Nainen seisoo vedessä kädet ylös nostettuina

Jokainen meistä tarvitsee lisäenergiaa

Tunnettu saksalaislääkäri on entsyymivalmisteen ystävä

Saksalais-amerikkalainen lääketieteen tohtori Marcus Stanton on tunnettu hahmo Saksassa, missä hän on usein käytetty asiantuntija televisiossa, radiossa ja muissa medioissa. Hiljattain hän poikkesi myös Suomessa puhumassa saksalaisesta entsyymivalmisteesta ja sen hyödyllisistä ja monipuolisista vaikutuksista.
”Sen tärkein vaikutusalue on lisäenergian antaminen, ja kun energia-asiat on saatu kuntoon, monet sairaudet paranevat siinä ohessa,” tohtori Stanton toteaa. Lääketieteen tohtori Marcus Stanton, 45, ei tieten tahtoen ole halunnut erikoistua millekään lääketieteen osa-alueelle. Tiukka erikoistuminen kaventaa hänen mukaansa näköalaa. Marcuksen vastaanotolle Lyypekkiin saapuu usein potilaita, jotka ovat saattaneet juosta kymmenien vuosien ajan kymmenillä eri terapeuteilla, mutta eivät ole löytäneet vastausta ongelmiinsa.

Löysin sen jo 10 vuotta sitten

Marcus kertoo löytäneensä Regulatin jo kymmenkunta vuotta sitten – ja on siitä lähtien käyttänyt sitä myös itse.
”Regulat on saksalainen keksintö, ja meillä onkin hyvin vahva tämän alueen perinne. Regulat on yksi parhaiten dokumentoinnuista yrttilääkkeistä. Siitä on olemassa paljon tutkimuksia. Se sopii kaikille, niin terveille kuin sairaillekin, kaiken ikäisille, ja on turvallinen käyttää."
Maailma ja työt ovat muuttuneet. Lisäaineet kuormittavat elimistöämme enemmän kuin koskaan. Tarvitsemme parempaa ravintoa. Moderni elämä on erilaista kuin ennen eikä elintapoja ole mahdollista muuttaa kokonaan vastaamaan mennyttä. Elimistölle täytyy antaa jotain, joka vähentää elimistön stressiä. Regulatin on havaittu toimivan hyvin monenlaisissa sairaustiloissa. Marcus myöntää, että se voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta hän toteaa kuitenkin, että Regulatin toimivuus perustuu sen vaikutukseen elimistön perusmekanismeihin.
”Regulatilla on kolme tärkeää vaikutusaluetta, joista tärkein on lisäenergian antaminen. Toiseksi se vähentää happamuutta ja optimoi aineenvaihduntaa, ja kolmanneksi se korjaa elimistön omat toiminnat kuntoon.”

Energian puute on yleistä

Ihmiset toteavat nykyään yllättävän usein, etteivät he voi hyvin ja ettei ole riittävästi energiaa. Harva hoitaa silti energiatason puutoksia.
”Mikäli elimistöllä ei ole enää energiaa käytössä, se ei kykene korjaantumaan. Tulehdukset ja masennus syövät elimistön energiavaroja. Kun energiaa ei ole riittävästi, sen näkee muun muassa ihosta,” tohtori Stanton toteaa. Vastaus löytyy solujen voimalaitoksista mitokondrioista. Vain terveet mitokondriot tuottavat tarvittavan määrän energiaa solujen käyttöön. Tuhannet elimistön mitokondriot tuottavat energiaa jokaista solua varten toimiakseen kunnolla. Mitokondriot ovat herkkiä reagoimaan muun muassa saasteisiin, stressiin, pikaruokaan, lääkkeisiin ja elektromagneettiseen säteilyyn. Niitä tuhoutuu päivittäin. Mitokondriot tarvitsevat erityistä suojaa ja rakennusaineita korjaantuakseen. Kahvi nostaa energiatasoja hetkeksi noin viidellä prosentilla, kun Regulat nostaa niitä monikymmenkertaisesti vielä 3-6 kuukauden käytön jälkeenkin korjaamalla mitokondrioita ja elimistön entsyymien toimintaa. Tämä on todettu tutkimuksessa, johon osallistui pelkästään terveitä koehenkilöitä.

Oletko sinä jo käyttänyt Regulatia?

Arvomme kaikkien kommentoiden kesken kaksi RegulatPro 350 ml -tuotetta.

Tilaa verkkokaupastamme!

 

Alunperin julkaistu 13.11.2015 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Siivoa kesän ja syksyn kuonat elimistöstäsi Detox-kuurilla

Näin saat suoliston toimimaan

Näitä luetaan

Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.