Hyvikseltä löydät runsaasti ihania joululahjoja, kuten luonnokosmetiikkaa, kynttilöitä ja glögiä

Toivotuimmat joululahjat Hyviksen verkkokaupasta

Joulu on rauhoittumisen, yhdessäolon ja antamisen aikaa. Hyviksen verkkokaupasta löydät runsaasti käytännöllisiä hyvän olon joululahjoja ja valmiita lahjapakkauksia, joilla ilahdutat läheistäsi takuuvarmasti. Tässä blogissa esittelemme muutamia ilahduttavia joululahjaideoita.

Valitse joululahjaksi luonnonkosmetiikkaa

Laadukas kosmetiikka ja parfyymit kuuluvat vuodesta toiseen pukinkonttiin. Valitsemalla luonnonkosmetiikkaa, varmistat, että tuote tekee käyttäjälleen hyvää, ei sisällä turhia tai haitallisia kemikaaleja, eikä sen valmistaminen tuota haittaa eläimille tai luonnolle.

Verkkokaupastamme löydät runsaasti laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja luonnonkosmetiikan lahjapakkauksia – nyt myös herkälle iholle soveltuvat suomalaiset Kaurilan Saunan tuotteet!

Via Naturalen Blondépil Homme EDP -tuoksut miehille

Nyt voit hankkia miehekäät luonnonkosmetiikan tuoksut joululahjaksi Hyvikseltä! Via Naturalen Blondépil Eau de Parfum -tuoksut ovat sertifioitua Cosmebio-luonnonkosmetiikkaa, eikä niitä ole testattu eläinkokein.

Tuoksuja on kolme erilaista:

Valikoimastamme löydät myös naisille suunnatut parfyymit – tutustu! 

Psst. Unique Beautyn hajuvesistä voit tilata edullisen 2 ml näytteen ennen ostopäätöksen tekoa.

Weleda Skin Food Essentials Lahjapakkaus sisältää kaksi Weledan Skin Food -sarjan tuotetta.

Weleda Skin Food Essentials Lahjapakkaus sisältää kaksi Weledan Skin Food -sarjan tuotetta: Skin Food voiteen ja Skin Food Light voiteen. Skin Food Voide on täyteläinen, kuivaa ja karheaa ihoa ravitseva ja suojaava voide. Skin Food Light Voide on kevyempi, silkinpehmeä emulsiovoide, joka sisältää mm. luomulaatuista auringonkukkaöljyä ja keto-orvokin, kamomillan ja kehäkukan uutteita.

Tutustu myös näihin luonnonkosmetiikan lahjapakkauksiin:

Kosmetiikan lisäksi läheistä on mukava hemmotella Frantsilan luonnonmukaisella hoitotyynyllä, joka soveltuu erityisesti hartia-niska-alueen hoitoon.


Kynttilöillä ja huonetuoksuilla rauhoittavaa tunnelmaa kotiin

Jos läheisesi on huonetuoksujen, suitsukkeiden tai tuoksukynttilöiden ystävä, meiltä löydät mainioita lahjaideoita myös hänelle! Kaikki eivät toki nauti tuoksuista, saati pysty sellaisia kotona käyttämään, joten tällaiselle henkilölle nappivalinta on Kaurilan saunan tuoksuton pitsikynttilä tai mehiläisvahakynttilä, tai sitten tunnelmallinen suolavalaisin. Kannattaa huomioida, että mehiläisvahakynttilässä on luonnollinen hunajan tuoksu, mikä on kuitenkin yleisesti hyvin siedetty.

Kynttilät tuovat lämmintä valoa ja tunnelmaa pimeään vuodenaikaan. Esimerkiksi Hidasta Elämää Kiitollisuuskynttilä on laadukas Suomessa valmistettu artesaanikynttilä Hidasta elämää -mietelauseella.

Hidasta Elämää Kiitollisuuskynttilää poltetettaessa voi miettiä asioita, joista on kiitollinen

Hidasta Elämää Kiitollisuuskynttilän ideana on saada sen polttaja miettimään hetkeksi asioita, joista on kiitollinen. 

Huoneilmaa puhdistavat ja kosteuttavat aromadiffuuserit ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta. Diffuuseria voi käyttää joko eteerisen öljyn kanssa tai ilman – halusipa lahjan saaja sen levittävän tuoksua huoneilmaan tai sitten ei.

Keraaminen Puhdas+ Aroma Diffuuseri on tyylikäs valinta joululahjaksi

Tyylikäs keraaminen Puhdas+ Aroma Diffuuseri on tämän joulun hittilahja. 


Anna joululahjaksi teetä, kahvia ja terveellisempiä herkkuja

Moni toivoo joululahjaksi jotain aineetonta, kuten ravintolalahjakortin, lahjoituksen hyväntekeväisyyteen tai yksinkertaisesti lupauksen yhteisestä laatuajasta tai kokemuksesta itselle rakkaiden ihmisten kanssa. Muita mainioita lahjaideoita ovat todelliseen tarpeeseen tulevat käyttötuotteet ja elintarvikkeet.

Joululahjat teen ystävälle

Hyvikseltä löydät runsaasti kauniita ja herkullisia teelajitelmia, jotka lämmittävät lahjan saajaan mieltä ja kehoa. Esimerkiksi kauniiseen laatikkoon pakattu English Tea Shop Luomu Your Wellness Lahjapakkaus sisältää kuutta erilaista hyvinvointia tukevaa yrttiteetä.

English Tea Shop Luomu Your Wellness Lahjapakkaus sopii joululahjaksi yrttiteen ystävälle

English Tea Shop Luomu Your Wellness Lahjapakkaus sopii joululahjaksi yrttiteen ystävälle. 

