kuuri tehostaa lisäksi aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta, sekä kirkastaa ihoa ja lisää virkeyttä. Puhdas ja terve keho voi hyvin. 

Kehoa puhdistavat terveellinen, kasvispainotteinen ja tuoreista raaka-aineista koostuva ruokavalio, ulkoilu ja liikunta. Riittävä vedenjuonti, noin 2-3 litraa päivässä, puhdistaa kehoa, poistaa kehoon kertynyttä nestettä sekä kuona-aineita ja ehkäisee ummetusta. Monilla yrteillä on kuona-aineiden poistumista stimuloiva vaikutus. MethodDraine Detox - valmiste on luonnollinen ja hellävarainen apu tukemaan elimistön puhdistusprosesseja. Valmisteen teho perustuu 11 kasvin yhteisvaikutukseen. 

MethodDraine Detox - tehoa puhdistuskuuriin luonnon keinoin

MethodDraine Detoxin sisältämät yritit stimuloivat yhtäaikaisesti eri puhdistuselimiä. Koivu ja latva-artisokka tukevat maksan toimintaa, voikukka, vihreä tee ja koivu munuaisten toimintaa. Fenkoli tukee ruuansulatusta, tamarindi edistää suolentoimintaa ja keto-orvokki puhdistaa ihoa. Lisäksi jodi edistää energia-aineenvaihduntaa ja ihon kuntoa. Kolmen viikon MethodDraine Detox kuuri puhdistaa kehoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Valittavana on kolme makuvaihtoehtoa: omena, vihreä tee tai vadelma-karpalo. Hyvänmakuinen valmiste sekoitetaan 1,5 litraan vettä ja nautitaan tasaisesti päivän aikana.

MethodDraine Express seitsemän päivän kuuri sopii kiireiselle. Pakkaus sisältää 7 annosta. Yksi annos sekoitetaan isoon lasilliseen vettä ja nautitaan aamuisin. Makuna granaattiomena-passionhedelmä. Helppoa ja hyvänmakuista. MethodDraine Detox-kuuri suositellaan tehtäväksi 1-4 kertaa vuodessa. Tutustu pakkauksessa oleviin käyttöön ja tuotteeseen liittyviin ohjeisiin. Ensimmäisenä huomaat nesteiden ja kuona-aineiden poistumisen aineenvaihdunnan tehostumisena. Kuurin loppupuolella iho kirkastuu, olotilasta tulee virkeämpi, ylimääräinen turvotus katoaa ja ruuansulatus toimii hyvin.

Jotta saisit Detox-kuurista mahdollisemman paljon irti, suosittelemme luopumaan kuurin ajaksi punaisesta lihasta, valkoisista viljoista, kahvista, alkoholista ja tupakasta. Liikunnan määrän lisääminen tehostaa kuurin vaikutuksia.

 

MethodDrainen löydät Hyvinvoinnilta täältä

 

Alunperin julkaistu 19.4.2017 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Uusi suomalainen terveyspommi – kaura, heraproteiini ja mustikka yhdessä

Vatsa kuntoon ruokavaliolla ja vahvalla maitohappobakteerilla

Näitä luetaan

Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.