Calsiuksen kesäiset uutuusmaut maistuvat trooppisilta hedelmiltä

Celsius täydentää energistä elämäntyyliä täydellisesti

Celsius -energiajuomat on kehitelty kaikille, jotka nauttivat terveestä ja aktiivisesta elämäntyylistä. Celsius- energiajuomat lanseerattiin Ruotsissa alkujaan jo 2009 ja niistä tuli huima menestys, mikä on viitoittanut tietä uudenlaisille, hyvää oloa edistäville energiajuomille.

Celsius on kuluttajamakutestien ehdoton ykkönen

Tavoitteemme on tehdä maultaan parhaat funktionaaliset energiajuomat, mitä markkinoilta löytyy. Celsius onkin jo vuosia säilyttänyt johtavan aseman ympäri maailmaa erinomaisen maun, erottuvan toiminnallisen edun sekä uusien raikkaiden makujen tarjoajana. Kuluttajamakutesteissä Celsius on korjannut kotiin kirkkaimmat mitalit ja yllättänyt raikkailla makuyhdistelmillään, laadusta tinkimättä!

8 eri vitamiinia/mineraalia ja kofeiini auttavat suoriutumaan entistä paremmin päivittäisistä aktiviteeteistä

Celsius on aina täysin vegaaninen, sokeriton ja kaloriton, ja siinä on käytetty vain luonnollisia aromeja ja väriaineita. Celsius-juomissa on kahdeksaa eri vitamiinia/mineraalia sekä virkistävä yhdistelmä vihreää teetä, guaranaa ja kofeiinia. Yhdessä Celsius-tölkissä on 200 mg kofeiinia, joka vastaa osapuilleen kahta kahvikupillista. Celsius on suunniteltu antamaan piristävän lisäpotkun energiaa ja virkistystä auttaen suoriutumaan entistäkin paremmin treeneistä ja kaikenlaisista päivittäisistä aktiviteeteista. Tutustutaan vielä tarkemmin Celsiuksen sisältämien ainesosien terveysvaikutuksiin.

Vihreäteeuute

  • Käytetty uute sisältää tietyn suhteen EGCG:tä (epigallokatekiinigallatelia), yhdistettä, jonka tutkijat ovat havainneet kiihdyttävän aineenvaihduntaa ja auttavan kehoa polttamaan enemmän kaloreita.

Guaranasiemenuute

  • Toisin kuin useimmat guaranajuomat, Celsius käyttää juurten sijaan guaranan siemeniä, jotka sisältävät yli kaksinkertaisen määrän kofeiinia kuin tavalliset kahvipavut.

Inkiväärijuuri

  • Inkiväärijuurella on ihanan mausteinen maku ja sen tiedetään edistävän thermogeneesiä eli elimistön lämmöntuottojärjestelmää sekä vaikuttavan positiivisesti ruoansulatusjärjestelmään.

B2, B6 ja B12 -vitamiinit

  • B-vitamiinit ovat välttämättömiä energiantuotannossa ja auttavat säätelemään solujen terveyttä sekä aineenvaihduntaa. Ne auttavat myös tukemaan lisämunuaisten toimintaa helpottaen toipumaan väsymyksestä.

C-vitamiini

  • C-vitamiini, joka tunnetaan myös nimellä askorbiinihappo, on välttämätön ravintoaine, joka tukee immuunijärjestelmää sekä auttaa kudosten korjaamisessa ja tiettyjen välittäjäaineiden tuotannossa.

Kromi

  • Kromi on välttämätön hivenaine, joka normalisoi verensokeritasoja ja auttaa tehostamaan proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaa.

Me jaamme monia yhteisiä ajatuksia ja arvoja, kuten positiivisuuden, tavoitteellisuuden, avoimuuden ja kannustavuuden. Mitä haluatkin saavuttaa, me tahdomme olla mukana matkallasi. –Celsiuksen väki

Täysin uniikki Nokkos Kombucha valloittaa maistajansa

Puhdas+ Premium Lohiöljy sisältää kalan kaikki parhaat ominaisuudet

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan
Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan...
Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.