category
Siivoa kesän ja syksyn kuonat elimistöstäsi Detox-kuurilla

Siivoa kesän ja syksyn kuonat elimistöstäsi Detox-kuurilla

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Nyt on hyvä aika vuodesta puhdistaa keho kesän aikana kerääntyneistä myrkyistä. MethodDraine Detox -kuurin avulla kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja ylimääräinen neste saa kyytiä. Olo kevenee, turvotus katoaa ja energiaa riittää jälleen syksyn askareisiin. Grilliruuat, auringonotto, saunajuomat ja käsitelty ruoka keräävät kaikki myrkkyjä kehoomme. MethodDraine Detox on hyvä tapa puhdistaa myrkkyjä ja kuona-aineita elimistöstä aina vuodenaikojen vaihtuessa. Kun keho puhdistuu, elintoiminnot paranevat ja ravinteet imeytyvät paremmin. Yleisvointi alkaa kohentua silmissä ja samalla tippuu herkästi useampi kilokin. 

Tässä on muutamia yleisesti kysyttyjä kysymyksiä koskien MethodDraine Detox -kuuria:

Tarvitseeko elintapoja muuttaa Detox-kuurin ajaksi?

Detox-kuurin ajaksi ei tarvitse muuttaa elintapoja. Jotta saisit kuitenkin Detox-kuurista mahdollisemman paljon irti, suosittelemme luopumaan kuurin ajaksi punaisesta lihasta, valkoisista viljoista, kahvista, alkoholista ja tupakasta. Liikunnan määrän lisääminen tehostaa kuurin vaikutuksia. Detox-kuuri ilman elämäntapamuutoksiakin on kuitenkin aina parempi, kuin ei kuuria lainkaan.

Mitä tarkoittaa paasto ilman paastoa?

Kuurin aikana ei tarvitse paastota eli siirtyä nauttimaan ainoastaan nestemäistä ravintoa. Voit syödä kuten normaalisti. Nestepaaston tarkoitus on puhdistaa elimistö myrkyistä, Detox-kuuri tekee saman ilman, että sinun tarvitsee kärsiä nälästä.

Putoaako paino kuurin aikana?

Mikäli kehoon on kertynyt runsaasti ylimääräistä nestettä ja kuona-aineita, tippuu paino yleensä muutamia kiloja puhdistumisen yhteydessä. Kiloja tippuu enemmänkin, mikäli noudattaa Detox-kuurin yleisiä sääntöjä (ks. ensimmäinen kysymys). 

Mitä vaikutuksia kuurilla on elimistölle?

MethodDraine Detoxin sisältämät yritit stimuloivat yhtäaikaisesti viittä eri puhdistuselintä: munuaisia, maksaa, ihoa, keuhkoja ja suolistoa. Näihin elimiin kohdistuva synerginen vaikutus neutraloi myrkkyjä, suojaa elimistöä ja eliminoi kuona-aineita. Kudoksia mahdollisesti vahingoittavat myrkyt muuttuvat vähemmän vahingollisiksi aineyhdisteiksi ja poistuvat hien, virtsan ja ulosteen mukana elimistöstä. Kun keho on mahdollisimman puhdas, elimet toimivat paremmin ja vastustuskyky kasvaa.

Kuinka huomaan puhdistuneeni?

Ensimmäisenä huomaat nesteiden ja kuona-aineiden poistumisen aineenvaihdunnan tehostumisena. Kuurin loppupuolella iho kirkastuu ja kaunistuu, olotilasta tulee virkeämpi ja kevyempi, ylimääräinen turvotus katoaa ja ruuansulatus toimii hyvin. Monilla tippuu lisäksi useita kiloja kuurin matkan varrelle. Saatat huomata puhdistumisen myös univaikeuksien helpottumisen ja stressin sietokyvyn parantumisena.

Mitä eroa on 20 päivän MethodDraine ja MethodDraine Express -kuureilla?

Express-kuurin on lyhyempi seitsemän päivän kuuri. Tämä kuuri sopii parhaiten kiireiselle henkilölle, jolla ei ole syystä tai toisesta aikaa pitää 20 päivän kuuria. Express on oiva tapa keventää ja kohentaa olemusta esimerkiksi ennen juhlia. Mikäli aikaa riittää, suosittelemme 20 päivän kuuria. Se on hellävaraisempi ja puhdistaa elimistön pidemmän aikajakson myötä perusteellisemmin.

Kuinka usein on hyvä tehdä kuuri?

MethodDraine Detox-kuuri suositellaan tehtäväksi neljä kertaa vuodessa, esimerkiksi aina vuodenaikojen vaihtuessa. Ennen kuuria ja kuurin jälkeen kannattaa pitää muutama kevyempi ruokapäivä, jotta elimistö vastaanottaa Detox-kuurin ja mahdolliset ruokavaliomuutokset paremmin. MethodDraine Detox-tuotteista on saatavilla kolme eri makua, tablettivalmiste sekä seitsemän päivän Express-kuuri. Tuotteet ovat luomua.

 

Osta verkkokaupastamme!

 

Alunperin julkaistu 9.11.2015 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Edellinen artikkeli

Kiireisen eväspelastus - Ambronite

Seuraava artikkeli

Jokainen meistä tarvitsee lisäenergiaa

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: