Vitamiinit netistä edullisesti ja luotettavasti – Hyvinvoinnin.fi

Vitamiinit netistä edullisesti ja luotettavasti – Hyvinvoinnin.fi

Hyvinvoinnin.fi on perheomistuksessa oleva kotimainen ja turvallinen hyvinvointi- ja terveystuotteita tarjoava verkkokauppa. Valikoimastamme löydät paitsi vitamiineja ja ravintolisiä myös luonnonkosmetiikkaaruokaa ja hyvinvointituotteita, kuten hierontavälineitä. Pyrimme tarjoamaan tuotteemme aina kilpailukykyiseen hintaan, koska haluamme tuoda hyvinvoinnin ja terveyden tukemisen kaikkien saataville. 

Laaja ja laadukas valikoima vitamiineja 

Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupassa, tai tuttavallisesti "Hyviksellä", on tarjolla kattava valikoima monivitamiineja, yhtä vitamiinia sisältäviä tuotteita kuin myös vitamiinikomplekseja, jotka sisältävät useampaa eri yhdistettä optimaalisessa suhteessa toisiinsa nähden. 

Kauppamme suosituimpia vitamiineja ovat:

Puhdistamon Super D-vitamiini on ollut Hyviksen suosituin vitamiini syksyllä 2021

Puhdistamon Super D-vitamiini on ollut Hyviksen myydyin vitamiinivalmiste syksyllä 2021.

Kauppamme suosituimpia ravintolisiä ovat:

Karin Havupuu-uutejuoma 10-pack on ollut verkkokauppamme suosituin ravintolisä syksyllä 2021

Karin Havupuu-uutejuoma 10-pack on ollut Hyviksen myydyin ravintolisä syksyllä 2021.

Hyvis on jo vuodesta 2004 asti ollut verkkokauppa, josta asiakkaat tulevat ostamaan yhtä uudestaan ja uudestaan etenkin ravintolisiä, kuten vitamiineja ja yrttivalmisteita. Vuonna 2020 meiltä ostettiinkin arviolta noin 12 miljoonaa annosta ravintolisiä. 

Hyviksen Annosjakelu – helpoin tapa tilata vitamiinit netistä  

Hyviksen Annosjakelu on varmasti helpoin tapa tilata vitamiinit netistä kestotilauksella

Hyviksen Annosjakelu on varmasti helpoin tapa tilata vitamiinit netistä kestotilauksella.

Kun haluat tukea hyvinvointiasi ravintolisillä, voit tilata vitamiinit netistä joko perinteiseen tapaan purkeittain tai tehdä omien tarpeidesi mukaan räätälöidyn kestotiluksen, jolloin saat toivomasi vitamiinit valmiisiin päiväannospusseihin pakattuina aina kerran kuukaudessa. Vitamiinien kestotilauspalveluna toimiva Hyviksen Annosjakelu on varmasti helpoin tapa tilata juuri ne vitamiinit, joita haluat säännöllisesti syödä

Seitsemän syytä valita Hyviksen Annosjakelu:

  • Saat tuotteet jopa 40 % edullisemmin.
  • Vitamiinien säännöllinen nauttiminen on vaivatonta.
  • Vitamiinien ottaminen ei unohdu, kun voit ottaa seuraavan päivän annospussin esille jo vaikkapa edellisenä iltana.
  • Annospussit on helppo ottaa matkalle mukaan.
  • Tuotteet ovat varmasti aina tuoreita, sillä ne tulevat suoraan tehtaalta. Annosjakelun pakkaamisesta vastaa apteekeille annosjakelua tekevä Pharmac Finland Oy, joka toimii Vantaalla.
  • Tuotteet ovat kotimaiselta ja laadukkaalta valmistajalta (Puhdas+).
  • Säästät huomattavasti pakkausjätteen määrässä.

Oheisen videon kautta voit tutustua tarkemmin Annosjakelun toimintaan:

Miksi vitamiineja kannattaa käyttää säännöllisesti?

On kylmä fakta, että vain harva meistä syö niin monipuolisesti, että ihmiselle välttämättömien 13 vitamiinin tarve tyydyttyisi. Tämän lisäksi elämämme saattaa olla toisinaan varsin kuormittavaa ja stressaavaa, jolloin elimistömme hyödyntämät vitamiinivarastot ehtyvät jo ennen aikojaan. Jos polullesi sattuu myös erityisen haastava elämäntilanne, kuten vakava sairastuminen tai suruaika, kasvaa elimistön vitamiinien tarve entisestään.

Säännöllisellä vitamiinien nauttimisella muun muassa ennaltaehkäiset puutostiloja ja ylläpidät immuniteettiasi sekä elimistön normaalia aineenvaihduntaa. Tiesitkö esimerkiksi, että kilpirauhanen vaatii toimiakseen riittävästi A-vitamiinia, B2-vitamiinia ja E-vitamiinia sekä sinkkiä, kaliumia, jodia, rautaa ja seleeniä? Tai, että immuniteettisi T-solut eivät toimi ilman D-vitamiinia, ja että antioksidantit, kuten C-vitamiini, pitävät elimistön tulehdustilan kurissa? 

Meillä on Hyviksellä tapana sanoa, että "jos et ota muuta, ota edes monivitamiinia päivittäin". Säännöllisellä monivitamiinin nauttimisella turvaat tärkeimpien vitamiinien, hivenaineiden ja mineraalien tarpeen heposti joka päivä. Modernit monivitamiinit sisältävät näiden lisäksi myös muita elimistölle tarpeellisia aineita, kuten superfoodeja ja yrttejä. Tutustu vaikkapa Terranovan tai NORDIQ Nutritionin monivitamiineihin!

