Calsiuksen kesäiset uutuusmaut maistuvat trooppisilta hedelmiltä

Celsius täydentää energistä elämäntyyliä täydellisesti

Celsius -energiajuomat on kehitelty kaikille, jotka nauttivat terveestä ja aktiivisesta elämäntyylistä. Celsius- energiajuomat lanseerattiin Ruotsissa alkujaan jo 2009 ja niistä tuli huima menestys, mikä on viitoittanut tietä uudenlaisille, hyvää oloa edistäville energiajuomille.

Celsius on kuluttajamakutestien ehdoton ykkönen

Tavoitteemme on tehdä maultaan parhaat funktionaaliset energiajuomat, mitä markkinoilta löytyy. Celsius onkin jo vuosia säilyttänyt johtavan aseman ympäri maailmaa erinomaisen maun, erottuvan toiminnallisen edun sekä uusien raikkaiden makujen tarjoajana. Kuluttajamakutesteissä Celsius on korjannut kotiin kirkkaimmat mitalit ja yllättänyt raikkailla makuyhdistelmillään, laadusta tinkimättä!

8 eri vitamiinia/mineraalia ja kofeiini auttavat suoriutumaan entistä paremmin päivittäisistä aktiviteeteistä

Celsius on aina täysin vegaaninen, sokeriton ja kaloriton, ja siinä on käytetty vain luonnollisia aromeja ja väriaineita. Celsius-juomissa on kahdeksaa eri vitamiinia/mineraalia sekä virkistävä yhdistelmä vihreää teetä, guaranaa ja kofeiinia. Yhdessä Celsius-tölkissä on 200 mg kofeiinia, joka vastaa osapuilleen kahta kahvikupillista. Celsius on suunniteltu antamaan piristävän lisäpotkun energiaa ja virkistystä auttaen suoriutumaan entistäkin paremmin treeneistä ja kaikenlaisista päivittäisistä aktiviteeteista. Tutustutaan vielä tarkemmin Celsiuksen sisältämien ainesosien terveysvaikutuksiin.

Vihreäteeuute

  • Käytetty uute sisältää tietyn suhteen EGCG:tä (epigallokatekiinigallatelia), yhdistettä, jonka tutkijat ovat havainneet kiihdyttävän aineenvaihduntaa ja auttavan kehoa polttamaan enemmän kaloreita.

Guaranasiemenuute

  • Toisin kuin useimmat guaranajuomat, Celsius käyttää juurten sijaan guaranan siemeniä, jotka sisältävät yli kaksinkertaisen määrän kofeiinia kuin tavalliset kahvipavut.

Inkiväärijuuri

  • Inkiväärijuurella on ihanan mausteinen maku ja sen tiedetään edistävän thermogeneesiä eli elimistön lämmöntuottojärjestelmää sekä vaikuttavan positiivisesti ruoansulatusjärjestelmään.

B2, B6 ja B12 -vitamiinit

  • B-vitamiinit ovat välttämättömiä energiantuotannossa ja auttavat säätelemään solujen terveyttä sekä aineenvaihduntaa. Ne auttavat myös tukemaan lisämunuaisten toimintaa helpottaen toipumaan väsymyksestä.

C-vitamiini

  • C-vitamiini, joka tunnetaan myös nimellä askorbiinihappo, on välttämätön ravintoaine, joka tukee immuunijärjestelmää sekä auttaa kudosten korjaamisessa ja tiettyjen välittäjäaineiden tuotannossa.

Kromi

  • Kromi on välttämätön hivenaine, joka normalisoi verensokeritasoja ja auttaa tehostamaan proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaa.

Me jaamme monia yhteisiä ajatuksia ja arvoja, kuten positiivisuuden, tavoitteellisuuden, avoimuuden ja kannustavuuden. Mitä haluatkin saavuttaa, me tahdomme olla mukana matkallasi. –Celsiuksen väki

Edellinen artikkeli

Täysin uniikki Nokkos Kombucha valloittaa maistajansa

Näitä luetaan

Celsius täydentää energistä elämäntyyliä täydellisesti
Celsius -energiajuomat on kehitelty kaikille, jotka nauttivat terveestä ja aktiivisesta elämäntyylistä.
Täysin uniikki Nokkos Kombucha valloittaa maistajansa
Aika ennen Nokkos Kombuchaa oli sekin hyvää aikaa. Suklaamaakari-Sampsa rakensi suklaatehtaita kuin...
Kauraverso on Vuoden 2022 Rohdoskasvi
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut perinteisenä luonnonlääkkeenä tunnetun kauraverson Vuoden 2022 Rohdoskasviksi....
Kotimaiset Express Diet -tuotteet moderneissa paastoissa
Erilaiset paastot ovat nousseet rakettimaisesti suosioon terveystietoisten kuluttajien keskuudessa. Näillä tarkoitetaan perinteisiä...
Vida NAC + seleeni vahvistaa immuniteettia
N-asetyylikysteiini+seleeni -tuote valittiin terveystuotealan vuoden 2022 Terveystuotteeksi, eikä syyttä. N-asetyylikysteiini on ravinnosta...
Hyvää sydämelle — hyvää koko keholle
Sydänviikkoa kannattaa viettää joka ikinen viikko: sinä ja sydämesi olette taatusti kaiken...
Vahva ja suomalainen Pinena-männynkuoriuutetabletti
Ravintorengas Oy on monelle tuttu terveysalan yritys, jonka Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu...
Nordaid – innovatiivisia, tehokkaita ja laadukkaita vitamiinisuihkeita
Nordaid on Tallinnassa toimiva ravintolisävalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia vitamiineja, kivennäisaineita ja probiootteja....
Vogel-valmisteita eläinten hyvinvoinnin tueksi
Myös eläinten hyvinvoinnin tukemiseksi on olemassa erilaisia ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Esimerkiksi mietoja...
Nauti yrttisi fermentoituna
Terranova on tuonut ravintolisähyllyihin fermentoitujen yrttien valikoiman: kurkuman, inkiväärin, ashwagandhan ja mustan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.