category
Maukkaimmat vegaaniset ja gluteenittomat joululeivonnaiset

Maukkaimmat vegaaniset ja gluteenittomat joululeivonnaiset

Heli Koskinen

Näissä vegaanisissa ja gluteenittomissa jouluherkuissa ei ole tingitty mausta tai koostumuksesta. Mikä parasta, ne sopivat eri ruokavalioita noudattavien joulupöytiin.

Tässä siis vegaaniset ja gluteenittomat versiot kolmesta joulunajan suosikkileivonnaisesta: piparkakuista, taatelikakusta ja juustokakusta. Maukasta joulua! ❤️

Vegaaniset ja gluteenittomat tattaripiparkakut

Vegaaniset piparkakut tuovat hymyn huulille

Ei joulua ilman piparkakkuja! Vegaaniset piparkakut eivät häviä maussa perinteisemmille voin ja kananmunien kanssa leivotuille piparkakuille. Nämä piparkakut on leivottu tattarijauhoilla ja mantelijauhoilla, jotka tuovat pipareihin uutta mehevyyttä ja särmää. Piparkakut maistuvat erityisen hyviltä, kun ne paistetaan hieman pehmeiksi!

Klikkaa vegaanisten tattaripiparkakkujen reseptiin!

Vegaaninen ja gluteeniton taatelikakku kvinoasta

Jouluinen taateli-kvinoakakku maistuu vegaanille

Taatelikakku on joulunajan ehdoton klassikko. Tässä taatelikakussa jujuna on luontaisesti gluteeniton kvinoa, joka tuo kakkuun rakennetta ja mehevyyttä – sekä lisäannoksen proteiinia, kuitua ja vitamiineja. Taateleiden lisäksi tämän maukkaan kakun makumaailmasta löytyy kahvia, rommia, banaania ja joulumausteita. Lopputulos on mausteinen, maukas ja mehevä - juuri niin kuin kunnon taatelikakun kuuluu ollakin. 

Klikkaa vegaanisen taatelikakun reseptiin!

Vegaaninen ja gluteeniton puolukkajuustokakku

Vegaaninen puolukkajuustokakku sulaa suussa

Silkkisen pehmeä ja suussasulava vegaaninen juustokakku onnistuu helposti soijavispikermalla, kauralevitteellä, kookosmaidolla ja vegaanisella hyydyttämisaineella vegegelillä. Tämä ilman uunia onnistuva juustokakku sai jouluisen makunsa tattaripiparkakuista sekä puolukoista, joita on käytetty ohjeessa monissa eri muodoissa.

Klikkaa vegaanisen puolukkajuustokakun reseptiin!

Edellinen artikkeli

Vegaaninen ja gluteeniton puolukkajuustokakku

Seuraava artikkeli

Gluteenittomat bataattiblondiet

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: