Karita Tykkä ja Regulat

Regulat on Karita Tykän ykkösvalinta energisyyden ja vastustuskyvyn tueksi

"Regulat auttaa elämään täyttä elämää”, toteaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhuva Karita Tykkä. Regulat onkin osa Tykän joka-aamuista hyvinvointirituaalia, johon kuuluvat myös meditaatio, liikkuminen ja pulahdus meressä.

Karita Tykän elämään mahtuu kokonainen kimara hyvän olon oivalluksia, jotka hänen sanojensa mukaan “kaunistavat hetkessä ja saavat elämän maistumaan paremmalta”.

- Hyvinvointi on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Perusasioista tulee tietenkin pitää huolta. Niihin kuuluvat esimerkiksi riittävästi hyvälaatuista unta, liikettä, ravintorikasta ruokaa, antoisia ihmissuhteita, iloa, sopivasti itsensä haastamista ja uuden oppimista, meditaatiota tai vaikka metsäretkiä mielen rauhoittamiseksi sekä rakkautta itseään ja muita kohtaan, Tykkä opastaa.

Hänen mielestään elämä sujahtaa ohitse, jos sitä suorittaa sitä ilman läsnäoloa. Karita kannustaakin aistimaan elämää kaikilla aisteillaan ja huomaamaan arjessaan myös kaikki pienet hyvät asiat.

Yksi pienistä hyvistä hetkistä on joka-aamuinen Regulat-tömpsy, jonka Tykkä nauttii osana päivittäistä hyvinvointirituaaliaan:

- Meditaatio, liike, pulahdus meressä ja Regulat, Karita kertoo aamunavauksestaan.

Kaunistaa hetkessä ja saa elämän maistumaan paremmalta!

Regulatin siivittämänä jokainen päivä lähtee suotuisasti käyntiin - etenkin, kun entsyymijuomansa nauttii itseään arvostaen, kiitollisuutta tuntien ja aidosti läsnä ollen.

Tykän mielestä Regulat on todellinen tehoshotti ja varsin vaivaton valinta tukemaan vastustuskykyä ja energisyyttä.

- Huomaa hyvä ympärilläsi, tunne kiitollisuutta ja nosta hymy kasvoillesi – se kaunistaa hetkessä ja saa elämän maistumaan paremmalta, Tykkä lisää.

Vastustuskykyä ja jaksamista parantavien vaikutustensa ansiosta Regulat Metabolic on oivallinen osa Karita Tykän elämää. Hän on huomannut myös kyntensä ja hiusten voivat hyvin Regulatin säännöllisen käytön tuloksena.

Monipuolisen koostumuksensa ansiosta Regulat Metabolic on erinomainen valinta ravintoainepuutosten korjaamiseen ja elinvoimaisuuden vahvistamiseen. Helposti nautittavan ravintolisän sisältämä magnesium auttaa selättämään väsymyksen ja uupumuksen samalla kun B-ryhmän vitamiinit tukevat hermoston toimintaa ja C-vitamiini ja sinkki avittavat immuniteettiamme pystymään parhaimpaansa. Regulat Metabolic sisältää myös D-vitamiinia, jonka ympärivuotisesta saannista on tärkeää pitää hyvää huolta.

Karita Tykkä Regulat

Ilman entsyymejä elämän liekki palaisi himmeästi

Regulat on hyvänmakuinen entsyymijuoma, jota nautitaan pullon mukana tuleva mittalasillinen päivässä. Regulat on valmistettu luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä patentoidulla triplafermentaatiolla, maitohappobakteerien avulla. Vitamiinien ja mineraalien lisäksi Regulatin vaikuttavuudelle ovat tärkeitä sen sisältämät entsyymit, joiden merkityksen myös Karita Tykkä tuntee perinpohjaisesti:

- Ilman entsyymejä kemialliset reaktiot tapahtuisivat soluissamme liian hitaasti – elämän liekki palaisi siis himmeästi. Entsyymit nopeuttavat reaktioita ja saavat elämän liekin palamaan kauniisti. Elinvoimaisuudellemme ehdottoman välttämättömät entsyymit osallistuvat kaikkiin kehon toimintoihin, joten RegulatPro Metabolic on loistava apu tukemaan ja lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointia, Tykkä neuvoo.

Hän on innostunut Regulatista sekä sen sisältämien entsyymien että tiiviin ravintoainekoostumuksen ansiosta. Tykälle tärkeää on myös se, että Regulatista ravintoaineet imeytyvät helposti eikä entsyymijuoma aiheuta esimerkiksi suoliston oireilua.

Kaiken tämän vuoksi Tykkä suositteleekin Regulatia innostuneena kaikille itsestään huolehtiville ihmisille, jotka haluavat korjata tai ennaltaehkäistä ravintoaineiden puutostiloista johtuvia oireita. Kokeile heti ja huomaa Regulatin vaikutukset omassa olossasi!

