Gluteenittomat perunarieskat

Gluteenittomat perunarieskat

Hanneli Salo

Rieskat ovat ehdottomia lemppareitani, vaikka yleensä teenkin sämpylöitä, jotka säilyvät mielestäni paremmin rieskoja pidempään.

Gluteenittomien rieskojen valmistaminen on helppoa. Tällä reseptillä valmistetut rieskat ovat todella perunaisia, joten mikäli toivot rieskoiltasi miedompaa perunan makua, lisää jauhojen ja vähennä muusin osuutta. Rieskat toimivat hyvin keiton kanssa tai ihan vain sellaisenaan esimerkiksi iltapalalla. 

Tarvitset:
  1. Sekoita kaikki aineet yhteen tasaiseksi taikinaksi.
  2. Muotoile käsin pieniä rieskoja pellille, pistele haarukalla muutaman kerran ja paista uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, niin että riskat ovat sopivan ruskeita.
Rieskat ovat parhaimpia lämpimänä ja luomuvoin kanssa nautittuina. 😉

Edellinen artikkeli

Gluteeniton raparperipiirakka

Seuraava artikkeli

Gluteeniton kinderpiirakka

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: