Päivänkakkaroita niityllä auringonvalossa

Nordaid – innovatiivisia, tehokkaita ja laadukkaita vitamiinisuihkeita

Nordaid on Tallinnassa toimiva ravintolisävalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia vitamiineja, kivennäisaineita ja probiootteja. Yritys perustettiin vuonna 2014. Perustajillamme on yli 20 vuoden kokemus jakeluliiketoiminnasta, ja he ovat menestyksekkäästi myyneet ja markkinoineet useita maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä kaikissa vähittäis- ja apteekkiketjuissa Baltian maissa. Heillä on pitkäaikainen kokemus terveystuotteista. Nordaid etsii jatkuvasti uusia ja innovatiivisia ratkaisuja terveyden ylläpitämiseen ja parantamiseen.

Noin 6 vuotta sitten perustajat havaitsivat, että uusien ravintolisien kysyntä alkoi kasvaa. Suomalainen liikekumppani teki ensimmäisen tilauksensa transdermaalisista magnesiumsuihkeista, jotka olivat tuolloin erittäin suosittuja. Tämä oli alkusysäys magnesiumsuihkeiden kehittämiseen ja tuotantoon. Nordaid aloitti tuotekehitysyhteistyön Tallinnan teknillisen korkeakoulun (Food and Fermentation Technology Development Center eli TFTAK) tutkijoiden kanssa. Nykyään Nordaidin tuotteita kehitetään TFTAKissa professori Raivo Vilun johdolla, joka on voittanut työstään useita palkintoja.

Tehokkaasti imeytyvät ravintolisät ja vitamiinisuihkeet

Nordaid kehittää ja valmistaa poikkeuksellisen laadukkaita ja tehokkaasti imeytyviä ravintolisiä. Nordaid keskittyy nestemäisten ja tehokkaasti imeytyvien ravintolisien kehittämiseen (esim. suihkeet, geelit ja tipat). Tuotteemme valmistetaan GMP-toimintatapoja noudattaen (Good Manufacturing Practices). Käytämme Pharma-luokan ainesosia, joiden taustalta löytyy riittävästi tieteellistä tutkimusta.

Suusuihkeissa käytämme airless-suihkepulloja, joilla on useita etuja tavallisiin suihkepulloihin verrattuna. Airless-suihkepulloihin pakattuja tuotteita on esimerkiksi mahdollista käyttää avattuinakin tuotteeseen merkittyyn parasta ennen -päivään asti, kun taas tavalliset suihkepullot tulee käyttää 6 kuukauden sisällä avaamisesta). Tavallisissa suihkepulloissa vaikuttavien aineiden määrä alkaa vähentyä ilman ja valon vaikutuksesta, mutta airless-pakkaus takaa myös avatun tuotteen säilyvyyden "parasta ennen" -päivään asti.

Nordaidin valikoimaan kuuluu monia terveyttä tukevia tuotteita, kuten:

  • Nordaid Liposomi C-vitamiini: imeytyy tehokkaasti, minkä vuoksi tuote on erittäin tehokas tuki immuunipuolustukselle.
  • Nordaid Sinkkisuihke: poikkeuksellisen tehokas ja nopeavaikutteinen sinkkiasetaattia sisältävä suihke.
  • Nordaid Nuku Hyvin Vahva Melatoniinisuihke 1,95 mg: parantaa unen laatua sekä auttaa nukahtamaan nopeammin ja vähentämään yöllisiä heräämisiä.
  • B12-vitamiinispray: vähentää väsymystä ja lisää huomattavasti energiaa
  • Boulardii + Probiootit kurkulle: vähentää ylempien hengitysteiden tulehdusta ja rauhoittaa erityisesti kurkun turvotusta
  • Nordaid D3-vitamiinisuihke: lisää hyvinvointia sekä tukee vastustuskykyä ja mielialaa erityisesti pimeinä vuodenaikoina.

Nordaidilla on jatkuvasti useita kehityshankkeita valmisteilla, ja tuomme markkinoille vuosittain 3–4 uutta ja innovatiivista tuotetta.

Tavoitteena kansainvälinen kasvu

Tällä hetkellä myymme tuotteitamme 29 maassa, joihin lukeutuu mm. Viro, Suomi, Irlanti, Malta, Saksa, Georgia, Bulgaria, Etelä-Korea, Norja, Kiina, Unkari, Tšekki, Liettua, Turkki, Kreikka, Ukraina, Islanti, Espanja ja Portugali. Virossa Nordaidin tuotteita myydään kaikissa apteekkiketjuissa, ja tuotteet ovat markkinajohtajia spray- ja liposomivitamiinikategorioissa. Nordaid myy vuosittain noin 500 000 tuotetta, ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Olemme ensimmäisiä Euroopan markkinoilla useilla tuotteillamme: uraauurtaviin tuotteisiimme lukeutuvat esimerkiksi ilmatiiviisiin pusseihin pakatut liposomivitamiinit ja sekä Boulardii + Probiotics for Throat -tuote kurkulle.

Nordaidin tavoitteena on laajentaa vientiä ja tavoittaa enemmän markkinoita erittäin tehokkailla ja innovatiivisilla ravintolisillä. Viimeistelemme parhaillaan neuvotteluja useiden uusien mahdollisten jakelijoiden kanssa Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-idässä.

Tähän liittyvät tuotteet:

Vogel-valmisteita eläinten hyvinvoinnin tueksi

Vahva ja suomalainen Pinena-männynkuoriuutetabletti

Näitä luetaan

Mitä hyötyä on kalaöljystä?
Miten valita paras kalaöljy? Löytääksesi parhaan mahdollisen kalaöljyn, kannattaa kiinnittää huomiota alla...
Nauti keväästä - hengitä helpommin
Kevään siitepölykausi on alkanut harvinaisen aikaisin, sillä pähkinä ja leppä ovat...
Siitepölyallergia hävisi Karin Havupuu-uutejuomalle
Hannelea lapsesta asti vaivannut siitepölyallergia on ollut oireeton jo viisi vuotta....
Laktoferriinilisästä apua mataliin ferritiiniarvoihin
Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa, joka eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla....
hey'mo tekee hyvinvoinnista herkullista!

hey'Mo on tuoteperhe vitamiinivalmisteita, joiden nauttiminen saa hymyn huulille. Nimi hey'Mo on...

Optimoi terveytesi Nordic Kingsin härän sisäelintuotteilla
Ruoholla ruokitun härän sisäelimet kuuluvat maailman ravintorikkaimpiin ruokiin. Sisäelimillä on laajempi ravintoprofiili...
Punavalo hoitaa koko kehoa tutkitusti ja turvallisesti
Kirkasvalo on monelle tuttu apuväline kaamosajan väsymykseen, mutta mikä sitten on punavalo?...
Omega-3:n UUSI aikakausi – Balanstri Omega3+
Balanstri Omega3+ -kalaöljyvalmiste rantautui Suomeen vuonna 2017 yhteistyössä hollantilaisen...
Urheiluravitsemus – matka kohti olennaista
Liikkujan ravitsemuksessa on menty aika lailla eteenpäin parin viime vuosikymmenen aikana. Olen...
Sienet ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin edistäjinä

KÄÄPÄ Mushrooms valmistaa suomalaisista luomusienistä funktionaalisia sieniuutteita. Yrityksen toiminnan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.