Raparperia

Näin saat suoliston toimimaan

Turvottaako? Kiristävätkö vaatteet päälläsi? Onko vatsasi kuin potkupallo? Ummetus on yleinen vaiva, josta on turha kärsiä.

Pidä vatsasi käynnissä luonnollisesti ja tehokkaasti!

Ummetus on yksi yleisimmistä vatsaan ja ruoansulatuskanavaan liittyvistä vaivoista. Ikääntymisen myötä jopa kahdeksan kymmenestä kärsii ulostuskertojen vähentymisestä ja ummetuksesta. Jokainen on kokenut kovan vatsan ja ummetuksen joskus: suoli ei meinaa tyhjetä ja olo käy tukalaksi. Turvottaa ja vatsaa vääntää. Vatsan ja suolen toimintaan vaikuttavat muun muassa ravinto, liikunta ja mieli. Ummetusta voi ehkäistä esimerkiksi runsaasti kuituja sisältävällä ravinnolla, riittävällä veden juomisella ja säännöllisellä liikunnalla.

Nopea apu

Fructolax hedelmä- ja kuitutiivisteestä on apua, kun tukala ja turvottava tilanne on jo päällä. Esimerkiksi liikunta tai ravinnon kuidut eivät välttämättä helpota oloa tarpeeksi nopeasti. Fructolaxin kuidut ja suolen toimintaa stimuloivat aineet auttavat suolta taas toimimaan. Tämä tapahtuu luonnollisesti, nopeasti ja tehokkaasti. Fructolax on täysin luonnon antimista valmistettu. Se sisältää muun muassa viikunaa. Viikunoissa on kuitujen lisäksi suolen toimintaa lisääviä aineita. Jos omat toimet eivät auta ja ummetus edelleen häiritsee jokapäiväistä elämää, on aika keskustella vaivasta lääkärin kanssa.

”En halua laskea jokaista suupalaa”

– Olen kokeillut luumuja ja ostanut apteekissa myytäviä valmisteita, mutta ne eivät sovi minulle. Saan niistä vain kovat ilmavaivat ja entistä isomman pömppövatsan. Toimittaja Marja Nyman on aina reagoinut vatsallaan, etenkin stressiin.
– Kun siihen vielä yhdistyy huono ruuansulatus ja laiska suoli, on seurauksena turvotusta ja ummetusta. Marja on entinen ravintola-alan kouluttaja ja intohimoinen kulinaristi. Esimerkiksi juhlakausina hän herkuttelee sydämensä kyllyydestä.
– En halua laskea jokaista suupalaani, sillä ruoka on suuri nautinto. Seurauksena oli se, etteivät vaatteet tahtoneet mahtua päälle, vyötäröltä kiristi ja oli ähky olo.

”Ilman sivuvaikutuksia”

Nyt apu on löytynyt Fructolaxista.
– Kävelin myymälään ja kysyin neuvoa. Minulle suositeltiin Fructolaxia. Marja päätti kokeilla, vaikka olikin aluksi kovin epäuskoinen. Hän kuitenkin otti neljänä iltana puolikkaan kuution – ja hämmästyi:
– Uskomaton määrä kuonaa poistui kehostani luonnollista tietä ja ilman mitään sivuvaikutuksia. Tunsin itseni energiseksi ja makean mieliteot alkoivat hävitä. Rupesin myös katselemaan vähän terveellisempiä ruoka-aineita ja laihduin. Uusi vyötärö innosti Marjaa myös liikkumaan ja ulkoilemaan, mikä puolestaan on pudottanut painoa entisestään.

Kulkevat kätevästi mukana

Marja kehuu Fructolax-kuutioita mehevän ja täyteläisen makuisiksi. Matkoja varten hänellä on myös Fructolax-tabletteja.
– Käytän Fructolaxia lähinnä kuureittain, mutta otan sitä mukaan silloinkin, kun lähden matkoille kotimaahan tai ulkomaille. Syöminen kodin ulkopuolella on aina erilaista ja vaikka stressi olisi luonteeltaan positiivista, vatsa saattaa reagoida siihenkin.

Fructolax-tuotteet löydät Hyvinvoinnilta täältä

 

Alunperin julkaistu 15.11.2015 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Jokainen meistä tarvitsee lisäenergiaa

Miten ravinto vaikuttaa mieleesi

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan
Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.