Hyvis tukee kotimaisia yrittäjiä

Tuemme nyt pienempiä kotimaisia yrittäjiä – tue sinäkin

Elämme parhaillaan varsin poikkeuksellisia aikoja. Monia toimipaikkoja suljetaan tai niiden toimintaa vähintäänkin rajoitetaan, ja mediaan tippuu jatkuvasti koronatilanteen seurauksena uutisia uusista yt:istä ja tulosvaroituksista. Vaikka aivan ensisijainen huoli on ihmisten terveys, on myös monen toimeentulo tällä hetkellä vaakalaudalla, ja koronatilanteen aiheuttamia pitkän tähtäimen taloudellisia vaikutuksia ihmisten arkeen voi ainoastaan arvailla.

Me Hyviksellä olemme kuusihenkinen perheyritys, ja myös meitä vallitseva tilanne mietityttää suuresti. Olemme todella kiitollisia jokaisesta tilauksesta, joka meiltä näinä aikoina tehdään. Teemme myös parhaamme, että myymiemme tuotteiden saatavuus pysyisi tiettyjen tuotteiden suuresta kysynnästä huolimatta hyvänä. Olemme viime päivien aikana laajentaneet elintarvikkeiden ja hygieniatuotteiden valikoimaamme yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa.

Haluamme omalta osaltamme auttaa myös muita yrittäjiä sen minkä suinkin pystymme, ja pyrimme jatkuvasti ostamaan tavarantoimittajiltamme lisää tuotteita varastoon sitä mukaa, kun sitä meiltä ostetaan. Koska vallitseva tilanne osuu kovimmin pienyrittäjiin, pyrimme tällä hetkellä myös suosimaan juuri pienemmän volyymin toimijoita. Valikoimastamme löytyvät muun muassa nämä ihanat merkit, joiden takaa löytyy pienempiä kotimaisia yrityksiä:

  • Murumuru: Murumuru on suomalainen sertifoitu luonnonkosmetiikkasarja, joka soveltuu koko perheelle. Murumurun taustalla on suomalainen perheyritys Naviter Oy, ja Murumurun tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingin Herttoniemessä. Murumuru-sarjan tuotteet perustuvat ihoa hoitavaan ja rauhoittavaan murumuruvoihin, jota erotetaan murumuru-puun siemenistä. Murumurun tuotteet sopivat herkkäihoisille sekä vegaaneille, ja sarjasta löytyy tuotteet jokapäiväiseen iho- ja hiustenhoitoon.
  • Pure=Beauty: Myös Pure=Beauty -sarjan tuotteet valmistaa Naviter Oy. Sarjasta löytyy laadukkaat ihonhoitoöljyt sekä unelmanpehmeä Nilotica-sheavoi. Yksinkertaiset reseptit ja turvalliset raaka-aineet takaavat sen, että tuotteet sopivat koko perheelle. Kaikki tuotteet valmistetaan Helsingissä.
  • Hetkinen: Hetkinen on turkulainen, sataprosenttisesti kasvipohjaisista raaka-aineista valmistettu kosmetiikkasarja. Hetkinen on saanut inspiraationsa suomalaisista metsistä, ja sekä tuotteiden raaka-aineina että pakkauksissa käytetään puita. Sarjasta löytyy ihonhoitotuotteet vartalolle, käsille ja huulille.
  • Mettä: Mettä valmistaa villiruokaa suomalaisesta luonnosta. Mettä on mm. villiyrttikursseja järjestävän Helsinki Wildfoodsin perustama brändi. Tuotteissa käytetään joko villeinä kasvaneita tai pellolla luonnollisesti kasvatettuja yrttejä ja kasveja. Mettän valikoimasta löydät suolat, mausteet ja teet.
  • Havuka: Havuka-tuoteperhe pohjautuu Elias Lönnrotin vanhoihin resepteihin, ja tuotteita on valmistettu 1980-luvulta asti Hämeenlinnassa. Sarjan tuotteet perustuvat kuusenpihkaan, jonka on lääketieteellisesti todistettu auttavan haavojen hoidossa estäen tulehdusta ja bakteerien kasvua. Kokeile kuusenpihkavoidetta, joka on sarjan hittituote!
  • Ilona Luonkos: Ilona Luonkos valmistaa puhdistuskakkuja meikinpoistoon. Lian ja meikin puhdistavat puhdistuskakut on valmistettu 100 % luonnon raaka-aineista käsityönä Naantalissa. Vegaaniset ja säilöntäaineettomat puhdistuskakut sisältävät runsaasti iholle tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja.
  • Arctic Warriors: Arctic Warriorsin villiyrtti- ja marjatuotteet valmistetaan käsityönä Narkauksen kylällä Lapissa. Hyvin säilyvät yrtti- ja marjajauheet ovat helppo ja kätevä tapa täydentää päivän vitamiininsaantia. Nyt on siis erinomainen hetki kokeilla näitä Lapin omia superfoodeja!
  • Heikkilän yrttitila: Heikkilän yrttitila valmistaa niin perinteiseen kotiruokaan kuin esimerkiksi italialaiseen ruokaan sopivia puhtaita kotimaisia yrttejä ja dippisekoituksia. Yrtit viljellään, kuivatetaan ja pakataan Rahulan kylässä Järvi-Suomessa keskellä perinteistä maalaismaisemaa.
  • Biokia: Biokian valikoimasta löytyy kotimaiset kuivatut marjat, marjajauheet, suklaakuorrutetut marjat sekä mehut. Valikoimasta löytyy siis hyvin säilyviä ja ravintorikkaita tuotteita, joilla täydennät ruokavaliotasi terveellisesti. Biokian marjatuotteet poimitaan tarkkaan valvotuilta alueilta Lapista, Koillismaalta ja Kainuusta. Biokian tuotteilla on luomumerkki, joka osoittaa raaka-aineen puhtauden ja aitouden.