Regulatin terveyshyödyt

Regulat Metabolic on paljon muutakin kuin erinomainen entsyymivalmiste ja triplafermentaation kirkkaana kimmeltävä jalokivi! Kyseessä on todella monipuolinen vitamiini- ja kivennäisainevalmiste, jonka nauttimisesta on kosolti hyötyä hyvinvoinnille. Nyt tutustutaan Regulat Metabolicin sisältämien ravinteiden terveyshyötyihin ainesosa kerrallaan:

Regulatpro Metabolic sisältää entsyymien lisäksi magnesiumia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää elektrolyyttitasapainoa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä sekä hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Lisäksi magnesium petraa normaaleja psykologisia toimintoja, tukee hampaiden ja luuston pysymistä normaalina sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Regulat Metabolic sisältää myös sinkkiä, joka edistää ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaalina. Sinkki petraa myös immuunijärjestelmämme toimintaa ja luustomme hyvinvointia. Sinkki edistää myös normaalia hiilihydraatti- ja happo-emäsaineenvaihduntaa, normaalia kognitiivista toimintaa, DNA- ja proteiinisynteesiä ja A-vitamiinin aineenvaihduntaa. Lisäksi sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina sekä näön pysymystä normaalina.

Regulat Metabolicissa vaikuttava kromi puolestaan edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja veren glukoositasojen pysymistä normaalina.

Regulat Metabolicin sisältämä mangaani edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, luuston pysymistä normaalina, sidekudoksen normaalia muodostumista ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Regulat Metabolicissa vaikuttava D-vitamiini on hyväksi luustolle, lihaksille ja hampaille. Se osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin ja on tärkeä immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle. D-vitamiini edistää lisäksi normaalia kalsiumtasoa veressä sekä kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä kehossa.

Regulat Metabolicin C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja energia-aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tämän lisäksi raudan imeytymistä avittava C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista luuston, rustojen, ihon, hampaiden toimintaa varten sekä normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston toimintaa.

Regulat Metabolicin ainesosana komeileva B1-vitamiini eli tiamiini edistää hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, sydämen toimintaa sekä energia-aineenvaihduntaa.

Regulat Metabolicin sisältämä B2-vitamiini eli riboflaviini edistää energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa sekä punaisten verisolujen että limakalvojen pysymistä normaaleina. B2-vitamiini edistää ihon ja näön pysymistä normaalina sekä raudan normaalia aineenvaihduntaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Lisäksi B2-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Regulat Metabolicin sisältämä B3-vitamiini eli niasiini edistää psykologisia toimintoja, energia-aineenvaihduntaa sekä niin ihon kuin limakalvojenkin pysymistä normaaleina. B3-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tämä tärkeä vitamiini tukee myös hermostomme toimintaa.

Regulat Metabolicin B6-vitamiini eli pyridoksiini edistää hormonitoiminnan säätelyä, immuunijärjestelmän toimintaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa, energia-aineenvaihduntaa ja kysteiinin synteesiä. B6-vitamiini edistää myös veren punasolujen muodostumista ja proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa. Lisäksi B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä tukee psykologisia toimintoja ja hermoston toimintaa.

Regulat Metabolicissa mukana oleva B12-vitamiini eli kobalamiini edistää hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, energia-aineenvaihduntaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa, veren punasolujen muodostumista ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tuiki tärkeä B12-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Yksi pakkauksen mukana tuleva mittalasillinen Regulat Metabolicia (= 20 ml:n päiväannos) sisältää:

 • C-vitamiini 12 mg (15 %*)
 • D-vitamiini 5 µg (100 %*)
 • B1-vitamiini 0,22 mg (20 %*)
 • B2-vitamiini 0,42 mg (30 %*)
 • B3-vitamiini 4,8 mg (30 %*)
 • B5-vitamiini 1,8 mg (30 %*)
 • B6-vitamiini 0,42 mg (30 %*)
 • Foolihappo 24 µg (12 %*)
 • B12-vitamiini 0,75 µg (30 %*)
 • Magnesium 56 mg (15 %*)
 • Sinkki 10 mg (100 %*)
 • Mangaani 2,0 mg (100 %*)
 • Kromi 25 µg (62,5 %*)

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Tähän liittyvät tuotteet:

Tutkittuja laatutuotteita terveytesi hyväksi

Tepsiviä vinkkejä nivelten parhaaksi: 90 % testanneista saa tutkitusti apua curaMINista

Näitä luetaan

Suomalainen Leader – innovatiiviset urheiluravinteet ja eväät aktiiviseen elämään!
Leader on olemassa, jotta sinulla olisi mahdollisuus aktiiviseen ja terveelliseen, kokonaisvaltaisesti...
Top-tuotteet hyvinvoivaan kesään!
Kesällä lomaillaan, nautitaan hyvästä ruoasta ja yhteisestä ajasta perheen sekä ystävien kesken....
Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.