Poro syömässä jäkälää lumisella tunturilla

Puhtaat suomalaiset luonnontuotteet terveytesi ja kauneutesi tueksi

Suomen Lappia pidetään yhtenä maailman puhtaimmista paikoista mm. ilmanlaadun ansiosta. Tähän koskemattomaan maisemaan kuuluvat olennaisena osana puolivilleinä laiduntavat porot, jotka nauttivat ravinnokseen jäkälää, sieniä, erilaisia heiniä, saroja ja ruohoja suoraan puhtaanraikkaasta luonnosta.

Biomed tuottaa kauneutta ja terveyttä helliviä ravintolisiä poron luusta sekä sisäelimistä, mikä rikastuttaa ja monipuolistaa ruokavaliotasi. Eläinkunnan tuotteita käytetään yleisesti melko yksinpuolisesti hyödyntämällä vain luustolihaa. Eläimistä kannattaa käyttää myös luut ja luuydin arvokkaine ravinteineen. Luuliemijauhe on hyvin myös eettinen tuote, sillä kallisarvoinen raaka-aine olisi muutoin ylijäämää.

Klassikkotuotteemme Luuliemijauhe on hyvin pidetty tuote, ja se on pakastekuivattua 100 % poron luulientä. Se on saanut äskettäin rinnalleen mausteisen version - kurkumiinilla, inkiväärillä ja chilillä maustetun Luuliemijauheen. Maustettu luuliemijauhe on helppokäyttöinen seos, josta saat heti ihastuttavaa ja lämmittävää käyttövalmista juomaa hörpittäväksi ihan sellaisenaan.

Molemmat Luuliemijauheet ovat täysin lisäaineettomia, ja poronluut on haudutettu puhtaassa suomalaisessa lähdevedessä. Ne sopivat myös kauneudenhoitokuureihin sisäiseksi kirkastajaksi, sillä ne ovat erinomaisia luonnollisen kollageenin, glukosamiinin, kondroitiinin, hyaluronihapon ja aminohappojen lähteitä. Luuliemijauheet valmistetaan hitaasti ja hellästi hauduttamalla, jolloin varmistetaan kaikkien tärkeiden ainesosien paras mahdollinen saatavuus.

Arvokasta folaattia ja B12:ta luonnollisessa muodossa Sisäelinjauheesta

Myös Sisäelinjauhe on valmistettu pakastekuivattamalla puhtaan suomalaisen poron sisäelimistä - maksasta, munuaisesta ja sydämestä. Se on täysin lisäaineeton ja luonnollinen A-vitamiinin, folaatin ja B12-vitamiinin lähde. Myös sisäelinjauhe on tuotettu hyvin eettisesti, sillä siinäkin hyödynnetään kallisarvoista ja muutoin ylijäämäksi joutuvaa raaka-ainetta.

Sisäelinjauhe on hyvin helppo- ja monikäyttöinen. Voit käyttää sitä juomana sekoittamalla jauhetta yhden teelusikallisen nesteeseen. Se sopii myös kaikenlaisiin ruokiin, kuten keittoihin, kastikkeisiin tai pataruokiin tuomaan lisäpotkua ja extraterveellisyyttä ruokavalioosi.

Hyviä rasvayhdisteitä aivojesi iloksi!

Biomedin Neurolipidijauhe on liposomisoitu jauhe, jossa on aivojen tarvitsemia tärkeitä eläinperäisiä rasvayhdisteitä, kuten fosfokoliinia, fosfoseriiniä, sfingomyeliiniä ja kefaliinia. Neurolipidijauhe on 100 % suomalaisesta raaka-aineesta valmistettu, helppokäyttöinen ja hyvin imeytyvä valmiste.

Voit käyttää tätä miedonmakuista jauhetta teelusikallisen päivässä tai lääkärisi tai ravitsemusterapeuttisi ohjeen mukaan. Neurolipidijauhe sopii vaikkapa rasvakahviin, smoothieen, keittoon, kastikkeeseen tai pataruokaan.

