Foodinin uutuussuperfoodjuomien testausta

Testissä Foodinin uudet smoothiesekoitukset

Mikä taltuttaisi iltapäiväkooman ja toisi virtaa toimistotyöläisen päivään? Vastaus ei suinkaan ole kahvi, vaan helppo ja ravitseva superfoodjuoma! 

Kippis Foodinin superfoodjuomilla

Testasimme työporukalla päivän piristykseksi Foodinin uusia superfoodsekoituksia. Runsaasti viherjauheita sisältävä Foodin Smoothie Mix Green ja kotimaisia marjoja sisältävä Foodin Smoothie Mix Berry ovat käyttövalmiita tehopakkauksia täynnä luonnon omia superfoodeja. Molemmissa on mukana myös muun muassa proteiinia, kuitua sekä maitohappobakteereita. Foodin Smoothie Mix Green on vegaaninen, kun taas Foodin Smoothie Mix Berry sisältää heraproteiinia.

Piristävä, melko voimakas maku

Totesimme yksimielisesti molempien superfoodsekoitusten maistuvan piristäviltä ja melko voimakkailta. Jauheet sekoittuivat melko hyvin shakerissa, mutta blenderissä ne olisivat sulautuneet veteen varmasti vielä paremmin. 

Vaikka Foodin Smoothie Mix Berry ei sisällä raakakaakaota, siinä on hivenen kaakaoinen maku. Foodin Smoothie Mix Green on omasta mielestäni parhaan makuinen viherjauhesekoitus, johon olen törmännyt.

Pakkauksessa ohjeistetaan lisäämään joukkoon vain vettä, mutta viherjauheiden ja superfoodien makuun tottumattomalle suosittelemme kokeilemaan sekoituksia aluksi esimerkiksi smoothien joukossa. 

Foodinin uudet superfoodjuomat: Foodin Smoothie Mix Berry ja Foodin Smoothie Mix Green

Foodin Smoothie Mix Greenin ainesosaluettelo on pitkä ja ravitseva:

Herneproteiini*, riisiproteiini*, hamppuproteiini*, viherjauhesekoitus (parsakaali*, lehtikaali*, alfalfa*, pinaatti*, vehnänoras*, korean chlorella, spirulina*, persilja*, nokkosenlehtijauhe*), marjajauhesekoitus (mustaherukka*, pakastekuivattu mustikka*, acerola*, pakastekuivattu acai*, pakastekuivattu mansikka*, pakastekuivattu vadelma*), kookosmaitojauhe, psylliumjauhe*, vaniljauutejauhe*, punajuurimehujauhe*, kurkumiini, ksantaani (luontainen emulgointiaine), makeutusaine (stevioglykosidit), merisuola, Bacillus coagulans -maitohappobakteeri.

Foodin Smoothie Mix Berry sisältää muun muassa heraproteiinia:

Heraproteiinijauhe, marjajauhesekoitus (mustaherukka*, acerolakirsikka*, pakastekuivattu vadelma*, pakastekuivattu mansikka*, pakastekuivattu mustikka*, pakastekuivattu acai*), viherjauhesekoitus (parsakaali*, lehtikaali*, vehnänoras*, korean chlorella, spirulina*, persilja*, pinaatti*, alfalfa*, nokkosenlehtijauhe*), kookosmaitojauhe, psylliumjauhe*, vaniljauutejauhe*, punajuurimehujauhe*, mantelijauho*, ksantaani (luontainen emulgointiaine), kurkumiini, makeutusaine (steviaglykosidit), Bacillus coagulans -maitohappobakteeri.

* = luomu

Saat molemmat tuotteet 20 % alennuksella, kun tilaat viimeistään 31.1.2019. 

Ajatusten aamiainen ‚Äď testiss√§ Superfruit Foods -smoothieainekset

Viisi vinkkiä, joilla saat lapsen syömään monipuolisesti

Näitä luetaan

5 syytä syödä D-vitamiinia
D-vitamiini, tunnetaan myös "aurinkovitamiinina", on yksi tärkeimmistä vitamiineista, jotka tukevat...
Mitä aminohapot ovat?
Aminohapot jaetaan ei-välttämättömiin aminohappoihin ja yhdeksään välttämättömään aminohappoon, joita on saatava riittävästi...
Reishin ja pakurin hyödyt terveyden tueksi - nyt helposti ja herkullisesti!
Funktionaaliset sienten hyödyt ovat mittavat: vahvempi vastustuskyky, parempi yleiskunto ja...
Viisi vinkkiä raudan imeytymisen tehostamiseksi
Maailman terveysjärjestön eli WHO:n mukaan peräti 30 % ihmisistä kärsii raudanpuutteesta....
C-vitamiinin terveyshyödyt tehokkaasti kehon käyttöön
C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka tukee sekä immuunijärjestelmämme että hermostomme...
Miksi söisin Spirulinaa ja Chlorellaa?
Esimerkiksi siksi, että kyseessä on kaksi maailman eniten lehtivihreää eli klorofylliä sisältävää,...
Infektiokierre poikki ja pitkäaikaissairauksiin helpotusta Pinenalla
Tuotteen keskeisenä vaikutuksena on laaja-alainen antioksidanttinen, antiallerginen, antiviraalinen, tulehdusta vaimentava sekä verenkiertoa...
Luuliemi - Noitajuoma vai voimajuoma
Nykypäivänä ravinnoksi käytettävistä eläimistä syödään pääasiassa pelkkä luustolihas. Hyödynnettäviä osia on...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.