Kaveriporukka viettää pikkujouluja baarissa. Kuvan etuosassa on joulukoristeita.

Punaa, pikkusuolaista ja pikkutuhmaa – valmistaudu elämäsi pikkujouluihin!

Pikkujoulukausi on alkamaisillaan, ja juhlatunnelma kuplii monella jo pinnan alla. Viime vuonna pikkujouluja juhlittiin hyvin maltillisesti jos ollenkaan, ja tänäkin vuonna juhlat vietetään osittain vielä turvavälien voimin tai pienemmällä porukalla kotona. Pikkujoululookiin ja -puitteisiin voi silti panostaa, vietätäpä pikkujouluja miten tahansa! Olemme koonneet alle katseet kääntäviä ehostustuotteita, glögejä ja herkullisia naposteltavia pikkujoulupöytään sekä muuta kättä pidempää, joiden turvin vietät ikimuistoiset pikkujoulut. 😉

Pikkujoulumeikki saa näkyä – kaiva siis esiin glitterit ja huulipunat

Pikkujoululookia luodessa ei tarvitse kainostella, vaan juhlissa saa säihkyä ja kimallella! Hohdevoiteet, highlighterit ja glitterit tuovat säihkettä kasvoille ja viimeistelevät juhlalookin. Punainen huulipuna taas kuuluu pikkujouluihin kuin tonttulakki päähän – ainoa kysymys on, minkä punaisen sävyn valitsee. Tässä muutama suosikkipoimintamme, joilla saat houkuttelevan suukkosuun ja pilkettä silmäkulmaan.

Glitterit ja korostusvärit

Zuii Organicilta löytyy useampia pikkujoulukauteen sopivia korostustuotteita. Suosittelemme kokeilemaan erityisesti kukkien terälehdistä valmistettua Diamond Sparkle -hohdeposkipunaa, joka tuo timantinsäihkettä kasvoille ja vartalolle. Saatavilla on kuusi sävyä, joista esimerkiksi hopeanhohtoinen Blossom sopii koko kehon kimaltelevaksi korostajaksi. Korosta glitterposkipunalla vaikkapa poskipäivä, kulmaluita ja dekolteeta.

Zuii Organic Diamond Sparkle -hohdeposkipuna, sävy Blossom
Zuii Organic Diamond Sparkle -hohdeposkipuna, sävy Blossom, 30,95 €.

Madaran Cosmic Drops -korostusväri tuo kasvoille luonnollista hehkua ja hoitaa samalla ihoa hyaluronihapon ja aloe veran voimin. Mineraalipigmenttejä sisältävää korostusväriä voit kerrostaa sen mukaan, kuinka näkyvän lopputuloksen haluat. Saatavilla on neljä eri sävyä, joista esimerkiksi Aurora Borealis tuo trendikästä vaalean lilaa hehkua poskipäille.

Madara Cosmic Drops -korostusväri Aurora Borealis

Madara Cosmic Drops -korostusväri Aurora Borealis, 28,95 €.

Pikkujoulun kauneimmat punat

All Tigersin Pure Red on klassinen punaisen sävy, joka imartelee kaikkia ihonsävyjä. All Tigersin mattahuulipunat ovat tunnettuja uskomattomasta pitkäkestoisuudestaan, joten pusunkestävä Pure Red on senkin puolesta nappivalinta pikkujouluihin.

All Tigers Nestemäinen Huulipuna 888 Pure Red

All Tigers -nestemäinen huulipuna Pure Red, 25,95 €.

Jos pidät enemmän huulivoidemaisesta koostumuksesta, on Laveran Beautiful Lips -huulipuna oikea valinta. Runsaspigmenttinen sävy Blooming Red on raikas punainen, joka sopii viileille ihonsävyille (ja tyypeille). Kauneus ja terveys -lehti valitsi Blooming Redin vuoden 2021 parhaaksi edulliseksi tuotteeksi, joten tässä punassa on meriititkin kohdallaan.

Lavera Beautiful Lips Huulipuna Blooming Red
Lavera Beautiful Lips -huulipuna Blooming Red, 9,95 €.

Jos klassinen punainen kyllästyttää ja haluat laittaa vieläkin dramaattisemman vaihteen päälle, valitse tummanpunainen huulipuna. Benecosin mattainen ja runsaspigmenttinen Very Berry on viettelevän viininpunainen sävy, joka tekee huulista marjaisen herkulliset. Very Berry tuntuu pehmeän samettiselta huulilla ja pitää huulet kosteutettuina.

Benecos Mattahuulipuna Very Berry

Benecos-mattahuulipuna Very Berry, 7,95 €.

Glögit ja naposteltavat pikkujoulupöytään

Glögit, piparit ja pähkinät kuuluvat pikkujoulupöytään ja ovat myös hyvä tuliainen isäntäväelle. Organic Healthin Elämän Suola on erilainen pähkinäsekoitus: boksista löytyy suolattujen ja paahdettujen luomupähkinöiden lisäksi myös BBQ-mausteella ja tamari-soijakastikkeella maustettuja pähkinöitä. Makean ystävät taas valitsevat Organic Healthin Sekaisin Suklaasta -suklaaherkkusekoituksen, joka on pullollaan suklaisia herkkuja. Reilun kokoinen herkkuboksi sisältää tummalla vegaanisella suklaalla kuorrutettuja pähkinöitä, karpaloita ja inkivääriä. Tämä suklaaherkku on täydellinen makupari glögille!

Organic Health Luomu Elämän Suola -pähkinäsekoitus
Organic Healthin Elämän Suola -pähkinäsekoitus 9,95 €.

Glögistä puheen ollen, tämän vuoden kiinnostavimpiin uutuuksiin kuuluu Willimaun Talwimaku-glögi. Glögi valmistetaan käsityönä Pohjois-Savossa suomalaisesta mustaherukasta, ja glögiä on saatavana sekä perinteisessä lasipullossa että tyylikkäässä savipullossa. Tämä on myös mainio lahjaidea!

Talwimaku -glögitiiviste

Talwimaku -glögitiiviste, 9,95 €.

Myös piparkakut kuuluvat pikkujoulupöytään, mutta jos perinteiset piparkakut tökkivät, voi kokeilla vaihteeksi tattaripiparkakkuja. Organic Healthin tattaripiparkakut leivotaan vanhan ajan reseptillä, ja piparkakuissa maistuu tutut joulumausteet. Tattaripiparkakkuja löytyy sekä gluteenittomana että vegaanisena.

Muista laittaa lakki joka päähän

Pikkujouluissa voi aina sattua ja tapahtua, joten on hyvä olla liikkeellä varustautuneena. Kondomit pitävät sinut ja kumppanisi suojassa, jos juhlatunnelma välillänne tiivistyy.

RFSU Sweet Kondomilajitelma

RFSU Sweet -kondomilajitelma sisältää erilaisia makukondomeja Colasta trooppiseen Piña Coladaan, 7,95 €.

Kokeilunhaluisempi ja määrätietoisempi juhlija kantaa myös omat lelut mukanaan. Apuvälineet voivat tulla tarpeeseen myös, jos illan aikana on tullut nautittua turhan paljon lamauttavia juomia. Varo tosin, etteivät lelut tipahda laukusta kesken juhlien. 😉

Belladot Greta -minivibraattori

Belladotin Greta -minivibraattori kulkee näppärästi käsilaukussa mukana, 18,95 €.

Belladot Ingemar Penis Pump -erektiopumppu


Belladotin Ingemar Penis Pump -erektiopumppu auttaa palauttamaan juhlatunnelman, 39,95 €.

Varustaudu dagen efteriin NAC:illa

Mikäli pikkujouluissa on tullut juotua muutakin kuin holitonta glögiä, voi juhlinnan sivuvaikutuksia yrittää lieventää aminohappo l-kysteiiniä tai sen jalostetumpaa versiota N-asetyylikysteiiniä (NAC) sisältävillä ravintolisillä. Helsingin ja Itä-Suomen yliopistojen tekemän tutkimuksen mukaan l-kysteiini nimittäin auttaa lieventämään alkoholin sisältämän asetaldehydin aiheuttamia krapulaoireita. Mikäli siis juhlien jälkeisenä päivänä päänsärky, huonovointisuus tai ahdistus vaivaa, laita l-kysteiini tai NAC kokeiluun.

Puhdistamo NAC Complex
Puhdistamo NAC Complex -ravintolisä, 25,95 €.

Oloa voi helpottaa myös Nordaidin Blue Morning -vitamiinilaastareilla. Laastarit sisältävät aimo annoksen vitamiineja ja ravintoaineita, jotka auttavat paikkaamaan alkoholin nauttimisen myötä kehosta poistuneita ravintoaineita.

Nordaid Blue Morning Vitamiinilaastari

Nordaid Blue Morning -vitamiinilaastari, 9,95 €.

Tutustu myös muihin pikkujoulukauden must-tuotteisiin joulupuodissamme ja vietä elämäsi pikkujoulut!

Lue myös:

Krapula – kuinka se syntyy ja voiko sitä lieventää?

Tähän liittyvät tuotteet:

Joulun 2021 kiinnostavimmat hyvinvoinnin joulukalenterit

Toivotuimmat joululahjat Hyviksen verkkokaupasta

Näitä luetaan

Asiakkaidemme suosikit 2023
Katso mitkä olivat Hyviksen viime vuoden myydyimmät tuotteet.
Kirkasvalolaite - Aurinkoa sisätiloissa
Syksyn ja talven pimeys ja lyhyet päivät voivat vaikuttaa mielialaan ja energiaan...
Magnesiumia kesäkuntoiluun
Miksi on erityisen tärkeä huolehtia magnesiumin saannista kesällä liikuntaa harrastaessa?
Osallistu TerveysSummit-arvontaamme ja voita upeita tuotepalkintoja!
TerveysSummitin kunniaksi Hyvis järjestää SUUREN arvonnan ja Sinulla on mahdollisuus voittaa upeita...
Voita Hyviksen aurinkotuotepaketti!

Osallistu arvontaan ja voita Hyviksen aurinkotuotepaketti! Arvo 68 euroa!


Muistilista ennen matkaa – 4 helppoa tapaa voida paremmin lomalla

Onko sinullakin edessä ulkomaanmatka pitkän tauon jälkeen?

Matkailusivusto Rantapallo listasi neljä helppoa...

Paketit kulkevat normaalisti
Linja-autohenkilökunnan 1.3.2023 alkavalla lakolla ei ole vaikutusta Matkahuollon pakettitoimituksiin. Myös Postin...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.