Dr. Reckeweg valmistaa homeopaattisia valmisteita

Dr. Reckeweg: arvostettu saksalainen lääketehdas valmistaa homeopaattisia yhdistelmävalmisteita jo neljännessä sukupolvessa

Dr. Reckweg on arvostettu saksalainen homeopaattisten yhdistelmävalmisteiden valmistaja, jonka juuret ulottuvat neljän sukupolven ketjussa vuonna 1877 syntyneeseen Heinrich Reckewegiin. Alun perin opettajana toiminut Heinrich Reckeweg kehitti oppilaittensa hinkuyskää helpottamaan Jutussin yskänsiirapin (R8), joka sittemmin on noussut useissa maissa yskänsiirappien suosikiksi.

Tänä päivänä Dr. Reckewegin tehdas toimittaa homeopaattisia valmisteita 40 eri maahan. Perinteinen käsinpotensointi yhdistyy moderneihin tuotantolaitteisiin, joissa valmisteet pullotetaan korkeimpien lääketeollisuuden standardien mukaisesti. Dr. Reckegin valmisteiden korkea laatu pohjautuu homeopaattiseen farmakopeaan (HAB), saksalaiseen farmakopeaan (Deutsche Arzneibuch) ja eurooppalaiseen farmakopeaan (European Pharmacopeia), jonka asettamien standardien mukaan tuotteet valmistetaan.

Homeopaattiset yhdistelmävalmisteet yhdistävät nimensä mukaisesti erilaisia homeopaattisia ainesosia, jotka on koottu yhteen tietyn oirekuvan mukaan. Valmistajan homeopatian tuntemus sekä kiinnostus luontaisen paranemisen prosesseihin ovat kaikkien yhdistelmävalmisteiden reseptiikan taustalla. Testaamalla erilaisia lääkeainesekoituksia valmistaja on tallentanut resepteihinsä parhaiten toimivat lääkeaineyhdistelmät.

Homeopaattiset valmisteet ovat oikein annosteltuina turvallisia käyttää, myös itsehoidossa. Helppokäyttöisyytensä ansiosta yhdistelmävalmisteet ovatkin oivallinen apu lääkekaapissa tilanteisiin, joissa akuutti tarve yllättää. Reckewegin tipoista löytyy apua moniin erilaisiin vaivoihin, joista homeopaattisi tai luontaisterveyden asiantuntija voi kertoa lisää.
Homeopaattisten valmisteiden käyttö ei kuitenkaan korvaa lääkehoitoa, ja oireiden jatkuessa on syytä hakeutua lääkäriin.

Dr. Reckewegin valmisteista kaikki tipat ovat Suomessa homeopaattisiksi valmisteiksi rekisteröityjä lääkevalmisteita, joita valvoo Suomen lääketurvallisuuskeskus Fimea. Jutussin yskänsiirappi ja R15 Energiamikstuura ovat luontaistuotteita.

Jutussin yskänsiirappi (R8) on tunnetusti hyvää hoitoa monenlaiseen yskään

Jutussin yskänsiirappi lievittää kurkunpään tulehdusta ja kurkussa tuntuvaa kuivuutta ja aristusta sekä helpottaa yskänkohtauksia, myös rajuja. Limaa irrottavien aineosien ansiosta Jutussin edesauttaa sitkeän liman muuttumista helpommin ulos yskittäväksi ja auttaa siten keuhkoputkia vapautumaan ylimääräisestä limasta. Jutussinista on apua kaikenlaiseen yskään: kuivaan, limaiseen, sitkeään, hakkaavaan, äkkiä alkaneeseen jopa pitkään jatkuneeseen yskään ja jälkihoitona hinkuyskään.

Jutussin yskänsiirappi sisältää monia kasvikunnan limaa irrottavia ja yskänärsytystä rauhoittavia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, sekä terpeeniyhdisteitä. Näillä on erityinen vaikutus hengitysteiden limakalvoilla sekä myös flunssan yleisien oireiden hillitsemisessä. Jutussin yskänsiirapissa on pieniä määriä seuraavia kasveja: timjami, kamomilla, malva, apila, karhuvatukka, nokkonen, ratamo, lemmonmarja, islanninjäkälä, keuhkojäkälä, mustakoiranköynnös, oksetusjuuri, pyöreälehtikihokki, raate ja valmunkukka. Yskänsiirapin aineosat toimivat synergiassa, jolloin jokaisen yksittäisen vaikuttavan aineen pitoisuus on alhainen.

Energiamikstuura auttaa elvyttämään väsynyttä kehoa

Toinen Reckewegin suosikkituote Energiamikstuura (R15/C15) on tehokas ase kaamoksen vaikutusten torjuntaan. C-vitamiinirikasta ruusumarjaa ja pihlajanmarjaa sekä homeopatiasta tuttuja ainesosia sisältävä mikstuura on tarkoitettu elimistön heikkoustiloihin ja tuomaan lisää energiaa ja elinvoimaa. C15-valmistetta nautitaan kuuriluontoisesti.

Tähän liittyvät tuotteet:

Vatsavaivat ja niiden homeopaattinen kotihoito

Dr. Reckeweg – Hyviksen valikoimista nyt homeopaattiset yhdistelmävalmisteet vilustumisoireiden itsehoitoon

Näitä luetaan

Dr. Reckeweg – Hyviksen valikoimista nyt homeopaattiset yhdistelmävalmisteet vilustumisoireiden itsehoitoon
Kuten varmaan jo tunnet ja tiedätkin, niin homeopaattinen hoito on aina kokonaisvaltaista...
Vatsavaivat ja niiden homeopaattinen kotihoito
Vatsan ja ruoansulatuskanavan vastustuskykyä voi parhaiten edistää terveellisellä, tasapainoisella ruokavaliolla ja stressittömällä...
Itsehoitoa kaatumistapaturmissa? Homeopaattinen kotiapteekki!
Koska homeopaattisia aineita on todella paljon kappalemääräisesti, oikean aineen löytäminen nopeasti on...
Syysnuhaa ja yskää? Avuksi homeopaattinen Aconitum
Syksy on alkanut kauniin kesän jälkeen, mutta osa ihmisistä kulkee edelleen kesävaatteissa...
Kukkaterapia – oletko jo kokeillut?

Kukkatipat kohottavat mielialaa – juuri sitä nykypäivän kiireessä usein tarvitsemme....

Kukkaterapia – tutustu lempeään hoitoon
Jokaisella kukalla on oma, sille ominainen vaikutusalueensa. Kukkatipat kohottavat mielialaa. Ne...
Tapaturmiin avuksi homeopaattinen Arnica
Kolahtiko kyynärpää pahasti tai kaaduitko pelikentällä? Tällaisiin pieniin tapaturmiin, revähdyksiin ja rasitusvammoihin...
Auringonpistos? Avuksi homeopaattinen Belladonna
Olitko liian kauan kuumassa ympäristössä tai ilman päähinettä auringonpaisteessa? Kuumeiseen, pahoinvoivaan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.