Luomusertifioidut Planet Paleon luuliemet valmistetaan niityllä laiduntaneesta pohjoismaisesta karjasta

Planet Paleo paketoi paleoliittisen ruokavalion hyödyt tuotteiksi, joita meidän jokaisen on helppo nauttia

Paleoliittisen ruokavalion yksi kulmakivistä on hyödyntää eläimestä lihan ohella myös muut osat, erityisesti luut, rusto ja muut sidekudokset, jotka sisältävät runsaasti tulehdusta hillitseviä aminohappoja kuten arginiinia, proliinia ja glysiiniä sekä kosolti erilaisia mineraaleja.

Itse asiassa nämä tervehdyttävät ainesosat ovat olleet entisaikaan hyötykäytössä lähes jokaisessa ruokakulttuurissa, mutta ruokailutottumusten muuttuessa ne ovat vähitellen jääneet pois ruokavaliostamme. Väitetään että nykyruokavalio joka suosii lihaa ja jättää hyödyntämättä luut, osaltaan vaikuttaa tulehduksen lisääntymiseen elimistöissämme.

Harva myöskään jaksaa kotona keitellä aikaa vievää luulientä vaikka arvostaisikin sen terveyshyötyjä. Tähän Planet Paleo tarjoaa ratkaisun. Planet Paleo ottaa paleo-ruokavalion parhaat periaatteet ja päivittää ne 2020-luvulle, jotta me kaikki voisimme hyötyä esi-isiemme nauttimista tervehdyttävistä ruoista.

Planet Paleo Luuliemijauheet valmistetaan niityllä laiduntaneesta pohjoismaisesta naudasta

Planet Paleo valmistaa eettisesti tuotettuja, korkealaatuisia luuliemijauheita ja kollageenivalmisteita. Naturopaatti Ben Shoulerin kehittämien tuotteiden lähtökohtana on helppokäyttöisyys. Suoraan käyttövalmiit jauheet voidaan sekoittaa valittuun nesteeseen ja nauttia sellaisenaan. Tuotteet eivät sisällä mitään ylimääräistä, kuten keinotekoisia lisä- tai täyteaineita. Ne ovat myös luonnollisesti maidottomia ja gluteenittomia.

Mihin kollageenia ja mihin luulientä?

Kollageeni on kehon yleisin proteiini. Se koostuu aminohappojen yhdistelmästä, pääasiassa glysiinistä, proliinista, hydroksiproliinista ja arginiinista. Tämä erityinen aminohappoprofiili tekee kollageenista ainutlaatuisen, eikä vastaavaa löydy muista proteiininlähteistä. Kollageeni pitää kehomme kasassa, tukien sidekudoksien, nivelien, hiuksien, ihon, kynsien ja suoliston kuntoa, saa lihakset kasvamaan ja tekee ihosta kiinteän ja sileän. Kollageenia on kehossamme luontaisestikin, mutta ikääntyessämme sen määrä alkaa laskea, ja sitä mukaan ihoon syntyy juonteita, nivelet alkavat oireilla ja hiukset haurastua. Noin 50 ikävuoden kohdalla kollageenin muodostus lakkaa kokonaan. Myös matala-asteinen tulehdus, stressi ja huonot elintavat voivat vähentää kollageenin tuotantoa ja heikentää kollageenin rakennetta. Kollageenin nauttiminen päivittäin voi lisätä ihon hyvinvointia, luuston ja nivelten kuntoa ja auttaa ylläpitämään lihasmassaa.

Planet Paleo Active Collagen on kollageenia, glukosamiinia, celadriinia, MSM:ää, boswelliaa, inkivääriä, C-vitamiinia, kurkumaa ja ruusunmarjaa sisältävä juomajauhe

Planet Paleon kollageenijauheet sisältävät eettisesti tuotettua kollageenia, joka on valmistettu niityllä laiduntaneen karjan nahasta. Marine Collagen on valmistettu kestävästi pyydystetystä kalasta. Sarjan Pure Collagen on kirjaimellisesti puhdasta kollageenia, eli tuote sisältää ainoastaan hydrolysoitua kollageeniproteiinia. Hydrolysoitu kollageeni tarkoittaa, että proteiini on pilkottu valmiiksi helposti sulaviksi molekyyleiksi eli kollageenipeptideiksi. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset peptidit tehokkaasti. Kokonaisvaltaisesti koostetut kollageenisekoitukset, suolistoa tukeva Digestive Collagen, luustoa tukeva Osteo Collagen, ihon hyvinvointia tukeva Primal Goddess ja nivelten hyvinvointia tukeva Active Collagen sisältävät hydrolysoidun kollageenin lisäksi kutakin käyttöaluetta tukevia, synergisesti yhdessä toimivia ravintoaineita.

Planet Paleo Marine Collagen sisältää tyypin 1 kollageenia, on miellyttävän makuinen ja helposti sekoittuva

Luomusertifioidut Planet Paleon luuliemet valmistetaan niityllä laiduntaneesta pohjoismaisesta karjasta. Luuliemet on valmistettu hitaasti höyryttäen, jotta kaikki tehokkaat ravinteet vapautuvat. Luuliemijauheet ovat suoraan käyttövalmiissa muodossa.

Luuliemi sisältää runsaasti kollageenia, mutta myös kosolti muita tervehdyttäviä ravinteita kuten magnesiumia, kalsiumia, fosforia ja muita mineraaleja, glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja hyaluronihappoa. Luuliemet ovat kollageenijauheisiin verrattuna paljon runsaampia, täyteläisempiä ja maukkaita. Ne on parempi siemailla kuumaan veteen sekoitettuna lämmittävänä terveysjuomana tai lisätä suolaisiin resepteihin kuten keittoihin ja muhennoksiin ravitsevaksi pohjaksi ja makua antamaan. Pure luuliemi on kolmesta eri mausta miedoin ja sisältää tomaattia, Kurkuma nimensä mukaisesti kurkumaa ja Yrtit vastustuskykyä tukevia yrttejä.

Voit sisällyttää ruokavalioosi sekä kollageenia että luulientä parhaiden terveyshyötyjen saamiseksi. Valitse kollageenin käyttöä, kun haluat nauttia nimenomaan puhtaan kollageenin hyödyistä. Valitse luuliemi, kun kaipaat lisäravitsemusta, erityisesti kylminä talvikuukausina, jos tunnet olosi puolikuntoiseksi tai haluat lisätä suosikkireseptiesi ravintoarvoja. Luuliemi on myös erinomainen proteiinin lähde, yhdessä annoksessa on jopa 8 grammaa proteiinia.

Luomulaatuinen Planet Paleo Luuliemijauhe on valmistettu niityllä laiduntaneesta pohjoismaisesta naudasta

Folaatti, foolihappo ja raskaus

Puhdistamo – laadukkaita hyvinvointituotteita vuodesta 2009

Näitä luetaan

Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...
Luonnonsuola - Aarre Himalajan vuoristosta
Lempeä maku ja monien vaivojen apu. Paremmin ei voisi kuvailla luonnon todellista...
Wild Nutrition: 10 vuotta naisterveyden asialla
Wild Nutrition juhlii tänä vuonna tuotemerkkinsä 10-vuotismerkkipäivää.
Maitohappobakteerit kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa
Maitohappobakteeri on elävä bakteeri, joka tuottaa maitohappoa ja kiinnittyy suoliston...
5 syytä syödä D-vitamiinia
D-vitamiini, tunnetaan myös "aurinkovitamiinina", on yksi tärkeimmistä vitamiineista, jotka tukevat...
Mitä aminohapot ovat?
Aminohapot jaetaan ei-välttämättömiin aminohappoihin ja yhdeksään välttämättömään aminohappoon, joita on saatava riittävästi...
Reishin ja pakurin hyödyt terveyden tueksi - nyt helposti ja herkullisesti!
Funktionaaliset sienten hyödyt ovat mittavat: vahvempi vastustuskyky, parempi yleiskunto ja...
Viisi vinkkiä raudan imeytymisen tehostamiseksi
Maailman terveysjärjestön eli WHO:n mukaan peräti 30 % ihmisistä kärsii raudanpuutteesta....
C-vitamiinin terveyshyödyt tehokkaasti kehon käyttöön
C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka tukee sekä immuunijärjestelmämme että hermostomme...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.