Mihin magnesiumia tarvitaan?

Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!

Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on? 

Magnesium on yksi runsaimmista ihmiskehossa esiintyvistä mineraaleista, joka on välttämätön koko elimistölle ja sen toiminnoille.

Moni yhdistää magnesiumin treenaamiseen, sillä se edistää lihasten normaalia toimintaa ja tukee luuston normaalia kehitystä sekä kehon palautumista. Magnesium vaikuttaa myös mieleemme, sillä se edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

Magnesium osallistuu yli kolmeensataan aineenvaihdunnan tapahtumaan. Yksi magnesiumin tärkeimmistä tehtävistä on energia-aineenvaihdunnan tukeminen.

Nykyisen tutkimustiedon mukaan ruoassa olevasta magnesiumista imeytyy ihmiskehoon vain noin 2040 %. Tämä yhdistettynä riittämättömään kasvisten syöntiin voi johtaa liian vähäiseen magnesiumin saantiin. Koska kehon magnesiumin tarve on niin perustavanlaatuinen, voisi magnesiumlisän nauttimisesta olla hyötyä meistä jokaiselle.  

Mikä magnesiumin muoto on paras? 

Magnesiumista on saatavilla useita eri muotoja, joista kenties parhaiten tunnetut ovat oksidi, sitraatti, glysinaatti ja malaatti.

Malaatti on hyvin imeytyvä magnesiumin muoto, joka soveltuu etenkin energiantuotannon tukemiseen. Glysinaatin etuna pidetään sen mahdollista rauhoittavaa vaikutusta.

Moni kokee malaatin ja glysinaatin vatsaystävällisemmiksi kuin oksidi- ja sitraattimuodot.  

Mikä magnesium sopii parhaiten tarpeisiini? 

Kotimaisen Puhdistamon monipuolisesta valikoimasta löydät viimeisimmän tutkimustiedon pohjalta suunnitellut magnesiumit hyvinvointisi tueksi. 

Puhdistamon magnesiumtuotteet ovat hellävaraisia vatsalle ja imeytyvät erinomaisesti. Vegaanisina tuotteina ne soveltuvat myös kasvissyöjille. Tuotteet valmistetaan Suomessa Lempäälässä yrityksen omalla tehtaalla.  

Tutustu Puhdistamon magnesiumtuotteisiin ja löydä oma suosikkisi! 

Puhdistamo magnesiumit

Energia Magnesium edistää kehon normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja se on paras otettuna aamulla tai päiväaikaan. Tuote sisältää korkealaatuista magnesiummalaattia, asetyyli-l-karnitiinia sekä trans-resveratrolia tasapainoisena yhdistelmänä. 

Tripla Magnesium sisältää kolmea korkealaatuista magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, -glysinaattia ja -tauraattia tasapainoisena yhdistelmänä. Tripla Magnesium edistää muun muassa lihasten toimintaa, proteiinisynteesiä, energia-aineenvaihduntaa ja vahvistaa luustoa.  

Ilta Magnesium on tasapainoinen magnesium-yrttiuutevalmiste. Sen sisältämä magnesiumglysinaatti palauttaa kehoa ja mieltä, sillä magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa stressaavankin arjen keskellä.

Valmisteen sisältämä l-tryptofaani on välttämätön aminohappo, joka on sekä serotoniinin ja melatoniinin lähtöaine. Tuotetta suositellaan käytettäväksi iltaisin, ja se voi auttaa parempilaatuisen unen tavoittelussa.

Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen

Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan
Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan...
Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.