Proteiinipitoiset suklaapallot

Proteiinipitoiset suklaapallot

Saara Aarnio

Tällä reseptillä valmistat itse tehtyjä proteiinipalloja, jotka sopivat täydellisesti välipalaksi treenin jälkeen tai työpaikalla. Palloissa on vahva ja syvä suklaan maku. 

Ainekset (noin 10 kpl):

Toimi näin:

  1. Liota mulperit ja taatelit vedessä, kunnes ne ovat pehmeitä.
  2. Sekoita ne muiden ainesten kanssa tasaiseksi tahnaksi esimerkiksi monitoimikoneella, blenderissä tai sauvasekoittimella.
  3. Tee taikinasta palloja ja pyöritä ne lopuksi valitsemissasi siemenissä (esim. seesaminsiemenissä), kookoslastuissa tai mantelirouheessa.

Säilytä pakastimessa ja tarjoile hieman kylminä tai jopa kohmeisina. Nams!

    Edellinen artikkeli

    Hamppu-Snickersit

    Seuraava artikkeli

    Gluteenittomat rouheat syysmuffinit

    4 kommenttia

    • Houkuttelevan tuntuinen resepti 😊

      Tessu

    • Gluteenittomia reseptejä aion testata.

      Leena Pitkä

    • Herkullisen tuntuinen resepti :)

      Sari Kuusela

    • Pitääpä kokeilla nuo reseptit, kiitos niistä

      Kaija Tahvanainen

    Jätä kommentti

    Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

    Robottiesto: