Puhdas+ Premium Lohiöljy sisältää kalan kaikki parhaat ominaisuudet

Puhdas+ Premium Lohiöljy sisältää kalan kaikki parhaat ominaisuudet

Ravitsemussuositusten mukaan meidän pitäisi syödä 2-3 kertaa viikossa rasvaista kalaa sen sisältämien omega-3-rasvahappojen takia. Parhaita vaihtoehtoja ovat makrilli, sardiinit ja lohi. Mutta mitäpä jos kala ei maistu, tai sitä ei jostain muusta syystä tule syötyä riittävästi.

Lohiöljystä täysi kirjo omega-rasvahappoja

Puhdas+ Premium Lohiöljy sisältää täyden kirjon (ns. full spectrum) omega-rasvahappoja, mukaan lukien EPA, DHA ja DPA, yhteensä 21 erilaista rasvahappoa. Öljy on erittäin puhdas, täysin luonnollinen lohiöljy. Erittäin hellävarainen valmistusprosessi säilyttää rasvahappojen lisäksi myös esimerkiksi kalan luonnolliset antioksidantit (mm. astaksantiini).

Puhdas+ Premium Lohiöljy on erittäin vakaa – sen säilyvyysaika oikein säilytettynä on neljä vuotta. Koko valmistusprosessi tapahtuu mahdollisimman alhaisessa lämpötilassa, josta johtuen öljyllä on erittäin alhainen hapettumisaste. Kalaöljyn luonnollinen muoto mahdollistaa myös erittäin hyvän imeytymisen elimistössä.

Puhdas+ Premium Lohiöljy tukee aivojen, silmien ja sydämen hyvinvointia – näihin terveysvaikutuksiin vaaditaan vähintään 250 mg EPA+DHA rasvahappoja, jonka saat nauttimalla 2 grammaa Puhdas+ Premium Lohiöljyä päivittäin.

Muista syödä monipuolisesti

Omega-3-rasvahappojen lisäksi elimistösi tarvitsee luonnollisesti myös paljon muita ravinteita. Kun syöt päivittäin kotimaisia marjoja ja vihanneksia, saat niistä paljon erilaisia antioksidantteja - vanha hyvä viisaus ”vähintään puoli kiloa päivässä” toimii edelleen hyvänä ohjenuorana.

Kun tämän lisäksi tekee suurimman osan ruoasta itse ja välttää sokeria, niin terveellisen ruokavalion perusta on jo hyvin kasassa. Kolme tasakokoista ateriaa päivässä, noin neljän tunnin välein on hyvä runko. Välipalojen sijaan kannattaa rakentaa nuo kolme ateriaa niin, että niistä saa riittävästi energiaa. Sekä vatsa ja suolisto että hampaat kiittävät kun päivän kalorit syödään mieluummin kolmella aterialla kuin kolmen aterian ja kolmen välipalan muodossa.

Puhdas+ Premiun Lohiöljy Omega-3

Celsius täydentää energistä elämäntyyliä täydellisesti

Vatsan ja suoliston hyvinvointi – helppoja vinkkejä joita voit testata jo tänään

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.