Vaikka tämän hetkinen tilanne aiheuttaa meille kaikille huolta, tällainen hetki tarjoaa myös mahdollisuuden puhaltaa yhteen hiileen. Pyritään siis yhdessä suosimaan kotimaisia yrittäjiä ja pienyrittäjiä! ❤️

Edellinen artikkeli

Hyvikseltä ostat turvallisesti

Seuraava artikkeli

Hyviksen muonavarastosta tilaat peruselintarvikkeet ja hygieniatuotteet nopeasti

Näitä luetaan

TerveysSummit VIP – Suomen laajin terveystiedon videokirjasto aina käsilläsi
TerveysSummit VIP on tilauspohjainen terveyden tietopankki, jonka jäsenyyden hankkimalla voit katsoa...
Hyviksen kauppiaspariskunta vieraili TerveysSummitissa keväällä 2022
Katso Hyviksen kauppiaspariskunnan haastattelu kevään 2022 TerveysSummitista!
Parhaat TerveysSummit-tarjoukset löytyvät Hyvikseltä
Suomen suurin ja suosituin terveystapahtuma TerveysSummit on jälleen käynnissä 2.5–8.5.2022! Jo kahdeksatta...
Hyviksen suuri munajahti 2022
Tänä vuonna Hyviksellä vietetään pääsiäistä munajahdin merkeissä! Piilotamme kauppaamme joka päivä 15.–18.4. pääsiäismunia,...
Syötävät vitamiinipurkit syntyivät amerikkalaisen huippututkimusryhmän innovaatiosta
Helposti kierrätettävät ja ympäristöystävälliseksi laskettavat pakkaukset alkavat olla pakkausteollisuudessa arkipäivää. Hyvinvoinnin Tavaratalo...
Hyviksen oloALEn kiinnostavimmat edut
Hyviksen vuoden suurin alekampanja, oloALE, on taas täällä! Vietämme oloALEa tänä keväänä...
Hyviksen Naistenviikolla ylistetään naisten hyvinvointia ja esitellään naisille suunnattuja hyvinvointituotteita
Kansainvälistä naistenpäivää vietetään jälleen 8.maaliskuuta. Naistenpäivän tarkoituksena on osoittaa kunnioitusta naisia kohtaan...
Hyvis tarjoaa hätäapua Ukrainan kriisiin
Parhaillaan on käynnissä vakava maailmanpoliittinen kriisi. Niin kuin monessa muussakin yrityksessä ja...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.