Kulhollinen chiavanukasta veden äärellä kädessä pidettynä

Aamu on laihduttajalle päivän tärkein hetki

Tuliko joulukiloja tai aloititko muuten vaan
terveellisemmän elämän?

Ota arjessa käyttöön helppo aamiaiskuuri, ja saat tuloksia jo tammikuussa.

 

Tärkeä aamiainen

Joulukilojen karistajan tai uuden terveellisen elämäntavan aloittajan kannattaa lähteä oikealle tielle heti aamusta. Aamiainen ratkaisee sen, miten laihdutusyritys onnistuu. Se on päivän tärkein ateria, joka rytmittää loppupäivän syömisen ja auttaa vähentämään napostelun himoa. Kannattaa siis valita tarkkaan, mitä syö päivän aluksi.

Proteiinia tulisi nauttia tasaisesti jokaisella aterialla pitkin päivää, alkaen heti aamiaisesta. Kun nälkä ei iske yllättäen, on helpompi syödä terveellisesti. Aamiainen, jossa on riittävästi energiaa ja proteiinia, on tärkeä erityisesti painonpudotuksessa. Se käynnistää yön aikaisen paaston jälkeen elimistön toiminnot ja aineenvaihdunnan. Olo pysyy kylläisenä ja verensokeri tasaisena pitkälle päivään. Samalla elimistö kuluttaa energiaa ja aineenvaihdunta toimii tehokkaasti, mikä vaikuttaa positiivisesti kehon rasvakoostumukseen. Kehon koostumus muuttuu positiiviseen suuntaan ja kiloja lähtee, kun syö terveellisesti ja vähän kerrallaan säännöllisin väliajoin. Proteiineilla on kehon kokonaishyvinvoinnin kannalta merkityksellinen rooli. Ne toimivat muun muassa kudosten rakennusaineina sekä säätelevät entsyymitoimintaa ja vasta-ainetuotantoa. Riittämätön proteiinin määrä heikentää yleiskuntoa: lihaskunto, muiden ravintoaineiden imeytyminen sekä vastustuskyky heikkenevät. Ilman proteiinia ei jaksa urheilla. Proteiinilisä on helppo tapa varmistaa riittävä proteiinin saanti. 

Tehokas kolmen viikon Voimaruoka-aamiaiskuuri tuo tuloksia jo tammikuussa

Kiinnitä huomiota aamupalaan, ja syöt paremmin koko päivän. Tee nopea aamiainen Voimaruoka 360 -proteiinisekoituksella, josta saat tärkeiden proteiinien lisäksi monipuolisesti oikeat ravintoaineet juuri oikeassa suhteessa. Valmisteen sisältämä proteiini ja kuidut pitävät tehokkaasti näläntunteen kurissa, vauhdittavat ruoansulatusta, pitävät verensokerin pitkään tasaisena ja hillitsevät turhien kalorien ahmimista. Monipuolisesta seoksesta saat lisäksi hyvät rasvat ja tarvittavat hiilihydraatit helposti kerralla. Sopiva aamiaisannos on mitallinen tätä jauhetta. Voit käyttää sitä eri tavoin:
  • Sekoita jauhe jogurtin tai rahkan kanssa
  • Lisää se puuroon tai chiavanukkaaseen
  • Ravista se sekoituspullossa nesteen sekaan
  • Tee smoothie esim. jäisistä marjoista ja haluamastasi nesteestä ja lisää jauhe mukaan

Vaihtelemalla ruokia ja jauhesekoituksen makua saat lukuisia vaihtoehtoisia aamupaloja. Kokeile vaikka joka aamu jotain uutta ja löydä suosikkiyhdistelmäsi. Positiiviset vaikutukset kehonkoostumukseen näkyvät muutamassa viikossa.

Voimaruoka Wholefood 360

Voimaruoka Wholefood 360 on monipuolinen ja hyvänmakuinen proteiinisekoitus, joka sisältää yli 40 % proteiinia, kuituja, hyviä rasvoja ja vain aavistus hiilihydraatteja – kaikki tarvitsemasi juuri oikeassa suhteessa. Sokeria tai keinotekoisia lisäaineita mukana ei ole lainkaan. Makuvaihtoehtoja on kolme: heraproteiinia sisältävä vanilja tai suklaa sekä herneproteiinia sisältävä vegaaninen kookos. Valmistetta voi käyttää myös lounaalla, päivällisellä tai iltapalalla. Toista näin monipuolista proteiiniseosta ei ole!

Copyright: Harmonia Life Oy

 

Tilaa Wholefood -tuotteet täältä!

 

Alunperin julkaistu 11.1.2018 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

Kaura Pro – uusi tapa syödä kauraa

Naistenpäivään sopii Lacto Lady

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.