Halvat vitamiinit-kolme vitamiinipurkkia auki pöydällä

Vitamiinit netistä edullisesti ja luotettavasti – Hyvinvoinnin.fi

Hyvinvoinnin.fi on perheomistuksessa oleva kotimainen ja turvallinen hyvinvoinnin ja terveyden tuotteita tarjoava verkkokauppa. Valikoimastamme löydät paitsi vitamiineja ja ravintolisiä, myös luonnonkosmetiikkaaruokaa ja hyvinvointituotteita, kuten hierontavälineitä. Pyrimme tarjoamaan tuotteemme aina kilpailukykyiseen hintaan, koska haluamme tuoda hyvinvoinnin ja terveyden tukemisen kaikkien saataville. 

Laaja ja laadukas valikoima vitamiineja 

Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupassa, tai tuttavallisesti "Hyviksellä", on tarjolla kattava valikoima monivitamiineja, yhtä vitamiinia sisältäviä tuotteita kuin myös vitamiinikomplekseja, jotka sisältävät useampaa eri yhdistettä optimaalisessa suhteessa toisiinsa nähden. 

Kauppamme suosituimpia vitamiineja ovat:

Puhdistamon Super D-vitamiini on ollut Hyviksen suosituin vitamiini syksyllä 2021 - halvat vitamiinitPuhdistamon Super D-vitamiini on ollut Hyviksen myydyin vitamiinivalmiste syksyllä 2021.

Kauppamme suosituimpia ravintolisiä ovat:

Karin Havupuu-uutejuoma 10-pack on ollut verkkokauppamme suosituin ravintolisä syksyllä 2021 - halvat vitamiinit

Karin Havupuu-uutejuoma 10-pack on ollut Hyviksen myydyin ravintolisä syksyllä 2021.

Hyvis on ollut jo lähestä 20 vuoden ajan eli vuodesta 2004 asti verkkokauppa, josta asiakkaat tulevat ostamaan yhtä uudestaan ja uudestaan etenkin ravintolisiä, kuten vitamiineja ja yrttivalmisteita. Vuonna 2020 meiltä ostettiinkin arviolta noin 12 miljoonaa annosta ravintolisiä. 

Luotettava, kotimainen nettiapteekki

Tiesitkö, että monet valikoimamme vitamiinit ja ravintolisät ovat täysin samoja tuotteita, mitä löydät apteekin hyllyltä? Suomalaisella kuluttajalla on usein tapana ajatella, että laatutuotteita löytyy vain apteekeista, ja tätä mediakin usein artikkeleissaan korostaa. Totuus on kuitenkin, että usein löydät kaikki apteekeissa myytävät tuotteet lääkkeitä lukuunottamatta aivan tavallisista kaupoista, kuten meiltä Hyvikseltä. Kaupoissa, kuten Hyviksellä, terveystuotteiden valikoima on usein apteekkeja laajempi, ja hinnatkin edullisemmat. 

Hyvikseltä löydät apteekkituotteita mm. Biomedilta, Hankintatukulta ja A.Vogelilta. Apteekkituotteisiin kuuluu mm. klassikoiksi muodostuneet flunssakauden ykköstuote Echinaforce, suureen suosioon ampaissut, japanilaisten pitkän iän salaisuudeksikin tituleerattu Biomedin Nattokinaasi sekä vahva bioflavonoidi Pycnogenol. Tutustu Hyviksen apteekkituotteiden valikoimaan!

Hyvistä voisikin siis ajatella omanlaisenaan "nettiapteekkina", mutta ilman apteekkiluvanvaraista lääkkeiden myyntiä – kaiken muun ja enemmän löydät meiltä. 

Miksi vitamiineja kannattaa käyttää säännöllisesti?

On kylmä fakta, että vain harva meistä syö niin monipuolisesti, että ihmiselle välttämättömien 13 vitamiinin tarve tyydyttyisi. Tämän lisäksi elämämme saattaa olla toisinaan varsin kuormittavaa ja stressaavaa, jolloin elimistömme hyödyntämät vitamiinivarastot ehtyvät jo ennen aikojaan. Jos polullesi sattuu myös erityisen haastava elämäntilanne, kuten vakava sairastuminen tai suruaika, kasvaa elimistön vitamiinien tarve entisestään.

Säännöllisellä vitamiinien nauttimisella muun muassa ennaltaehkäiset puutostiloja ja ylläpidät immuniteettiasi sekä elimistön normaalia aineenvaihduntaa. Tiesitkö esimerkiksi, että kilpirauhanen vaatii toimiakseen riittävästi A-vitamiinia, B2-vitamiinia ja E-vitamiinia sekä sinkkiä, kaliumia, jodia, rautaa ja seleeniä? Tai, että immuniteettisi T-solut eivät toimi ilman D-vitamiinia, ja että antioksidantit, kuten C-vitamiini, pitävät elimistön tulehdustilan kurissa? 

