Puhdas+ maitohappobakteeripurkki pöydällä appelsiinien vieressä

Puhdas+ – puhdasta suomalaista hyvinvointia ja kauneutta

Puhdas+ -brändi sai alkunsa rakkaudesta puhtauteen ja yksinkertaisuuteen. Meille tuotteen yksinkertaisuus ja lisäaineettomuus on tavoitetila, jonka haluamme aina saavuttaa. Valmistuksemme lopputuloksena syntyy kuluttajien arvostama hyvinvointituote ilman mitään turhaa ja ylimääräistä.

Yrityksemme on 100 % suomalainen. Tuotteemme valmistetaan suomalaisissa sertifioiduissa tehtaissa, joissa on koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta. Tuotekehityksemme tähtää aina siihen, että mahdollisimman moni pystyy käyttämään tuotteitamme. Ensisijaistamme toiminnassamme eettisyyden ja ekologisuuden.

Tässä artikkelissa pääset tutustumaan viiteen ravintoaineeseen, jotka pitävät huolta terveydestäsi ja kauneudestasi. 

1. Omega 3 – pidä huolta aivoista, sydämestä ja silmistä

Omega 3-rasvahappoja esiintyy luonnossa tietyissä kasviöljyissä kuten pellavansiemenöljyssä ja rasvaisissa kaloissa. Kasviöljyjen omega-3 muuntuu elimistössä melko heikosti EPA- ja DHA-muotoon, joita esiintyy kaloissa. Siksi laadukas kalaöljyvalmiste on yksi merkityksellisimmistä ravintolisävalmisteista. EPA eli eikosapentaeenihappo ja DHA eli dokosaheksaiinihappo ovat tärkeitä pitkäketjuisia rasvahappoja kaikenikäisille.

EPA ja DHA ovat tärkeitä mm. solukalvoille, hermostolle, aivoille, sydämelle, näölle ja immuunipuolustukselle. EPA:n rooli on toimia tulehdusreaktioita vaimentavasti ja DHA on rakenteellisesti tärkeä etenkin hermostossa ja aivoissa.

Puhdas+ Premium Omega-3 -valmisteiden tuotannossa käytetään ei-uhanalaista, villiä sardellia, joka on kalastettu Etelä-Tyynenmeren saastumattomilta vesiltä. Kalaöljy käy läpi hyvin perusteellisen puhdistusprosessin ennen kuin se päätyy kapseliin. Tämän takia kalaöljy ei sisällä raskasmetalleja tai muita myrkkyjä.

Puhdas+ Omega-3 -tuotteilla on Friend of the Sea sertifikaatti. Ostamalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita autat ylläpitämään luonnon kalakantoja ja edistämään kalastusta, joka tapahtuu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Sertifiointi varmistaa ympäristöystävällisen kalastuksen, uhanalaisten kalojen säilyttämisen, 100 % jäljitettävyyden ja kokonaisvaltaisen vastuullisuuden.

2. Maitohappobakteerit – helli vatsaasi

Suoliston mikrobiomi, eli mikrobikanta on jatkuvan ja yhä kiihtyvän tutkimuksen kohteena ja suoliston mikrobitasapainon on havaittu vaikuttavan hyvin moneen asiaan elimistössä, kuten painonhallintaan, immuunipuolustukseen, ihon terveyteen ja hermoston ja aivojen toimintaan.

Nykypäivän kiireinen elämänrytmi, virheravitsemus ja stressi ovat antibioottikuurien ohella merkittäviä syitä pyrkiä pitämään suolistomme mikrobitasapaino mahdollisimman hyvässä kunnossa. Vaikka eläisit melko stressittömästi ja olisit myös suhteellisen terve, ennaltaehkäisy ei tee pahaa kenellekään.

Puhdas+ sarjasta löydät probiootteja eri vahvuisina. Suolistomikrobien epätasapainoa ehkäisemään ja yläpitämään hyvää mikrobikantaa on hyvä käyttää valmistetta, jossa on vähintään 5 miljardia maitohappobakteeria kapselia kohden tunnetuista ja tutkituista kannoista. Puhdas+ Maitohappobakteerivalmisteissa on 5 tai 10 miljardia bakteeria, ja ne sisältävät tehokkaan yhdistelmän neljää tutkittua bakteerikantaa.

3. Magnesium – lihasten hyvinvointiin

Päivittäinen ravintomme ei ole aina välttämättä riittävän terveellistä ja monipuolista ja magnesiumin puute on siksi yleistä. Magnesiumia saattaa olla tarpeeksi kehon tärkeimpiin toimintoihin, mutta tämä ei aina tarkoita sitä että magnesiumin saanti olisi optimaalista. Myös stressi, rasitus ja erilaiset sairaudentilat kuluttavat kehostamme magnesiumia.

Magnesiumia tarvitaan elimistössä mm. entsyymitoiminnassa, luustossa ja lihasten, myös sydänlihasten normaalissa toiminnassa. Magnesiumin puutos saattaa olla yhteydessä mm. lihasnykinöihin, -kramppeihin, epäsäännöllisyyksiin sydämensykkeessä, väsymykseen ja kohonneeseen verenpaineeseen. Magnesiumia on varsin turvallista nauttia ravintolisänä, sillä liikasaannin tunnistaa helposti siitä että vatsa menee löysäksi. Magnesiumvalmiste voidaan jakaa pieninä määrinä aterioille pitkin päivää tai ottaa isompi määrä illalla ennen nukkumaanmenoa.

