Ketogeeninen avokado-suklaamousse

Ketogeeninen avokado-suklaamousse

Heli Koskinen

Avokado-suklaamousse on klassikon asemaan noussut herkku, joka on paitsi terveellinen, myös superhelppo valmistaa: ainekset mitataan kerralla blenderiin ja surautetaan pehmeän samettiseksi mousseksi.

Avokado-suklaamousse on täynnä hyvää tekeviä ravintoaineita, kuten avokadon sydänystävällistä monityydyttymätöntä rasvaa ja kylläisenä pitäviä kuituja, kaakaon antioksidantteja, hivenaineita ja entsyymejä. Tässä reseptissä avokado-suklaamousse makeutetaan kalorittomalla erytritolilla.

Viimeisen silauksen avokado-suklaamousselle antaa ketogeeniseen ruokavalioon soveltuvat vähähiilihydraattiset pensasmustikat, vadelmat, kookoshiutaleet tai pähkinärouhe.

Ainesosat
(2 isoa tai 3 pientä annosta)
Lisäksi koristeluun esimerkiksi pensasmustikoita, vadelmia, kookoshiutaleita tai pähkinärouhetta.

Valmistusohjeet
  1. Halkaise avokadot ja kaavi hedelmäliha kulhoon. Lisää muut ainekset joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
  2. Lusikoi suklaamousse kulhoihin ja koristele halutessasi pensasmustikoilla.

Edellinen artikkeli

Ketoletut mantelijauhoilla

Seuraava artikkeli

Piristävä suklaasmoothie

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: