Yrttihertan kasvis- ja marjajauheet tuovaat ruokaan makua ja väriä

Yrttihertta – maukkaita ja ravitsevia jauheita ruokahävikkiä vähentäen

Yrttihertta valmistuttaa laadukkaita jauheita kotimaisista kuivatuista kasviksista, marjoista ja yrteistä. Tuotesarjan ideana on lisätä kasvisten määrää ruokavaliossa ja samalla hyödyntää raaka-aineita, jotka olisivat muuten vaarassa joutua hävikkiin. Esimerkiksi liian pieni, liian suuri tai katkennut porkkana ei välttämättä kelpaa myyntiin sellaisenaan, mutta Yrttihertan tuotteisiin se sopii täydellisesti.

Ekologisuus – tuotesarjan juuri

Viime vuosina ruoantuotannon ympäristövaikutuksiin ja erityisesti ruokahävikin vähentämiseen on alettu kiinnittää entistä enemmän huomiota. Yrttihertan tuotesarjassa ympäristöystävällisyys onkin kaiken juuri, ja se pyritään huomioimaan tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa - raaka-aineiden optimaalisessa valinnassa, kuivatuksessa sekä valmiiden tuotteiden pakkaamisessa aina viimeiseen sinettiin saakka.

Yrttihertan tuotekehitys lähti liikkeelle siitä havainnosta, miten paljon muun muassa kotimaisia juureksia hävitetään niiden poikkeavan ulkomuodon vuoksi. Kaikin puolin käyttökelpoinen juures joutuu hävikkiin vain koska se on liian pieni, liian suuri tai mennyt poikki. Kun raaka-aine kuivataan ja jauhetaan, sen koolla ja muodolla ei ole lopputuloksen kannalta mitään merkitystä. Sen sijaan pieneen pakettiin saadaan tiiviissä muodossa kaikkea hyvää – sekä makua, tärkeitä ravintoaineita että monia hyötyjä ympäristön kannalta.

Yrttihertan kasvisjauheita voi lisätä vaikka sämpylöihin

Kotimaisuus on kunnia-asia

Yrttihertan tuotesarjassa kotimaisuus on yksi tärkeimmistä arvoista. Yrttihertta luottaa vahvasti siihen, että puhtaimmat, laadukkaimmat ja maukkaimmat raaka-aineet tulevat Suomesta. Yrttihertan tuotesarjassa käytetäänkin ainoastaan kotimaisia raaka-aineita ja mahdollisimman paljon luonnon omia antimia - esimerkiksi marjoja Suomen puhtaista metsistä. Yrttihertta haluaa myös tukea suomalaista työtä, ja kaikki tuotantovaiheet tehdään yhteistyössä tarkasti valittujen suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Makua, väriä ja voimaa helposti ja monipuolisesti

Yrttihertan jauheilla saa helposti ja nopeasti taiottua lisää makua ja väriä sekä ekstra-annoksen hyviä ravintoaineita monenlaisiin ruokiin ja leivonnaisiin. Yrttihertan jauheita voi lisätä esimerkiksi sämpylä- ja lettutaikinaan, keittoihin ja kastikkeisiin sekä myös makeisiin leivonnaisiin kuten kakku- ja pikkuleipätaikinaan. Jauheet soveltuvat myös puuron, jogurtin ja smoothien joukkoon.

Yrttihertan jauheet sopivat sekä arkeen että juhlaan – sekä kasviksia rakastaville että niitä tavallisesti karttaville. Tuotteet säilyvät hyvin, ne mahtuvat pieneen tilaan ja kulkevat näppärästi mukana myös kesämökille ja vaellusretkille. Herttaisen ulkomuotonsa ansiosta Yrttihertan tuotesarja sopii mainiosti myös lahjaksi luontoa ja suomalaisia makuja arvostavalle.

Yrttihertta tarjoaa tuotteillaan makua, väriä ja voimaa elämään – ympäristöä kunnioittaen. Tutustu Yrttihertan valikoimaan!

Tähän liittyvät tuotteet:

Puhdistamo – laadukkaita hyvinvointituotteita vuodesta 2009

Vuoden 2022 Terveystuote: Vida NAC 650 mg + seleeni

Näitä luetaan

Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan
Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan...
Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...
Luonnonsuola - Aarre Himalajan vuoristosta
Lempeä maku ja monien vaivojen apu. Paremmin ei voisi kuvailla luonnon todellista...
Wild Nutrition: 10 vuotta naisterveyden asialla
Wild Nutrition juhlii tänä vuonna tuotemerkkinsä 10-vuotismerkkipäivää.
Maitohappobakteerit kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa
Maitohappobakteeri on elävä bakteeri, joka tuottaa maitohappoa ja kiinnittyy suoliston...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.