Avokado-suklaamousse on täynnä hyvää tekeviä ravintoaineita, kuten avokadon sydänystävällistä monityydyttymätöntä rasvaa ja kylläisenä pitäviä kuituja, kaakaon antioksidantteja, hivenaineita ja entsyymejä. Tässä reseptissä avokado-suklaamousse makeutetaan kalorittomalla erytritolilla.
Viimeisen silauksen avokado-suklaamousselle antaa ketogeeniseen ruokavalioon soveltuvat vähähiilihydraattiset pensasmustikat, vadelmat, kookoshiutaleet tai pähkinärouhe.
Ainesosat
(2 isoa tai 3 pientä annosta)
- 2 avokadoa
- 1 ½ dl kaakaojauhetta
- 1 dl kauramaito
- 1 tl vaniljajauhetta
- 3 rkl erytritolia
- ripaus suolaa
Valmistusohjeet
- Halkaise avokadot ja kaavi hedelmäliha kulhoon. Lisää muut ainekset joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
- Lusikoi suklaamousse kulhoihin ja koristele halutessasi pensasmustikoilla.