Magnesiumvalmisteita on monenlaisia, sekä suun kautta nautittavia, että ihon kautta käytettäviä. Puhdas+ Quattro Magnesium on markkinoiden monipuolisin magnesiumvalmiste. Se on 4-tehoinen, koska se sisältää neljää tehokasta magnesiumin muotoa. Tuote on vatsaystävällinen ja hyvin imeytyvä.

4. Kollageeni – pitää sinut kauniina

Puhdas+ Collagen & Hyaluronic Acid & Vitamin C -ravintolisä pöydällä

Kollageeni on elimistön joustava proteiinirakenteinen aine, joka on tärkeää mm. ihon nuorekkuudelle ja elimistön joustaville tukirakenteille kuten jänteille, rustoille ja lihaskalvoille. Kollageenia on myös luustossa. Peräti 40 % elimistön proteiinista on kollageenia. Kollageenin muodostuminen vähenee vanhemmiten, joten sitä on hyvä ottaa myös ravintolisänä.

Kollageenin saanti ravinnosta on ollut kenties aiemmin parempaa ja monipuolisempaa, koska ennen on hyödynnetty tarkemmin saaliseläinten ja kalojen kaikki osat. Nykyään monet käyttävät vain lähinnä lihan. Jos ei ole aikaa tai kiinnostusta keitellä luuliemiä ruhon osista ja kalalientä perkeistä, on hyvä varmistaa kollageenin saantia laadukkaista ja puhtaista ravintolisävalmisteista.

Tutustuthan Puhdas+:n monipuoliseen valikoimaan laadukkaita kollageenivalmisteita! Kuten kaikissa muissakin Puhdas+-sarjan tuotteissa, myös kollageenituotteissa on vältetty lisäämästä tuotteeseen mitään ylimääräisiä lisä- tai täyteaineita. Raaka-aineina on käytetty vain kaikkein laadukkaimpia ja puhtaimpia lähteitä. Puhdas+ kollageenivalmisteita löydät esimerkiksi yhdistettynä pohjoisen supermarjoihimme mustikkaan tai tyrniin tai esimerkiksi iholle, kynsille ja hiuksille tärkeisiin biotiiniin, sinkkiin ja C-vitamiiniin.

5. Ihonhoidon ihmeaineet – retinol & bakuchiol

Puhdas+ retinoli- ja bakuchiol -tuotteita pöydällä ruusujen vieressä

Retinoli – ihonhoidon monitaituri

Retinoli on kiistatta yksi tehokkaimmista ainesosista ihonhoidossa. Se kirkastaa ihoa, uudistaa ja vahvistaa ihon kollageenin tuotantoa ja kiinteyttää ihoa. Retinolista voi olla apua mm. aknen ja muutoin epäpuhtaan ihon hoidossa mm. siksi, että se antioksidanttina auttaa myös taistelemaan tulehdusta vastaan. Retinoli hillitsee talin muodostumista ja se on siksi oiva kosmetiikan ainesosa myös rasvoittuvan ihon hoitoon. Myös ihon väri tasoittuu ja kirkastuu retinolin säännöllisellä käytöllä.

Bakuchiolia ylistetään luonnollisena vaihtoehtona retinolille

Bakuchioli on kasvipohjainen ainesosa, joka toimii ihonhoidossa yhtä tehokkaasti kuin perinteinen retinoli. Tämä kosmetiikan uusi suosittu ainesosa on hyvä uutinen mm. herkkäihoisille ja luonnonmukaisuutta arvostaville, sillä ainesosa on vegaaninen ja hellävarainen iholle. Aine saadaan Psoralea corylifolia -kasvin siemenistä uuttamalla, ja sitä on käytetty jo vuosisatoja intialaisessa ja kiinalaisessa lääketieteessä.

Kuten retinolkin, bakuchioli vahvistaa ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Iho kiinteytyy, kirkastuu ja silottuu tehokkaasti. Bakuchioli vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä sillä on antimikrobisia ja antioksidanttisia vaikutuksia. Koska kyseessä on kasvipohjainen tuote, se ei ärsytä ihoa samalla tavalla kuin retinoli. Bakuchiol ei myöskään lisää aurinkoherkkyyttä tai menetä tehoaan auringonvalossa, joten sitä voi käyttää sekä päivällä että illalla.

Tehokas Puhdas+ Revolutionary RETINOL Elixir pitää ihon kuulaana ja kirkkaana vahvistamalla solujen uudistusprosessia

BAKUCHIOL Beauty Booster Elixir on kevyt mutta äärimäisen tehokas ihon kirkastaja ja solujen uudistaja

BAKUCHIOL Beauty Booster Cream sisältää Bakuchiolin lisäksi matkipapu-uutetta ja tämä yhdistelmä saa ihon solut uudistumaan tehokkaasti, luonnollisesti ja hellästi.

Tuotteet valmistetaan Suomessa korkein laatukriteerein eettisesti ja ekologisesti laadukkaista raaka-aineista Cosmos-sertfioidussa tehtaassa.

Tähän liittyvät tuotteet:

Puhtaat suomalaiset luonnontuotteet terveytesi ja kauneutesi tueksi

KÄÄPÄ Mushrooms – suositut sienituotteet terveyden tueksi

Näitä luetaan

Suomalainen Leader – innovatiiviset urheiluravinteet ja eväät aktiiviseen elämään!
Leader on olemassa, jotta sinulla olisi mahdollisuus aktiiviseen ja terveelliseen, kokonaisvaltaisesti...
Top-tuotteet hyvinvoivaan kesään!
Kesällä lomaillaan, nautitaan hyvästä ruoasta ja yhteisestä ajasta perheen sekä ystävien kesken....
Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.