Pharma Nord tehdas

Tutkittuja laatutuotteita terveytesi hyväksi

Yhä useampi meistä tuntee vastuuta omasta hyvinvoinnistaan. Yhä useampi haluaa myös itse tehdä jotain terveytensä eteen.

Tarvitaanko ravintolisiä?

Tutkimustulokset osoittavat, että vitamiinien, kivennäisaineiden sekä monityydyttymättömien rasvahappojen riittävästä saannista kannattaa pitää huolta. Joskus on kuitenkin vaikeaa määritellä, onko oma ruokavalio riittävän tasapainonen. Syömämme vihannekset ovat voineet kasvaa maaperässsä, jossa on vain vähän kivennäisaineita tai niiden vitamiinipitoisuus on saattanut heikentyä epäedullisten säilytysolosuhteiden vuoksi. Myös teollinen ruuan prosessointi tai välipalojen nappailu säännöllisten aterioiden sijaan ovat tekijöitä, jotka vähentävät elintärkeiden ravintoaineiden saantia.

Entistä laatutietoisemmille asiakkaille

Ravintolisien tulee tarjota merkittäviä vaikutuksia jo muutaman viikon sisällä – muuten niitä voidaan pitää tehottomina. Vaikutuksia on mahdollista mitata ravintoaineanalyyseillä. Riippuu monista tekijöistä, miten elimistö pystyy hyödyntämään ravintolisän tärkeät ainesosat. Mikäli tuotteella on optimaalinen imeytyvyys sen biologinen hyötyosuus on hyvä. Nämä vaatimukset vaikuttavat vahvasti Bio-Sarjan tuotekehitykseen ja valmistukseen Pharma Nordin omalla tehtaalla Tanskassa.

Vaikuttavatko kaikki ravintolisät yhtäläisesti?

Kaikkien Bio-Sarjan ravintolisien tuotanto perustuu huolelliseen tuotekehitystyöhön ja tarkkaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön, joka takaa, että tuotteilla on hyvä biologinen hyötyosuus ja aktiivisuus koko elinkaarensa ajan. Ne valmistetaan farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti ja pakataan yksittäin läpipainopakkauksiin, joka suojelee arvokkaita ainesosia valolta, hapen vaikutuksilta ja muilta epäpuhtauksilta. Läpipainopakkaukset suojataan kierrätettävällä pahvikotelolla. Näin toimien Bio-Sarjan ravintolisien laatu ja niistä saatava hyöty ovat aina parhaat mahdolliset.

>>> Tutustu Bio-sarjan tuotteisiin tästä

Tähän liittyvät tuotteet:

Vaivaako tukkoinen tai kuivuudesta ärtynyt nenä? Propolian nenäsuihkeet lievittävät oireita

Regulat on Karita Tykän ykkösvalinta energisyyden ja vastustuskyvyn tueksi

Näitä luetaan

Valitse itsellesi se sopivin maitohappobakteeri
Valitse itsellesi se sopivin maitohappobakteeri
Ecolomega – ultratuoretta ja raikasta öljyä suoraan kalasta!
Mitä seikkoja kannattaa ottaa huomioon kalaöljyvalmistetta valittaessa, ja miksi olemme täysin vakuuttuneita,...
Tarjoa lapsellesi parasta
Yhä useampi vanhempi haluaa huolehtia lapsensa hyvinvoinnista entistä puhtaammin ja luonnollisemmin.

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.