Harmonia Curamin, Mimi

Tepsiviä vinkkejä nivelten parhaaksi: 90 % testanneista saa tutkitusti apua curaMINista

Eletty elämä ja vierineet vuodet jättävät jälkensä myös niveliin. Onneksi niin kankeisiin polviin, jäykkiin niveliin kuin vaillinaisiksi jääviin liikeratoihin on saatavilla tehokasta apua.

Nivelten terveys vaikuttaa oleellisesti toimintakykyymme ja myös siksi se on tärkeä osa hyvinvointia. Liikunnan ja terveellisen ruokavalion lisäksi nivelten kuntoa tukee tehokkaasti yli 30 palkintoa pokannut curaMIN-nivelvalmiste.

Jo kolmena peräkkäisenä vuotena (2020, 2021 ja 2022) USAn parhaana nivelvalmisteena palkittu curaMIN niittää mainetta myös Suomessa. Eikä mikään ihme: tutkimuksen (Molecular Medicine Reports 8: 1542-1538/2013) mukaan peräti 90 % curaMINia testanneista saa siitä apua nivelilleen.

CuraMINin ensiluokkainen teho perustuu sen sisältämien BCM95-kurkumauutteen ja Bospure-nimisen boiswellia serrata-uutteen yhteisvaikutuksiin. Uutteet vaikuttavat kahden eri toimintareitin kautta nivelten terveyden tueksi. Vahvasti antioksidanttisina curaMINin sisältämät standardoidut kasviuutteet taistelevat uutterasti oksidatiivista stressiä vastaan - eli kansankielisesti ilmaistuna: ne estävät niveliä ruostumasta.

Parhaat vinkit nivelten terveydeksi: liikunta, terveellinen ruokavalio ja curaMIN

Liikunnan merkitystä nivelten hyvinvoinnin parantamiseksi ei voi vähätellä: öiikunta lisää aineenvaihduntaa nivelissä ja vahvistaa niveliä tukevia lihaksia. Liikunta parantaanivelten liikkuvuutta, estää niitä jäykistymästä sekä suojaa ja vahvistaa rustoa, joka liittää nivelet toisiinsa. Liikkumattomuus sen sijaan pehmentää rustoa, jolloin se vaurioituu helpommin. Vanha viisaus pätee myös nivelvaivoihin: liike on lääke.

Myös ruokavalinnoilla voi vaikuttaa merkittävästi niveltensä hyvinvointiin. Esimerkiksi valkoinen sokeri ylläpitää kehossa tulehdusta, jonka vuoksi se on haitaksi myös nivelille. Myös vehnässä oleva gluteeni voi pahentaa nivelvaivoja. Nivelvaivojen välttämiseksi esimerkiksi sokerit, punainen liha ja gluteenia sisältävistä viljoista ainakin vehnä kannattaa karsia ruokavaliostaan minimiin.

Runsaasti värikkäitä kasviksia ja marjoja sisältä, antioksidanttirikas ruokavalio tekee hyvää myös nivelille. Myös hyvät rasvat ovat tärkeitä; niveliään kannattaa “voidella” sisäisesti nauttimalla laadukkaita kala-, hamppu- ja camelinaöljyjjä. Lempeän liikunnan ja terveellisen ruokavalion lisäksi nivelet kiittävät curaMIN-ravintolisästä, jonka teho perustuu BCM95-kurkumauutteen ja Bospure-nimisen boswellia serrata -uutteen ylivertaisiin yhteisvaikutuksiin.

Harmonia curaMIN

curaMINin ansiosta Mimin nivelet voivat nyt hyvin

Yhdysvalloissa jättisuoson saavuttaneella curaMINilla on maailmanlaajuisesti jo. miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä. Helsinkiläinen, 57-vuotias Mimi on yksi heistä:

- Olen käyttänyt curaMiNiä muutaman kuukauden ja ilahtunut sen tuomista vaikutuksista niveliin, Mimi kertoo ja jatkaa:
- curaMINin ansiosta olan nivelteni liikkuvuus on parantunut sekä "rutina" vähentynyt. Myös polvissa on tapahtunut samoja parannuksia kuin olkanivelissä.

Mimin nivelet voivat nyt hyvin, koska curaMINin sisältämä, maailman dokumentoiduin BCM95-kurkumiiniuute auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelterveyttä ja koska Bospure-boswelliauute tukee nivelten liikkuvuutta ja mukavuutta. Harmonia curaMINin teho perustuu näiden kahden tutkitun uutteen ainutlaatuiseen yhteisvaikutukseen.

Suositeltavaa on ottaa yksi curaMIN-kapseli aamuin illon, jolloin ravintolisän vaikuttavat aineet toimivat nivelten hyväksi koko vuorokauden ajan. Myös länsimainen tiede todistaa laajasti palkitun curaMINin tehon: sen sisältämillä kasviuutteilla on tehty peräti 80 modernia kliinistä kaksoissokkotutkimusta, jotka on julkaistu riippumattomissa tiedejulkaisuissa. Nämä tutkimukset todistavat curaMINin ylivertaisen tehon nivelterveyden edistäjänä.

Tähän liittyvät tuotteet:

Regulat on Karita Tykän ykkösvalinta energisyyden ja vastustuskyvyn tueksi

PEA – parempi uni ja mieli

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.