Kaura Pro – uusi tapa syödä kauraa

Kaura Pro – uusi tapa syödä kauraa

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Kaura Pro on kaikki mitä olet kaivannut: kauraa, kuituja ja protskuja hyvässä suhteessa. Kaura Pro pitää vatsan onnellisena, lihaksiston vahvana ja näläntunteen loitolla. Kaikki yhdestä tuotteesta, valmiiksi mietittynä. Sinun tarvitsee vain sekoittaa Kaura Pro jugurttiin, marjoihin tai puuroon ja nauttia!

Voimaruoka Kaura Pro on aivan uusi tapa syödä kauraa. Runsaskuituinen ja vatsaystävällinen kaura, proteiinien aatelia edustava heraproteiini, sekä lukuisista hyödyllisistä vaikutuksista tuttu herkullinen mustikka löytyvät nyt helposti yhdestä ja samasta tuotteesta. Hyvät ravintoaineet optimaalisessa suhteessa. 

 

Vatsalle, lihaksistolle, sydämelle - tutkitusti terveellistä

Lähes kaikki tietävät kauran moninaiset terveysvaikutukset. Se on viljojen ykkönen, joka sisältää tasapainoisessa suhteessa enemmän proteiinia, vitamiineja, hiilihydraatteja ja ravintoaineita kuin muut jyvälaadut. Kauran kuidut ovat elimistölle loistava lähde hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja, jotka pitävät verensokerin tasaisena ja näläntunteen pitkään loitolla.

Kaura Pron sisältämä heraproteiini imeytyy tehokkaasti ja varmistaa lihaksiston, luuston sekä kudosten riittävästä proteiinien saannista. Proteiini auttaa pysymään kylläisenä ja ehkäisee napostelun himoa, kun samanaikaisesti elimistön perusaineenvaihdunta ja energiankulutus toimivat tehokkaasti. Heraproteiinin sisältämiä aminohappoja tarvitaan erilaisten elimistölle tärkeiden vasta-aineiden, entsyymien sekä hormonien tuotantoon.

Kaura Pron herkullinen maku on kotimaisista mustikoista. Antioksidanttisten yhdisteiden lisäksi mustikka sisältää kuitua sekä C- ja E-vitamiineja, ja lisäksi muun muassa sinkkiä, magnesiumia, kaliumia, sekä useita B-ryhmän vitamiineja.

 

Kaikki yhdestä pussista – monella eri tavalla

Suomalainen Kaura Pro on terveellinen ja nopea välipala. Hyvät ravintoaineet ovat valmiina samassa tuotteessa ja optimaalisessa suhteessa, kaikki valmiiksi mietittynä. Kaura Pro –sirotteen voit sekoittaa jogurttiin, viiliin tai tuttuun aamupuuroon. Marjojen, maidon tai mehukeiton kanssa siitä valmistuvat myös herkulliset smoothiet.

Proteiini ja kaura tarjoavat arkisissa askareissa lihasten käyttöön pitkäkestoista energiaa, sekä välttämättömiä aminohappoja ja pitävät kylläisenä. Liikunnan jälkeen ne puolestaan korjaavat elimistön energiavajetta ja auttavat lihasten palautumisessa. Kaura Pron sisältämällä beetaglukaanilla on vähintään 3 g vuorokaudessa nautittuna kolesterolia alentava vaikutus.

Suomalainen Voimaruoka Kaura Pro ei sisällä lisättyä sokeria eikä keinotekoisia lisäaineita. Valmiste on vähälaktoosinen ja kuitupitoisuutensa ansiosta myös erittäin vatsaystävällinen. Kaura Pron saat kätevässä 50 g annospussissa tai uudessa riittoisassa 250 g pakkauksessa.

 

Löydät Voimaruoan tuotteet täältä!

 

Alunperin julkaistu 10.1.2018 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

Edellinen artikkeli

Liukoiset ja liukenemattomat kuidut

Seuraava artikkeli

Aamu on laihduttajalle päivän tärkein hetki

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: