Poro syömässä jäkälää lumisella tunturilla

Puhtaat suomalaiset luonnontuotteet terveytesi ja kauneutesi tueksi

Suomen Lappia pidetään yhtenä maailman puhtaimmista paikoista mm. ilmanlaadun ansiosta. Tähän koskemattomaan maisemaan kuuluvat olennaisena osana puolivilleinä laiduntavat porot, jotka nauttivat ravinnokseen jäkälää, sieniä, erilaisia heiniä, saroja ja ruohoja suoraan puhtaanraikkaasta luonnosta.

Biomed tuottaa kauneutta ja terveyttä helliviä ravintolisiä poron luusta sekä sisäelimistä, mikä rikastuttaa ja monipuolistaa ruokavaliotasi. Eläinkunnan tuotteita käytetään yleisesti melko yksinpuolisesti hyödyntämällä vain luustolihaa. Eläimistä kannattaa käyttää myös luut ja luuydin arvokkaine ravinteineen. Luuliemijauhe on hyvin myös eettinen tuote, sillä kallisarvoinen raaka-aine olisi muutoin ylijäämää.

Klassikkotuotteemme Luuliemijauhe on hyvin pidetty tuote, ja se on pakastekuivattua 100 % poron luulientä. Se on saanut äskettäin rinnalleen mausteisen version - kurkumiinilla, inkiväärillä ja chilillä maustetun Luuliemijauheen. Maustettu luuliemijauhe on helppokäyttöinen seos, josta saat heti ihastuttavaa ja lämmittävää käyttövalmista juomaa hörpittäväksi ihan sellaisenaan.

Molemmat Luuliemijauheet ovat täysin lisäaineettomia, ja poronluut on haudutettu puhtaassa suomalaisessa lähdevedessä. Ne sopivat myös kauneudenhoitokuureihin sisäiseksi kirkastajaksi, sillä ne ovat erinomaisia luonnollisen kollageenin, glukosamiinin, kondroitiinin, hyaluronihapon ja aminohappojen lähteitä. Luuliemijauheet valmistetaan hitaasti ja hellästi hauduttamalla, jolloin varmistetaan kaikkien tärkeiden ainesosien paras mahdollinen saatavuus.

Arvokasta folaattia ja B12:ta luonnollisessa muodossa Sisäelinjauheesta

Myös Sisäelinjauhe on valmistettu pakastekuivattamalla puhtaan suomalaisen poron sisäelimistä - maksasta, munuaisesta ja sydämestä. Se on täysin lisäaineeton ja luonnollinen A-vitamiinin, folaatin ja B12-vitamiinin lähde. Myös sisäelinjauhe on tuotettu hyvin eettisesti, sillä siinäkin hyödynnetään kallisarvoista ja muutoin ylijäämäksi joutuvaa raaka-ainetta.

Sisäelinjauhe on hyvin helppo- ja monikäyttöinen. Voit käyttää sitä juomana sekoittamalla jauhetta yhden teelusikallisen nesteeseen. Se sopii myös kaikenlaisiin ruokiin, kuten keittoihin, kastikkeisiin tai pataruokiin tuomaan lisäpotkua ja extraterveellisyyttä ruokavalioosi.

Hyviä rasvayhdisteitä aivojesi iloksi!

Biomedin Neurolipidijauhe on liposomisoitu jauhe, jossa on aivojen tarvitsemia tärkeitä eläinperäisiä rasvayhdisteitä, kuten fosfokoliinia, fosfoseriiniä, sfingomyeliiniä ja kefaliinia. Neurolipidijauhe on 100 % suomalaisesta raaka-aineesta valmistettu, helppokäyttöinen ja hyvin imeytyvä valmiste.

Voit käyttää tätä miedonmakuista jauhetta teelusikallisen päivässä tai lääkärisi tai ravitsemusterapeuttisi ohjeen mukaan. Neurolipidijauhe sopii vaikkapa rasvakahviin, smoothieen, keittoon, kastikkeeseen tai pataruokaan.

100 % luonnollinen ja tehokas kurkumiiniuute

Vahva Kurkumiini valmistetaan patentoidulla BCM-95® -uutosmenetelmällä, ja siksi sitä kutsutaankin kurkumiinien Rolls Royceksi. Tuotteessa yhdistyvät nerokkaalla tavalla kurkuminoidit (kurkumiini) sekä kurkuman omat eteeriset öljyt, mikä tekee tuotteesta erityisen tehokkaasti imeytyvän.

Kurkumiini on antioksidantti, joten se suojaa kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä, jota kehon vapaat radikaalit aiheuttavat. Vahva kurkumiini on pitkävaikutteinen ja sitä nautitaan 1-2 kertaa päivässä aterian yhteydessä.

Kurkuma on tunnistettu sekä kiinalaisessa lääketieteessä että ayurvedassa Intiassa maksan hyvinvointia tukevana, hengitysteitä hellivänä ja vastustuskykyä vahvistavana kasvina.

Kiinnostus kurkumaa kohtaan on lisääntynyt myös maailmalla huomattavasti. Vuosien 2000-2013 aikana kurkumasta on tehty yli 5000 tutkimusta. Myös monet kurkumiinia koskevat terveysväitteet odottavat parhaillaan Euroopan komission päätöstä, niiden joukossa mm. kurkumiinin yhteys nivelten terveyden edistämiseen ja maksan normaalin toiminnan tukemiseen.

Voit hankkia kaikki nämä korkealaatuiset pohjoismaiset ruokalisät meiltä Hyvikseltä. Valikoimastamme löydät mm. nestemäiset vitamiinivalmisteet, ravintolisät ja antioksidanttituotteet. Tutustu!

Tähän liittyvät tuotteet:

Puhdasta terveyttä jo 160 vuotta – apteekkari Peter Möllerin tapaan

Puhdas+ – puhdasta suomalaista hyvinvointia ja kauneutta

Näitä luetaan

5 syytä syödä D-vitamiinia
D-vitamiini, tunnetaan myös "aurinkovitamiinina", on yksi tärkeimmistä vitamiineista, jotka tukevat...
Mitä aminohapot ovat?
Aminohapot jaetaan ei-välttämättömiin aminohappoihin ja yhdeksään välttämättömään aminohappoon, joita on saatava riittävästi...
Reishin ja pakurin hyödyt terveyden tueksi - nyt helposti ja herkullisesti!
Funktionaaliset sienten hyödyt ovat mittavat: vahvempi vastustuskyky, parempi yleiskunto ja...
Viisi vinkkiä raudan imeytymisen tehostamiseksi
Maailman terveysjärjestön eli WHO:n mukaan peräti 30 % ihmisistä kärsii raudanpuutteesta....
C-vitamiinin terveyshyödyt tehokkaasti kehon käyttöön
C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka tukee sekä immuunijärjestelmämme että hermostomme...
Miksi söisin Spirulinaa ja Chlorellaa?
Esimerkiksi siksi, että kyseessä on kaksi maailman eniten lehtivihreää eli klorofylliä sisältävää,...
Infektiokierre poikki ja pitkäaikaissairauksiin helpotusta Pinenalla
Tuotteen keskeisenä vaikutuksena on laaja-alainen antioksidanttinen, antiallerginen, antiviraalinen, tulehdusta vaimentava sekä verenkiertoa...
Luuliemi - Noitajuoma vai voimajuoma
Nykypäivänä ravinnoksi käytettävistä eläimistä syödään pääasiassa pelkkä luustolihas. Hyödynnettäviä osia on...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.