Meillä on Hyviksellä tapana sanoa, että "jos et ota muuta, ota edes monivitamiinia päivittäin". Säännöllisellä monivitamiinin nauttimisella turvaat tärkeimpien vitamiinien, hivenaineiden ja mineraalien tarpeen helposti joka päivä. Modernit monivitamiinit sisältävät näiden lisäksi myös muita elimistölle tarpeellisia aineita, kuten superfoodeja ja yrttejä. Tutustu vaikkapa Terranovan tai NORDIQ Nutritionin monivitamiineihin!

Terranova Living Multinutrient Complex on monipuolinen ja huippulaadukas monivitamiini - halvat vitamiinit

Terranova Living Multinutrient Complex on monipuolinen ja huippulaadukas monivitamiini.

Hyviksen valikoimasta löydät vitamiinit koko perheelle, vauvasta vaariin. Suureen suosioon noussut vauvoille suunniteltu Nordic Healthin D-vitamiinisuihke on kokeilemisen arvoinen tuote, kun etsit mahdollisimman vatsaystävällistä D-vitamiinia pienokaisellesi. Kolmanteen ikävuoteen ennättäneille sankareille tarjolla onkin enemmän valinnanvaraa, kuten Makrobios Juniori D-vitamiiniSana-sol Vitanallet Kalsium+D-vitamiiniMakrobios Juniori Omega-3 + D3 sekä Vitatabs Multi Junior. Ikäihmisille taas voimme suositella D-vitamiinin lisäksi B12-vitamiinia, kalsiumia, K2-vitamiinia, C-vitamiinia ja magnesiumia.

Nordic Health Dlux Vauva D-vitamiinisuihke on vauvoille suunniteltu vatsaystävällinen D-vitamiini - halvat vitamiinit

Nordic Health Dlux Vauva D-vitamiinisuihke on vatsaystävällinen vauvojen D-vitamiinisuihke, joka on helppo annostella suoraan suuhun.

Kertoisimme enemmän, mutta kun emme saa

Meiltä kysytään usein, miksemme kerro ravintolisistämme tai niiden käyttötarkoituksista enempää verkkokauppamme tuotekuvauksissa. Tähän on yksinkertainen syy: emme voi elintarvikelain alaisena toimijana kertoa niistä enempää kuin Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA ja Ruokavirasto ovat ohjeistaneet. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saamme käyttää tuotteiden markkinoinnissa vain EFSA:n hyväksymiä terveysväitteitä, jotka perustuvat EFSA:n arvioimiin ja hyväksymiin tieteellisiin tutkimuksiin. Tällaisia terveysväitteitä ovat esimerkiksi D-vitamiinin osalta "D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa" ja "D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina". 

Onneksi netti on laadukkaita ja luotettavia tutkimuksia pullollaan, ja vaikka me emme voi niihin aina viitata, asiakkaamme voivat harrastaa itsenäisesti tutkimustietoon tutustumista, vaikkapa Google Scholar -palvelun kautta. Laadukkaan tutkimuksen tunnistaa yleensä runsaasta viittausten määrästä ja siitä, että tutkimus on vertaisarvioitu. Vertaisarvioitu tutkimus on nimittäin käynyt myös julkaisusarjan toimituksen sekä toimituksen valitsemien ulkopuolisten asiantuntijoiden tarkkojen silmien alla ennen julkaisemistaan.

Me autamme, kuuntelemme ja palvelemme mielellämme

Asiakaspalvelumme on saanut vuosien varrella paljon kiitosta kiireettömästä, kuuntelevasta ja asiantuntevasta otteestaan. Meille on tärkeää kuulla asiakkaidemme näkemyksiä, ottaa kehitystoiveita vastaan ja parantaa palveluamme. Tavoitteenamme on ollut toimintamme alusta lähtien parantaa asiakkaidemme hyvinvointia tarjoamalla laadukas ja laaja valikoima terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita, jotka on helppo ja turvallinen tilata verkosta, sekä tarjota asiakkaillemme parasta palvelua verkossa. 

Jos haluat kysyä jotain valikoimaamme tai palveluumme liittyen, ota reippaasti yhteyttä asiakaspalveluumme

Artikkelia on päivitetty 10/2023.

Tähän liittyvät tuotteet:

Raskausajan tärkeät vitamiinit – mitä odottajalle suositellaan

Gluteeniton leivonta – parhaat vinkit kotileipurille

Näitä luetaan

5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.