Poro syömässä jäkälää lumisella tunturilla - Biomedin luonnontuotteet

Puhtaat suomalaiset luonnontuotteet terveytesi ja kauneutesi tueksi

Suomen Lappia pidetään yhtenä maailman puhtaimmista paikoista mm. ilmanlaadun ansiosta. Tähän koskemattomaan maisemaan kuuluvat olennaisena osana puolivilleinä laiduntavat porot, jotka nauttivat ravinnokseen jäkälää, sieniä, erilaisia heiniä, saroja ja ruohoja suoraan puhtaanraikkaasta luonnosta.

Biomedin puhtaat luonnontuotteet rikastuttavat ruokavaliotasi ja hellivät terveyttäsi. Biomed tuottaa ravintolisiä poron luusta sekä sisäelimistä, mikä rikastuttaa ja monipuolistaa ruokavaliotasi. Eläinkunnan tuotteita käytetään yleisesti melko yksinpuolisesti hyödyntämällä vain luustolihaa. Eläimistä kannattaa käyttää myös luut ja luuydin arvokkaine ravinteineen. Luuliemijauhe on hyvin myös eettinen tuote, sillä kallisarvoinen raaka-aine olisi muutoin ylijäämää.

Klassikkotuotteemme Luuliemijauhe on hyvin pidetty tuote, ja se on pakastekuivattua 100 % poron luulientä. Se on saanut äskettäin rinnalleen mausteisen version - kurkumiinilla, inkiväärillä ja chilillä maustetun Luuliemijauheen. Maustettu luuliemijauhe on helppokäyttöinen seos, josta saat heti ihastuttavaa ja lämmittävää käyttövalmista juomaa hörpittäväksi ihan sellaisenaan.

Molemmat Luuliemijauheet ovat täysin lisäaineettomia, ja poronluut on haudutettu puhtaassa suomalaisessa lähdevedessä. Monikäyttöiset luonnontuotteet sopivat myös kauneudenhoitokuureihin sisäiseksi kirkastajaksi, sillä ne ovat erinomaisia luonnollisen kollageenin, glukosamiinin, kondroitiinin, hyaluronihapon ja aminohappojen lähteitä. Luuliemijauheet valmistetaan hitaasti ja hellästi hauduttamalla, jolloin varmistetaan kaikkien tärkeiden ainesosien paras mahdollinen saatavuus.

Luonnontuotteiden aatelia: sisäelinjauheesta arvokasta folaattia ja B12:ta

Myös Sisäelinjauhe on valmistettu pakastekuivattamalla puhtaan suomalaisen poron sisäelimistä - maksasta, munuaisesta ja sydämestä. Yksi sisäelinjauheen tärkeimmistä eduista on sen korkea ravintoarvo. Sisäelimissä on runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Biomedin sisäelinjauhe on täysin lisäaineeton ja luonnollinen A-vitamiinin, folaatin, raudan ja B12-vitamiinin lähde. Nämä ravinteet ovat tärkeitä immuunijärjestelmän vahvistamiseksi, energiatason ylläpitämiseksi ja solujen uusiutumisen edistämiseksi.

Myös sisäelinjauhe on tuotettu hyvin eettisesti, sillä siinäkin hyödynnetään kallisarvoista ja muutoin ylijäämäksi joutuvaa raaka-ainetta.

Sisäelinjauhe on hyvin helppo- ja monikäyttöinen. Voit käyttää sitä juomana sekoittamalla jauhetta yhden teelusikallisen nesteeseen. Se sopii myös kaikenlaisiin ruokiin, kuten keittoihin, kastikkeisiin tai pataruokiin tuomaan lisäpotkua ja extraterveellisyyttä ruokavalioosi.

Hyviä rasvayhdisteitä aivojesi iloksi!

Neurolipidit ovat rasva-aineita, jotka ovat välttämättömiä hermoston normaalille toiminnalle. Ne muodostavat suuren osan aivosolujen kalvoista ja auttavat niitä kommunikoimaan keskenään tehokkaasti. Neurolipidien tasapaino voi kuitenkin häiriintyä eri syistä, kuten stressistä, ikääntymisestä tai epäterveellisestä ruokavaliosta johtuen.

Neurolipidijauhe sisältää runsaasti näitä tärkeitä rasva-aineita ja tarjoaa siten helpon tavan täydentää niiden puutetta elimistössämme. Biomedin Neurolipidijauhe on liposomisoitu jauhe, jossa on aivojen tarvitsemia tärkeitä eläinperäisiä rasvayhdisteitä, kuten fosfokoliinia, fosfoseriiniä, sfingomyeliiniä ja kefaliinia. Neurolipidijauhe on 100 % suomalaisesta raaka-aineesta valmistettu, helppokäyttöinen ja hyvin imeytyvä valmiste.


Voit käyttää tätä miedonmakuista jauhetta teelusikallisen päivässä tai lääkärisi tai ravitsemusterapeuttisi ohjeen mukaan. Neurolipidijauhe sopii vaikkapa rasvakahviin, smoothieen, keittoon, kastikkeeseen tai pataruokaan.

100 % luonnollinen ja tehokas kurkumiiniuute

Vahva Kurkumiini valmistetaan patentoidulla BCM-95® -uutosmenetelmällä, ja siksi sitä kutsutaankin kurkumiinien Rolls Royceksi. Tuotteessa yhdistyvät nerokkaalla tavalla kurkuminoidit (kurkumiini) sekä kurkuman omat eteeriset öljyt, mikä tekee tuotteesta erityisen tehokkaasti imeytyvän.

Kurkumiini on antioksidantti, joten se suojaa kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä, jota kehon vapaat radikaalit aiheuttavat. Vahva kurkumiini on pitkävaikutteinen ja sitä nautitaan 1-2 kertaa päivässä aterian yhteydessä.

Kurkuma on tunnistettu sekä kiinalaisessa lääketieteessä että ayurvedassa Intiassa maksan hyvinvointia tukevana, hengitysteitä hellivänä ja vastustuskykyä vahvistavana kasvina.

Kiinnostus kurkumaa kohtaan on lisääntynyt myös maailmalla huomattavasti. Vuosien 2000-2013 aikana kurkumasta on tehty yli 5000 tutkimusta. Myös monet kurkumiinia koskevat terveysväitteet odottavat parhaillaan Euroopan komission päätöstä, niiden joukossa mm. kurkumiinin yhteys nivelten terveyden edistämiseen ja maksan normaalin toiminnan tukemiseen.

Voit hankkia kaikki nämä korkealaatuiset pohjoismaiset ruokalisät meiltä Hyvikseltä. Valikoimastamme löydät mm. nestemäiset vitamiinivalmisteet, ravintolisät ja antioksidanttituotteet. Tutustu!

Tähän liittyvät tuotteet:

Puhdasta terveyttä jo 160 vuotta – apteekkari Peter Möllerin tapaan

Puhdas+ – puhdasta suomalaista hyvinvointia ja kauneutta

Näitä luetaan

Suomalainen Leader – innovatiiviset urheiluravinteet ja eväät aktiiviseen elämään!
Leader on olemassa, jotta sinulla olisi mahdollisuus aktiiviseen ja terveelliseen, kokonaisvaltaisesti...
Top-tuotteet hyvinvoivaan kesään!
Kesällä lomaillaan, nautitaan hyvästä ruoasta ja yhteisestä ajasta perheen sekä ystävien kesken....
Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.