category
Tapaturmiin avuksi homeopaattinen Arnica

Tapaturmiin avuksi homeopaattinen Arnica

Bold Apps

Kolahtiko kyynärpää pahasti tai kaaduitko pelikentällä? Tällaisiin pieniin tapaturmiin, revähdyksiin ja rasitusvammoihin tepsii homeopaattinen lääkeaine, Arnica Montana. 

Homeopaattisen Arnican annostus ja käyttö

Arnica Montanasta voi olla apua pienten tapaturmien (esim. kaatumiset, mustelmat, ruhjeet) yhteydessä. Ota helmet heti, kun mahdollista – ja toista muutaman kerran tarvittaessa.

Annostus:

  • D12 3-5 helmeä 
  • voit toistaa muutaman kerran 5 minuutin välein tai kunnes oireet alkavat helpottaa. 

Jos oireet eivät helpota, ota yhteys lääkäriin. 

Homeopatia tänään

Nykyään homeopaattinen hoito tunnetaan laajalti ympäri maailman. Hoitomuodoksi sen on varsinaisesti kehittänyt saksalainen farmakologi Samuel Hahnemann (1755-1843).

Euroopassa on useita homeopaattista hoitoa antavia sairaaloita ja poliklinikoita. Samuel Hahnemannin mukaan jokaisessa ihmisessä toimii tasapainottava ”elinvoima”, joka pyrkii pitämään hänet terveenä elämän tuomista rasituksista huolimatta.

Tutkimukset ja käytännön kokemus viittaavat siihen, että homeopaattinen lääke antaa spesifisen impulssin elimistön itsesäätelylle ja sairautta korjaavalle prosessille. Esim. soluvaurion yhteydessä on kokeellisesti osoitettu, että solunkorjaajaproteiinit (HSP, heat shock proteins) kohoavat merkittävästi homeopaattisen lääkkeen vaikutuksesta. (Allgemeine Homeopatische Zeitung 1996/2, s 56). Homeopaattinen lääke toimii siis parantavan ärsykkeen antajana elimistössä.

Homeopaattiset aineet valmistetaan luonnon omista puhtaista tuotteista, kuten kasveista, eläinkunnasta, (esim. eläinten maidot) ja mineraaleista. Valmistus säästää luonnonvaroja, koska laimentamisen ansiosta alkuperäistä ainetta tarvitaan vain vähäisiä määriä. Lääkeaineet testataan aina terveillä ihmisillä.

Homeopaattisia aineita annetaan vain minimaalisia annoksia. Annostus lopetetaan aina, myös akuuteissa sairauksissa, kun oireet alkavat helpottaa. Homeopaattisten aineiden käyttö saattaa auttaa välttämään voimakkaampia lääkkeitä kuten esim. antibiootteja.

Jos kaipaat lisävinkkejä, niin kysy lisää! Vastaan mielelläni kysymyksiisi. 

Terveisin,
Helena Mykrä

Edellinen artikkeli

Auringonpistos? Avuksi homeopaattinen Belladonna

Seuraava artikkeli

Kukkaterapia – tutustu lempeään hoitoon

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: