Kulhollinen vihersmoothieta

Kevätpuhdistus vihreiden superfoodien avulla

Kirjoittaja: Hanna Jormanainen, tuotepäällikkö / Voimaruoka

 

Elimistömme pyrkii jatkuvasti neutraloimaan sekä poistamaan ruuan, ilmansaasteiden ja luonnollisten kehon prosessien myötä kertyviä kuona-aineita hien, ulosteen ja virtsan mukana. Elimistön puhdistusmekanismit kaipaavat kuitenkin ajoittain helpotusta työhönsä puhdistuskuurien avulla.

Kehoa puhdistavat kasvispainotteinen ja tuoreista raaka-aineista koostuva ruokavalio, ulkoilu ja liikunta. Myös riittävä vedenjuonti, noin 2-3 litraa päivässä, puhdistaa kehoa, poistaa kehoon kertynyttä nestettä, sekä kuona-aineita ja ehkäisee ummetusta. Hivenaineista ja vitamiineista mm. sinkki, seleeni, A-vitamiini ja sen esiaste beetakaroteeni, E- ja C-vitamiini, sekä flavonoidit tukevat puhdistusta. Puhdistusta voikin tehostaa lisäämällä ruokavalioon poikkeuksellisen runsaasti näitä ravinteita sekä lehtivihreää sisältäviä superfoodeja, kuten spirulina- ja chlorella-leviä. 

Voimaruoka spirulina-levä sisältää hyvin runsaasti, lähes 70 %, proteiinia, joten se sopii hyvin puhdistuskuurin smoothieen tuomaan ruokaisuutta. Proteiinin lisäksi spirulina on hyvin vitamiini- ja hivenainerikas ja sisältää mm. puhdistusta ja solujen uusiutumista tukevaa lehtivihreää, sekä beetakaroteenia. Jos et tykkää tehdä smoothieita, voit nauttia spirulinan myös laadukkaina puriste-tabletteina. Voimaruoka spirulina jauhe ja tabletit tulevat Hawaijin saarten puhdaudesta, joten niiden maku ja tuoksu on raikas.

Jos haluat vieläkin voimakkaammin puhdistavan superfood-tuotteen, valitse Voimaruoka chlorella tabletti-puristeet, sillä chlorella on maailman rikkain lehtivihreän lähde. Voimaruoka chlorella-tableteissa on lähes 3 800 mg klorofylliä. Tabletit ovat muutoinkin hyvin ravintorikkaita. Voimaruoka chlorella-tabletit tulevat arvostetulta japanilaiselta Yaeyama-kasvattajalta. Korkeaan laatuun kuuluu puhtaasta kasvuympäristö johtuva montaa muuta chlorella-lajiketta raikkaampi maku ja tuoksu, sekä chlorellan soluseinämien rikkominen sen ravinteiden paremman imeytyvyyden vuoksi. Jotta tabletit imeytyisivät hyvin, niiden sidosaineena on käytetty vain kalsiumfosfaattia. Puhdistuskuurien aikana kannattaa välttää alkoholia, tupakkaa, sokeria, vehnää ja hyvin rasvaisia ruokia, sekä punaista lihaa.

Siirry ostoksille tästä!

 

 

Alunperin julkaistu 9.5.2017 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Vatsa kuntoon ruokavaliolla ja vahvalla maitohappobakteerilla

Kurkumiini - maustekaappisi terveellisin mauste saa uutta voimaa

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan
Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.