Hamppu-Snickersit

Hamppu-Snickersit

Hanneli Salo

Tällä kertaa on vuorossa helposti ilman uunia tehtävä hamppuherkku – oma versioni suositusta Snickers-raakaherkusta.

Tarvitset
  • 200 g manteleita
  • 3 dl hampunsiemeniä
  • 1 dl maapähkinävoita
  • 0,5 dl juoksevaa kookosöljyä
  • 0,5 dl inkiväärisiirappia
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 50 g tummaa suklaata/raakasuklaata
  1. Sulata kookosöljy juoksevaksi.
  2. Pilko mantelit pienemmiksi joko tehosekoittimella tai ihan perinteisesti kaulimella hakkaamalla (manteleiden ollessa pussin sisällä). Älä kuitenkaan tee niistä jauhoa, vaan mukavaa suuhun sopivaa murskaa.
  3. Pilko myös tumma suklaa/raakasuklaa sopivaksi rouheeksi.
  4. Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään.
  5. Vuoraa leivinpaperilla minkä tahansa mallinen vuoka ja painele seos sen pohjalle tiiviisti. Käytä kätesi ja taikinan välissä toista leivinpaperia, jotta paineleminen sujuu helposti.
  6. Anna kovettua jääkaapissa ainakin muutama tunti.
  7. Leikkaa haluamasi kokoisia paloja ja tarjoa jääkaappikylmänä. Säilytä tätä hamppuherkkua muutenkin kylmässä. 

Herkulliset Hamppu-Snickersit

Edellinen artikkeli

Rouskuvat gluteenittomat kananugetit

Seuraava artikkeli

Proteiinipitoiset suklaapallot

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: