Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupan kiinnostavimmat joulukalenterit vuonna 2021

Joulun 2021 kiinnostavimmat hyvinvoinnin joulukalenterit

Joulukuuhun on vielä tovi, mutta aika tunnetusti rientää nopeaan varsinkin loppuvuoden tohinoissa. Nyt on siis hyvä hetki alkaa valmistautua joulun odotukseen ja hankkia joulukalenterit valmiiksi odottamaan joulukuun ensimmäistä! Parhaat joulukalenterit nimittäin myydään loppuun jo reilusti ennen joulukuun alkua.

Olemme tänäkin vuonna haalineet tuttuun tapaan valikoimaamme joka makuun sopivia joulukalentereita niin lapsille kuin aikuisille. Valikoimastamme löytyy suklaakalentereita herkkusuille, pikkujoulutuomisiksi sopivia teejoulukalentereita sekä luonnonkosmetiikan joulukalentereita, jotka sisältävät erilaisia ihania kosmetiikkatuotteita joulukuun joka päivälle. Poimimme tähän artikkeliin joulukalentereista kiinnostavimmat – tutustu ja hanki itselle tai lahjaksi (niin kauan kuin niitä vielä riittää)!

Goodion suklaajoulukalenteri raakasuklaan ystävälle

Goodio Luomu Suklaajoulukalenteri

Goodion upea suklaajoulukalenteri tarjoilee taattua laatua raakasuklaan ystävälle! Kalenteri sisältää pohjoisia makuja ja laatukaakaota yhdistelevistä suklaistaan tunnetun Goodion suosituimmat suklaamaut: tyrnin, mansikan, vadelman, karpalon, mustikan ja maustamattoman suklaan. Näitä herkkuja on saatavilla vain rajoitettu erä, joten toimi nopeasti, mikäli haluat saada omasi!

Organic Healthin suklaajoulukalenteri soveltuu aikuisempaan makuun

Organic Healthin suklaajoulukalenteri

Organic Healthin konvehtijoulukalenteri sopii aikuiselle herkkusuulle. Kalenteri sisältää 24 belgialaista praliinia neljässä eri maussa: tumma kirsikkaganache, vaalea piparkakkumausteilla maustettu suklaa, rapeaa riisiä sisältävä suklaa sekä makeansuolainen karamellitäytteinen suklaa. Suklaat ovat paitsi luomulaatuisia, myös vegaanisia. Fiilistele lähenevää aattoa laatusuklaa suussa!

YogiTean teejoulukalenteri on pikkujoulutuliaisten ykkönen

YogiTea-teejoulukalenteri avattuna

YogiTean teejoulukalenteri on ehkäpä joulun komein joulukalenteri! Kalenteri on kuin joulukoriste itsessään, ja taiteltavana se sopii pienenkin tilan koristukseksi. Kalenteri sisältää 24 päivittäin vaihtuvaa teemakua sekä mietelausetta, jotka lämmittävät sekä kehoa että mieltä joulua odottaessa. YogiTean teejoulukalenteri on myös mainio tuliainen pikkujouluihin!

Whamisan luonnonkosmetiikan joulukalenteri on pullollaan ihania K-Beauty-tuotteita

Whamisan luonnonkosmetiikan joulukalenteri

Whamisan luonnonkosmetiikan joulukalenteri on nappivalinta luksusta arvostavalle. Tyylikkäästä kalenterista paljastuu joka päivä Whamisan suosituimpia minikokoisia kasvojen-, vartalon- ja hiustenhoitotuotteita, joilla hemmottelet itseäsi vielä pitkään joulun jälkeenkin. Joulukalenteri on pakattu ylelliseen tummansiniseen kankaaseen, jota käytetään perinteisen korealaisen kansallispuvun hanbokin valmistamiseen.

Tämä kalenteri kannattaa hankkia pikapikaa, sillä kyseessä on varsinainen hittituote!

Frugi hedelmänallet – terveellisempi joulukalenteri koko perheelle

Frugi hedelmänallet -joulukalenteri

Frugin hedelmänallekalenteri maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Kalenteri sisältää jokaiselle päivälle yksittäispakattuja hedelmänalleja ja minikokoisia hedelmäpatukoita, ja isomman yllätyksen jouluaatolle. Vegaaniset hedelmäkarkit sisältävät jopa 96–97 % hedelmää eivätkä lainkaan lisättyä sokeria tai keinotekoisia makeutus- tai säilöntäaineita. Näitä nalleja voi mutustella hyvillä mielin joka päivä!

Hidasta Elämää -kiitollisuusjoulukalenteri auttaa pysähtymään tärkeiden asioiden äärelle

Hidasta Elämää -kiitollisuusjoulukalenteri

Hidasta Elämää -yhteisön luoma kiitollisuusjoulukalenteri sopii sille, joka haluaa fiilistellä joulun aikaa pysähtymällä pienten mutta tärkeiden asioiden äärelle. Kalenterin jokaisesta luukusta paljastuu mietelause, joka auttaa keskittymään kaikkeen siihen hyvään, mitä elämässäsi jo on. Valmistaudu jouluun kiitollisin mielin kiitollisuusjoulukalenterin avulla!

Tutustu koko joulukalenterivalikoimaamme ja tilaa suosikkisi! 

Tähän liittyvät tuotteet:

Hyvis tukee Team Rynkeby – God Morgon Turku -tiimin matkaa

Punaa, pikkusuolaista ja pikkutuhmaa – valmistaudu elämäsi pikkujouluihin!

Näitä luetaan

D-vitamiinimittaus kaupan päälle Terveyskaistan tuotteen ostajalle
Jotta voit varmistaa sinulle sopivan D-vitamiinilisän vahvuuden, omat D-vitamiinitasot kannattaa käydä mittauttamassa...
Takaisinveto: Fit+ Feelgood Suklaa-Pähkinä, Vanilja ja Pina-Colada
Fit+ Feelgood -pirtelöt Suklaa-Pähkinä, Vanilja ja Pina-Colada, jotka ovat olleet Hyvinvoinnin Tavaratalo...
TIEDOTE: Älä osta väärää jodivalmistetta
Huomaathan, että ravintolisäjodia EI OLE tarkoitettu säteilyvaaratilanteisiin. Oikea valmiste on apteekista...
TerveysSummit VIP – Suomen laajin terveystiedon videokirjasto aina käsilläsi
TerveysSummit VIP on tilauspohjainen terveyden tietopankki, jonka jäsenyyden hankkimalla voit katsoa...
Hyviksen kauppiaspariskunta vieraili TerveysSummitissa keväällä 2022
Katso Hyviksen kauppiaspariskunnan haastattelu kevään 2022 TerveysSummitista!
Parhaat TerveysSummit-tarjoukset löytyvät Hyvikseltä
Suomen suurin ja suosituin terveystapahtuma TerveysSummit on jälleen käynnissä 2.5–8.5.2022! Jo kahdeksatta...
Hyviksen suuri munajahti 2022
Tänä vuonna Hyviksellä vietetään pääsiäistä munajahdin merkeissä! Piilotamme kauppaamme joka päivä 15.–18.4. pääsiäismunia,...
Syötävät vitamiinipurkit syntyivät amerikkalaisen huippututkimusryhmän innovaatiosta
Helposti kierrätettävät ja ympäristöystävälliseksi laskettavat pakkaukset alkavat olla pakkausteollisuudessa arkipäivää. Hyvinvoinnin Tavaratalo...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.