Muita joululahjaksi sopivia teelajitelmia ovat esimerkiksi:

Kahvikissan lahjavinkit

Muista kahvi-ihmistä erikoiskahvilla! Verkkokaupastamme löydät esimerkiksi luomulaatuisia suodantinkahveja, erilaisia pikakahveja vaikka retkiolosuhteisiin, kofeiinitonta kahvia sekä vihreää kahvipapu-uutetta sisältävää kahvia. Esimerkiksi kotimainen Murtolan Hamppukahvi on mielenkiintoinen lahjaidea pehmeää, hieman suklaista kahvia arvostavalle. Four Sigmatic Adaptogen Coffee Mix on ashwagandhaa sekä tulsia (pyhäbasilikaa) sisältävä luomusienikahvi, joka toimii pikakahvin tapaan.

Four Sigmatic Adaptogen Coffee Mix sisältää arabica-kahvia, ashwagandhaa ja tulsia. 

Four Sigmatic Adaptogen Coffee Mix sisältää luomulaatuista Arabica-kahvia, ashwagandhaa, siperian ginsengiä, tulsiuutetta sekä kanelia. Adaptogeeninen sekoitus auttaa kehoa sopeutumaan stressiin ja päivän haasteisiin.

Muita joululahjaksi sopivia kahveja ovat esimerkiksi:

Hänelle, joka ei saa glögistä tarpeekseen

Toiset meistä keittäisivät glögiä kesälläkin, kun taas toiset rajaavat glögikauden tiukasti marras-tammikuulle. Jos lähipiiriisi kuuluu glögi-hifistelijä tai glögin suurkuluttaja, lämmittää kauniisti pakattu luomuglögi hänen sydäntään.

Suomalaisista mustaherukoista valmistettu Talwimaku Glögitiiviste on glögiä aidoimmillaan! Lahjamielessä suosittelemme valitsemaan näyttävään savipulloon pullotetun version, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Muita lahjaksi sopivia glögejä ovat esimerkiksi:

Hyvän olon herkkuja pukinkonttiin

Joulu on ehdottomasti myös herkuttelun aikaa, mutta herkutella voi monella tapaa. Kun herkkuhammasta kolottaa, kannattaa valita mahdollisimman luomua ja jotain sellaista, mikä sisältää hyvän maun lisäksi myös hyvää tekeviä ravintoaineita, kuten pähkinöitä (sis. omega-rasvahappoja) ja kuivattuja marjoja tai hedelmiä (sis. antioksidantteja). Laitamme päämme pantiksi, että hieman terveellisempi herkku on myös astetta toivotumpi joululahja!

Organic Health Luomu Premium Konvehdit ovat vegaanisia luomukonvehteja, jotka sopivat erityisen hyvin suklaan ystävälle – onhan konvehtirasia sentään yksi klassikkolahja, ja nämä kyseiset konvehdit vielä hippasen erityisempiä. 

Organic Health Luomu Premium Konvehdit ovat vegaanisia luomukonvehteja

Organic Health Premium Konvehdit -konvehtirasia sisältää 24 herkullista belgialaista täystesuklaakonvehtia. Tällä konvehtirasialla yllätät suklaasta pitävän läheisesi!

Muita herkullisia joululahjaideoita ovat esimerkiksi:


Saunatuotteita saunojalle

Saunatuotteet ovat oiva joululahja saunovalle läheiselle! Hyvikseltä löydät runsaasti saunatuoksuja ja esimerkiksi pesukintaan, laudeliinan ja kauniin SuolaSpa -saunasetin. Tutustu esimerkiksi Hetkinen Saunatuoksu Lahjapakkaukseen, joka sisältää neljä 10 ml Suomessa valmistettua saunatuoksua upeassa, käsintehdyssä puisessa lahjapakkauksessa. Mäntypurkkiin pakattu tuoksusetti ilahduttaa varmasti estetiikkaa arvostavaa saunojaa.

Saaren Taika saippuapussin avulla vaahdotat palasaippuat helposti

Sisalnarusta valmistettu, hellävaraisesti ihoa kuoriva Saaren Taika -saippuapussi on mainio lahja palasaippuan käyttäjälle.

Muita joululahjaksi soveltuvia saunatuotteita ovat esimerkiksi:

Onko vaikea keksiä, mitä läheisellesi antaisit?

Muista, että voit aina kääntyä Hyviksen asiakaspalvelun puoleen, kun haluat kysyä jotain tuotteisiimme liittyen – myös silloin, kun pähkäilet sopivaa joululahjaa läheisellesi.

Autamme mielellämme!

Punaa, pikkusuolaista ja pikkutuhmaa – valmistaudu elämäsi pikkujouluihin!

Kauppiaan viikkokatsaus vko 5

Näitä luetaan

Voita ämpärillinen vitamiineja!
Osallistu arvontaamme ja voit voittaa ämpärillisen - eli vuoden vitamiinit!
Puolukka voi auttaa lievittämään maksan rasvoittumista ja ehkäisemään tulehdusta

Uuden väitöstutkimuksen mukaan suomalaisille tuttu puolukka voi tuoda merkittäviä...

Täiden häätö ja ennaltaehkäisy
Lue vinkit täiden häätöön ja ehkäisyyn ja löydä tehokkaat tuotteet.
TerveysSummit podcast on julkaistu!
Luvassa on tuttuun tapaan uskomattomia vieraita, joiden kanssa pureudutaan kokonaisvaltaiseen...
Asiakkaidemme suosikit 2023
Katso mitkä olivat Hyviksen viime vuoden myydyimmät tuotteet.
Kirkasvalolaite - Aurinkoa sisätiloissa
Syksyn ja talven pimeys ja lyhyet päivät voivat vaikuttaa mielialaan ja energiaan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.