Puhdistamon hittituotteita ovat aidosti puhtaat vitamiinit ja ravintolisät sekä ensimmäiset täysin luonnolliset energiajuomat

Puhdistamo – laadukkaita hyvinvointituotteita vuodesta 2009

Puhdistamo on perustamisestaan lähtien panostanut tuotteidensa korkeaan laatuun. Puhdistamolaiset uskovat, että kun tuote on laadukas, tunnet eron olossasi ja hyvinvointisi nousee uudelle tasolle!

Ensimmäinen suomalainen superfood-verkkokauppa

Puhdistamo sai alkunsa vuonna 2009, kun joukko superfoodeista innostuneita kavereita lyöttäytyi yhteen ja perusti superfoodeihin keskittyneen verkkokaupan. Maca, kookosöljy ja gojimarjat olivat heille tuttu juttu – mutta kaverukset olivat kyllästyneitä siihen, ettei superfoodeja ollut missään Suomessa saatavilla, vaan ne piti tilata ulkomailta. Jos vain olisikin suomalainen verkkokauppa, josta superfoodit saisi kätevästi yhden katon alta… Ja kas, näin syntyi Puhdistamo!

Puhdistamo halusi tuoda superfoodit markkinoille niiden poikkeuksellisen rikkaan ravintosisällön vuoksi: superfoodeista keho saa tarvitsemansa vitamiinit, mineraalit ja hivenaineet luonnollisimmassa muodossaan, jolloin ne imeytyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Laatu on Puhdistamon DNA:n perusta: alkuperä, funktionaalisuus ja puhtaat raaka-aineet ovat ohjanneet toimintaa alusta alkaen.

Hyvinvointialan suunnannäyttäjä

Puhdistamo on toiminut jo pitkään suunnannäyttäjänä hyvinvointialalla. Kymmenen vuotta sitten superfoodeja ei myyty päivittäistavarakaupoissa, sillä monet ajattelivat, etteivät superfoodit kuulu marketteihin. Vuonna 2015 Puhdistamo toi tuotteensa isosti päivittäistavarakauppoihin kaikkien saataville. Hyvän saatavuuden lisäksi yritykselle oli alusta asti tärkeää, että tuotteet olisivat mahdollisimman helppokäyttöisiä jokapäiväisessä arjessa.

Superfoodien suosio kasvoi kovaa vauhtia, ja Puhdistamo päätti laajentaa tuotevalikoimaansa. Vielä muutama vuosi sitten kombuchaa eli fermentoitua teejuomaa ei ollut totuttu näkemään tavallisten markettien hyllyllä. Vuonna 2018 Puhdistamo toi kombuchan Suomeen – ja villityshän siitä syntyi, sillä tuotteet myytiin alta aikayksikön loppuun!

Kuluneiden vuosien varrella yritys on pitänyt kiinni laadusta tinkimättömästä identiteetistään. Puhdistamo tuo maailman ravintorikkaimpia ruoka-aineita niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta unohtamatta Suomen luonnon rikkauksia. Yritys valmistaa laadukkaita, lisä- ja täyteaineettomia ruokatuotteita, juomia ja ravintolisiä, jotka ovat saatavilla kattavasti ympäri Suomen.

Hittituotteita ja uusien tuotteiden innovointia

Uusien tuotteiden innovointi on keskeisessä osassa Puhdistamon toimintaa. Puhdistamon tuoreimpia hittituotteita ovat aidosti puhtaat vitamiinit ja ravintolisät sekä ensimmäiset täysin luonnolliset energiajuomat. Puhdistamon ravintolisät ovat 100 % funktionaalisia: tuotteita, jotka sisältävät ainoastaan aidosti toimivia ja keholle hyödyllisiä ainesosia. Valtaosa vitamiineista ja ravintolisistä valmistetaan Puhdistamon omissa toimitiloissa Lempäälässä. Vuonna 2020 Puhdistamo valmisti yli 52 miljoonaa kapselia.

Puhdistamon tavoitteena on luoda helposti lähestyttävää hyvinvoinnin kulttuuria ja innostaa jokaista, joka haluaa saavuttaa terveellisemmän elämäntyylin!

Tutustu Puhdistamon tuotevalikoimaan!

Ravintolisät. Oikeanlainen ravintoainemuoto on kaikkien Puhdistamon ravintolisien lähtökohta. Ravintolisillä on aina hyvä biosaatavuus, mikä tarkoittaa sitä, että ravintolisä on bioaktiivisessa, hyvin kehoon imeytyvässä muodossa. Biosaatavuuden ja hyvin valittujen raaka-aineiden yhdistelmän ansiosta tuotteet imeytyvät erinomaisesti. Puhdistamon ravintolisät eivät sisällä turhia täyteaineita tai lisäaineita.

Juomat. Puhdistamo tarjoaa useita terveellisempiä vaihtoehtoja perinteisten virvoitusjuomien rinnalle. Kaikki juomat valmistetaan mahdollisimman puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista. Puhdistamon juomat eivät sisällä mitään turhia ainesosia kuten säilöntäaineita. Juomien herkullisen raikas maku syntyy aina luontaisista aromeista tai uutteista.

Välipalat. Terveellisen tuotteen tulee myös maistua herkulliselta. Raakasuklaa, marjat ja pähkinät antavat Puhdistamon välipalatuotteillemme luonnollisen herkullisen maun. Välipalatuotteet valmistetaan mahdollisimman puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä turhia ainesosia kuten säilöntäaineita.

Superfoodit. Puhdistamo tuo puhtaita superfoodeja niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta, oli kyse sitten Lapin havupuista saatavasta havupuu-uutteesta, Perun macasta tai Intian kurkumasta. Tavarantoimittajat valitaan huolellisesti ja Puhdistamo seuraa tarkasti käyttämiensä raaka-aineiden laatua. Tuotteita testataan jatkuvasti ja siten varmistetaan, että esimerkiksi raskasmetallit ovat niissä turvallisella ja vaarattomalla tasolla.

 

Edellinen artikkeli

Planet Paleo paketoi paleoliittisen ruokavalion hyödyt tuotteiksi, joita meidän jokaisen on helppo nauttia

Seuraava artikkeli

Yrttihertta – maukkaita ja ravitsevia jauheita ruokahävikkiä vähentäen

Näitä luetaan

Kotimaiset Express Diet -tuotteet moderneissa paastoissa
Erilaiset paastot ovat nousseet rakettimaisesti suosioon terveystietoisten kuluttajien keskuudessa. Näillä tarkoitetaan perinteisiä...
Vida NAC + seleeni vahvistaa immuniteettia
N-asetyylikysteiini+seleeni -tuote valittiin terveystuotealan vuoden 2022 Terveystuotteeksi, eikä syyttä. N-asetyylikysteiini on ravinnosta...
Hyvää sydämelle — hyvää koko keholle
Sydänviikkoa kannattaa viettää joka ikinen viikko: sinä ja sydämesi olette taatusti kaiken...
Vahva ja suomalainen Pinena-männynkuoriuutetabletti
Ravintorengas Oy on monelle tuttu terveysalan yritys, jonka Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu...
Nordaid – innovatiivisia, tehokkaita ja laadukkaita vitamiinisuihkeita
Nordaid on Tallinnassa toimiva ravintolisävalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia vitamiineja, kivennäisaineita ja probiootteja....
Vogel-valmisteita eläinten hyvinvoinnin tueksi
Myös eläinten hyvinvoinnin tukemiseksi on olemassa erilaisia ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Esimerkiksi mietoja...
Nauti yrttisi fermentoituna
Terranova on tuonut ravintolisähyllyihin fermentoitujen yrttien valikoiman: kurkuman, inkiväärin, ashwagandhan ja mustan...
Terveyskaista auttaa sinua pitämään itsestäsi huolta
Jo vuodesta 2007 terveystuotealalla toiminut Terveyskaista on alusta alkaen halunnut olla tukemassa...
Väsyttääkö valvominen?
Yleisimpiin unihäiriöiden aiheuttajiin lukeutuu hektisestä elämäntilanteesta johtuva stressi, jännitys ja levottomuus, jotka...
Rauhoita stressin tunne
Harmonia KSM66® on täyden spektrin ashwagandha-juuriuute, joka auttaa edistämään stressinsietokykyä hillitsemällä kortisolin...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.