100 % luonnollinen ja tehokas kurkumiiniuute

Vahva Kurkumiini valmistetaan patentoidulla BCM-95® -uutosmenetelmällä, ja siksi sitä kutsutaankin kurkumiinien Rolls Royceksi. Tuotteessa yhdistyvät nerokkaalla tavalla kurkuminoidit (kurkumiini) sekä kurkuman omat eteeriset öljyt, mikä tekee tuotteesta erityisen tehokkaasti imeytyvän.

Kurkumiini on antioksidantti, joten se suojaa kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä, jota kehon vapaat radikaalit aiheuttavat. Vahva kurkumiini on pitkävaikutteinen ja sitä nautitaan 1-2 kertaa päivässä aterian yhteydessä.

Kurkuma on tunnistettu sekä kiinalaisessa lääketieteessä että ayurvedassa Intiassa maksan hyvinvointia tukevana, hengitysteitä hellivänä ja vastustuskykyä vahvistavana kasvina.

Kiinnostus kurkumaa kohtaan on lisääntynyt myös maailmalla huomattavasti. Vuosien 2000-2013 aikana kurkumasta on tehty yli 5000 tutkimusta. Myös monet kurkumiinia koskevat terveysväitteet odottavat parhaillaan Euroopan komission päätöstä, niiden joukossa mm. kurkumiinin yhteys nivelten terveyden edistämiseen ja maksan normaalin toiminnan tukemiseen.

Voit hankkia kaikki nämä korkealaatuiset pohjoismaiset ruokalisät meiltä Hyvikseltä. Valikoimastamme löydät mm. nestemäiset vitamiinivalmisteet, ravintolisät ja antioksidanttituotteet. Tutustu!

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Puhdasta terveyttä jo 160 vuotta – apteekkari Peter Möllerin tapaan

Seuraava artikkeli

Puhdas+ – puhdasta suomalaista hyvinvointia ja kauneutta

Näitä luetaan

Kotimaiset Express Diet -tuotteet moderneissa paastoissa
Erilaiset paastot ovat nousseet rakettimaisesti suosioon terveystietoisten kuluttajien keskuudessa. Näillä tarkoitetaan perinteisiä...
Vida NAC + seleeni vahvistaa immuniteettia
N-asetyylikysteiini+seleeni -tuote valittiin terveystuotealan vuoden 2022 Terveystuotteeksi, eikä syyttä. N-asetyylikysteiini on ravinnosta...
Hyvää sydämelle — hyvää koko keholle
Sydänviikkoa kannattaa viettää joka ikinen viikko: sinä ja sydämesi olette taatusti kaiken...
Vahva ja suomalainen Pinena-männynkuoriuutetabletti
Ravintorengas Oy on monelle tuttu terveysalan yritys, jonka Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu...
Nordaid – innovatiivisia, tehokkaita ja laadukkaita vitamiinisuihkeita
Nordaid on Tallinnassa toimiva ravintolisävalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia vitamiineja, kivennäisaineita ja probiootteja....
Vogel-valmisteita eläinten hyvinvoinnin tueksi
Myös eläinten hyvinvoinnin tukemiseksi on olemassa erilaisia ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Esimerkiksi mietoja...
Nauti yrttisi fermentoituna
Terranova on tuonut ravintolisähyllyihin fermentoitujen yrttien valikoiman: kurkuman, inkiväärin, ashwagandhan ja mustan...
Terveyskaista auttaa sinua pitämään itsestäsi huolta
Jo vuodesta 2007 terveystuotealalla toiminut Terveyskaista on alusta alkaen halunnut olla tukemassa...
Väsyttääkö valvominen?
Yleisimpiin unihäiriöiden aiheuttajiin lukeutuu hektisestä elämäntilanteesta johtuva stressi, jännitys ja levottomuus, jotka...
Rauhoita stressin tunne
Harmonia KSM66® on täyden spektrin ashwagandha-juuriuute, joka auttaa edistämään stressinsietokykyä hillitsemällä kortisolin...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.