Naisen käsi pitelemässä valkoista sulkaa

Silicum Tonic vatsan hyvinvointiin

Tänä vuonna kesä on parhaimmillaan nyt elokuussa ja terassi-illoista tai grilliruoasta voi nauttia keskikesän tapaan. Ruokarytmi voi vielä olla epäsäännöllinen ja vatsa voi olla kovilla. Tai ehkä olet jo palannut arkeen ja toistuvat kahvitauot saavat vatsasi reagoimaan. Helpotusta herkälle vatsalle tuo Silicum Tonic piihappogeeli.

Vatsahapot vaivaavat

Jos kärsit närästyksestä ja happamista röyhtäyksistä, et ole yksin. Monet suomalaiset kärsivät näistä vaivoista, jotka usein johtuvat liiallisista vatsahapoista. Vatsalaukun vatsahapot ovat välttämättömiä, jotta syömämme ruoka sulaisi. Nämä samat vatsahapot voivat kuitenkin liiallisena aiheuttaa polttavaa närästystä ja happamia röyhtäisyjä, sekä estää suoliston toimintaa. Ruokatorveen päästessään vatsahapot vahingoittavat sen limakalvoa ja aiheuttavat ikävää poltetta. Vatsahappojen tuotanto lisääntyy, kun ruokavaliossa on paljon mausteista ja rasvaista ruokaa. Kahvi, hiilihappoiset juomat ja alkoholi lisäävät niin ikään vatsahappojen tuotantoa. Joillekin sipuli, paprika, kaalit tai sitrushedelmät voivat aiheuttaa liikahappo-oireita.

Luonnollinen piihappogeeli avuksi

Apua ärsyyntyneen vatsan hoitamiseen saa kotimaisesta piihappogeelistä Silicum Tonicista. Nestemäinen Silicum Tonic on tehokas varsinkin mausteisen ja rasvaisen ruoan aiheuttamaan närästykseen ja turvotuksen. Pii on luonnontuote, jota löytyy kasveista, merivedestä ja kallioperästä happeen sitoutuneena. Pii onkin hapen jälkeen maapallon yleisin alkuaine. Pii on myös ihmiskehon normaalille toiminnalle välttämätöntä. Biomedin Silicum Tonic valmistetaan vuorikristallista saadusta piidioksidista. Koska piikristalli on pienikiteinen, se kykenee sitomaan itseensä ruoansulatuskanavassa olevia vierasaineita ja ympäristömyrkkyjä. Se voi muodostaa kelmumaisen suojan suoliston limakalvoille ja näin suojata ruoansulatuskanavan normaalia toimintaa. Piihappogeeli sitoo myös suolistokaasuja ja vähentää siten turvotusta. Silicum Tonic sisältää myös sokerikuitua karmelloosia, joka ei muutu sokeriksi ihmisen suolistossa. Karmelloosia saadaan erinäisistä kasvi- ja puulajeista.

Karmelloosin suurin hyöty on, että se on vielä piihappoakin parempi kalvonmuodostaja. Lisäksi nestemäinen karmelloosi on vesiliukoista, hajutonta ja lievästi emäksistä. Se käyttäytyy siis ihmisen limakalvon erittämän oman lima-aineen tavoin ja sitoo ruokatorvessa ja mahasuolikanavassa syntyviä haitallisia aineita. Karmelloosigeeli pystyy edesauttamaan jopa jo syntyneiden haavojen ja syöpymien paranemista. 

 

Bonuksena terveet hiukset, kynnet ja iho

Silicum Tonicista voi olla apua myös silloin, jos elimistön piin tarve kasvaa. Piin tarve lisääntyy esimerkiksi iän myötä. Piimineraalin tehtäviin ihmiskehossa kuuluu tehostaa kalsiumin sitoutumista luustoon ja se osallistuu myös sidekudosten muodostumiseen. Piitä tarvitaan myös ihon pintakerroksissa, esimerkiksi kollageenin muodostamiseen. Näiden toimintojen tehostamiseen Silicum Tonic on oiva apu. Nauttimalla piigeeliä voidaan parantaa ihon, hiusten ja kynsien kuntoa. Toimivan vatsan lisäksi saat siis kaupan päälle terveen ihon ja vahvat hiukset.

Tilaa verkkokaupastamme!

 

Alunperin julkaistu 19.8.2015 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Takaisin arkeen - Ruokavalio kuntoon ja liikunta osaksi elämäntapaa

Kaksi erikoisempaa kahvireseptiä - Nauti kahvista ilman sen haittapuolia

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan
Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.