Terranova Living Multinutrient Complex on monipuolinen ja huippulaadukas monivitamiini

Terranova Living Multinutrient Complex on monipuolinen ja huippulaadukas monivitamiini.

Hyviksen valikoimasta löydät vitamiinit koko perheelle, vauvasta vaariin. Suureen suosioon noussut vauvoille suunniteltu Nordic Healthin D-vitamiinisuihke on kokeilemisen arvoinen tuote, kun etsit mahdollisimman vatsaystävällistä D-vitamiinia pienokaisellesi. Kolmanteen ikävuoteen ennättäneille sankareille tarjolla onkin enemmän valinnanvaraa, kuten Makrobios Juniori D-vitamiiniSana-sol Vitanallet Kalsium+D-vitamiiniMakrobios Juniori Omega-3 + D3 sekä Vitatabs Multi Junior. Ikäihmisille taas voimme suositella D-vitamiinin lisäksi B12-vitamiinia, kalsiumia, K2-vitamiinia, C-vitamiinia ja magnesiumia.

Nordic Health Dlux Vauva D-vitamiinisuihke on vauvoille suunniteltu vatsaystävällinen D-vitamiini

Nordic Health Dlux Vauva D-vitamiinisuihke on vatsaystävällinen vauvojen D-vitamiinisuihke, joka on helppo annostella suoraan suuhun.

Kertoisimme enemmän, mutta kun emme saa

Meiltä kysytään usein, miksemme kerro ravintolisistämme tai niiden käyttötarkoituksista enempää verkkokauppamme tuotekuvauksissa. Tähän on yksinkertainen syy: emme voi elintarvikelain alaisena toimijana kertoa niistä enempää kuin Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA ja Ruokavirasto ovat ohjeistaneet. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saamme käyttää tuotteiden markkinoinnissa vain EFSA:n hyväksymiä terveysväitteitä, jotka perustuvat EFSA:n arvioimiin ja hyväksymiin tieteellisiin tutkimuksiin. Tällaisia terveysväitteitä ovat esimerkiksi D-vitamiinin osalta "D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa" ja "D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina". 

Onneksi netti on laadukkaita ja luotettavia tutkimuksia pullollaan, ja vaikka me emme voi niihin aina viitata, asiakkaamme voivat harrastaa itseänäisesti tutkimustietoon tutustumista, vaikkapa Google Scholar -palvelun kautta. Laadukkaan tutkimuksen tunnistaa yleensä runsaasta viittausten määrästä ja siitä, että tutkimus on vertaisarvioitu. Vertaisarvioitu tutkimus on nimittäin käynyt myös julkaisusarjan toimituksen sekä toimituksen valitsemien ulkopuolisten asiantuntijoiden tarkkojen silmien alla ennen julkaisemistaan.

Me autamme, kuuntelemme ja palvelemme mielellämme

Asiakaspalvelumme on saanut vuosien varrella paljon kiitosta kiireettömästä, kuuntelevasta ja asiantuntevasta otteestaan. Meille on tärkeää kuulla asiakkaidemme näkemyksiä, ottaa kehitystoiveita vastaan ja parantaa palveluamme. Tavoitteenamme on ollut toimintamme alusta lähtien parantaa asiakkaidemme hyvinvointia tarjoamalla laadukas ja laaja valikoima terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita, jotka on helppo ja turvallinen tilata verkosta, sekä tarjota asiakkaillemme parasta palvelua verkossa. 

Jos haluat kysyä jotain valikoimaamme tai palveluumme liittyen, ota reippaasti yhteyttä asiakaspalveluumme

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Raskausajan tärkeät vitamiinit – mitä odottajalle suositellaan

Seuraava artikkeli

Gluteeniton leivonta – parhaat vinkit kotileipurille

Näitä luetaan

Kotimaiset Express Diet -tuotteet moderneissa paastoissa
Erilaiset paastot ovat nousseet rakettimaisesti suosioon terveystietoisten kuluttajien keskuudessa. Näillä tarkoitetaan perinteisiä...
Vida NAC + seleeni vahvistaa immuniteettia
N-asetyylikysteiini+seleeni -tuote valittiin terveystuotealan vuoden 2022 Terveystuotteeksi, eikä syyttä. N-asetyylikysteiini on ravinnosta...
Hyvää sydämelle — hyvää koko keholle
Sydänviikkoa kannattaa viettää joka ikinen viikko: sinä ja sydämesi olette taatusti kaiken...
Vahva ja suomalainen Pinena-männynkuoriuutetabletti
Ravintorengas Oy on monelle tuttu terveysalan yritys, jonka Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu...
Nordaid – innovatiivisia, tehokkaita ja laadukkaita vitamiinisuihkeita
Nordaid on Tallinnassa toimiva ravintolisävalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia vitamiineja, kivennäisaineita ja probiootteja....
Vogel-valmisteita eläinten hyvinvoinnin tueksi
Myös eläinten hyvinvoinnin tukemiseksi on olemassa erilaisia ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Esimerkiksi mietoja...
Nauti yrttisi fermentoituna
Terranova on tuonut ravintolisähyllyihin fermentoitujen yrttien valikoiman: kurkuman, inkiväärin, ashwagandhan ja mustan...
Terveyskaista auttaa sinua pitämään itsestäsi huolta
Jo vuodesta 2007 terveystuotealalla toiminut Terveyskaista on alusta alkaen halunnut olla tukemassa...
Väsyttääkö valvominen?
Yleisimpiin unihäiriöiden aiheuttajiin lukeutuu hektisestä elämäntilanteesta johtuva stressi, jännitys ja levottomuus, jotka...
Rauhoita stressin tunne
Harmonia KSM66® on täyden spektrin ashwagandha-juuriuute, joka auttaa edistämään stressinsietokykyä hillitsemällä kortisolin...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.