Kulhollinen chiavanukasta veden äärellä kädessä pidettynä

Aamu on laihduttajalle päivän tärkein hetki

Tuliko joulukiloja tai aloititko muuten vaan
terveellisemmän elämän?

Ota arjessa käyttöön helppo aamiaiskuuri, ja saat tuloksia jo tammikuussa.

 

Tärkeä aamiainen

Joulukilojen karistajan tai uuden terveellisen elämäntavan aloittajan kannattaa lähteä oikealle tielle heti aamusta. Aamiainen ratkaisee sen, miten laihdutusyritys onnistuu. Se on päivän tärkein ateria, joka rytmittää loppupäivän syömisen ja auttaa vähentämään napostelun himoa. Kannattaa siis valita tarkkaan, mitä syö päivän aluksi.

Proteiinia tulisi nauttia tasaisesti jokaisella aterialla pitkin päivää, alkaen heti aamiaisesta. Kun nälkä ei iske yllättäen, on helpompi syödä terveellisesti. Aamiainen, jossa on riittävästi energiaa ja proteiinia, on tärkeä erityisesti painonpudotuksessa. Se käynnistää yön aikaisen paaston jälkeen elimistön toiminnot ja aineenvaihdunnan. Olo pysyy kylläisenä ja verensokeri tasaisena pitkälle päivään. Samalla elimistö kuluttaa energiaa ja aineenvaihdunta toimii tehokkaasti, mikä vaikuttaa positiivisesti kehon rasvakoostumukseen. Kehon koostumus muuttuu positiiviseen suuntaan ja kiloja lähtee, kun syö terveellisesti ja vähän kerrallaan säännöllisin väliajoin. Proteiineilla on kehon kokonaishyvinvoinnin kannalta merkityksellinen rooli. Ne toimivat muun muassa kudosten rakennusaineina sekä säätelevät entsyymitoimintaa ja vasta-ainetuotantoa. Riittämätön proteiinin määrä heikentää yleiskuntoa: lihaskunto, muiden ravintoaineiden imeytyminen sekä vastustuskyky heikkenevät. Ilman proteiinia ei jaksa urheilla. Proteiinilisä on helppo tapa varmistaa riittävä proteiinin saanti. 

Tehokas kolmen viikon Voimaruoka-aamiaiskuuri tuo tuloksia jo tammikuussa

Kiinnitä huomiota aamupalaan, ja syöt paremmin koko päivän. Tee nopea aamiainen Voimaruoka 360 -proteiinisekoituksella, josta saat tärkeiden proteiinien lisäksi monipuolisesti oikeat ravintoaineet juuri oikeassa suhteessa. Valmisteen sisältämä proteiini ja kuidut pitävät tehokkaasti näläntunteen kurissa, vauhdittavat ruoansulatusta, pitävät verensokerin pitkään tasaisena ja hillitsevät turhien kalorien ahmimista. Monipuolisesta seoksesta saat lisäksi hyvät rasvat ja tarvittavat hiilihydraatit helposti kerralla. Sopiva aamiaisannos on mitallinen tätä jauhetta. Voit käyttää sitä eri tavoin:
  • Sekoita jauhe jogurtin tai rahkan kanssa
  • Lisää se puuroon tai chiavanukkaaseen
  • Ravista se sekoituspullossa nesteen sekaan
  • Tee smoothie esim. jäisistä marjoista ja haluamastasi nesteestä ja lisää jauhe mukaan

Vaihtelemalla ruokia ja jauhesekoituksen makua saat lukuisia vaihtoehtoisia aamupaloja. Kokeile vaikka joka aamu jotain uutta ja löydä suosikkiyhdistelmäsi. Positiiviset vaikutukset kehonkoostumukseen näkyvät muutamassa viikossa.

Voimaruoka Wholefood 360

Voimaruoka Wholefood 360 on monipuolinen ja hyvänmakuinen proteiinisekoitus, joka sisältää yli 40 % proteiinia, kuituja, hyviä rasvoja ja vain aavistus hiilihydraatteja – kaikki tarvitsemasi juuri oikeassa suhteessa. Sokeria tai keinotekoisia lisäaineita mukana ei ole lainkaan. Makuvaihtoehtoja on kolme: heraproteiinia sisältävä vanilja tai suklaa sekä herneproteiinia sisältävä vegaaninen kookos. Valmistetta voi käyttää myös lounaalla, päivällisellä tai iltapalalla. Toista näin monipuolista proteiiniseosta ei ole!

Copyright: Harmonia Life Oy

 

Tilaa Wholefood -tuotteet täältä!

 

Alunperin julkaistu 11.1.2018 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

Kaura Pro – uusi tapa syödä kauraa

Naistenpäivään sopii Lacto Lady

Näitä luetaan

5 syytä syödä D-vitamiinia
D-vitamiini, tunnetaan myös "aurinkovitamiinina", on yksi tärkeimmistä vitamiineista, jotka tukevat...
Mitä aminohapot ovat?
Aminohapot jaetaan ei-välttämättömiin aminohappoihin ja yhdeksään välttämättömään aminohappoon, joita on saatava riittävästi...
Reishin ja pakurin hyödyt terveyden tueksi - nyt helposti ja herkullisesti!
Funktionaaliset sienten hyödyt ovat mittavat: vahvempi vastustuskyky, parempi yleiskunto ja...
Viisi vinkkiä raudan imeytymisen tehostamiseksi
Maailman terveysjärjestön eli WHO:n mukaan peräti 30 % ihmisistä kärsii raudanpuutteesta....
C-vitamiinin terveyshyödyt tehokkaasti kehon käyttöön
C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka tukee sekä immuunijärjestelmämme että hermostomme...
Miksi söisin Spirulinaa ja Chlorellaa?
Esimerkiksi siksi, että kyseessä on kaksi maailman eniten lehtivihreää eli klorofylliä sisältävää,...
Infektiokierre poikki ja pitkäaikaissairauksiin helpotusta Pinenalla
Tuotteen keskeisenä vaikutuksena on laaja-alainen antioksidanttinen, antiallerginen, antiviraalinen, tulehdusta vaimentava sekä verenkiertoa...
Luuliemi - Noitajuoma vai voimajuoma
Nykypäivänä ravinnoksi käytettävistä eläimistä syödään pääasiassa pelkkä luustolihas. Hyödynnettäviä osia on...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.