Puhdistamo Kombuchat

Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille

Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan jälkeen. Aurinko porottaa taivaalla, saunan kivet hohkaavat kuumina. Kylmä juoma on kuin piste iin päälle nautinnollisessa hetkessä. 

Juuri tähän tarpeeseen virvoitusjuomat vastasivat jo satoja vuosia sitten: kehon ja mielen virkistämiseen. Hiilihapottomia hedelmävirvoitusjuomia myytiin Ranskassa jo 1600-luvulla. 

Sittemmin virvoitusjuomamarkkina on kasvanut kasvamistaan ja kauppojen hyllyt notkuvat mitä erilaisempia juomia. Myös juomakulttuuri on muuttunut: virvoitusjuomat ovat löytäneet Suomessakin tiensä yhä useampaan ruokapöytään ja take-away-aterioiden kylkeen.

Moni kuitenkin unohtaa, että useimmissa virvoitusjuomissa on paljon sokeria ja energiaa, mutta ei terveyden ylläpitoon tarvittavia ravintoaineita. Tämän lisäksi juomat voivat sisältää useita lisäaineita, esimerkiksi keinotekoisia makeutus- ja väriaineita. 

Kysyntä vähemmän sokeria sisältäville virvoitusjuomille on kova – ja onneksi niiden määrä kaupoissa myös kasvaa. Puhdistamon raikkaat Luomu Kombuchat on suunniteltu vastaamaan juuri tähän tarpeeseen: paremmaksi ja herkullisemmaksi vaihtoehdoksi perinteisille virvoitusjuomille. 

Mikä ihmeen kombucha?  

Kombucha on perinteinen, vihreästä teestä hapattamalla valmistettu juoma, joka sisältää maitohappobakteereita. Kombuchan tarkka alkuperä on epävarma, mutta se on todennäköisesti saanut alkunsa teen kehdossa Kiinassa yli 200 vuotta ennen ajanlaskun alkua, mistä se levisi muualle maailmaan Silkkitietä pitkin. 

Puhdistamon kombuchat valmistetaan luontaiseen italialaiseen mineraaliveteen, hyödyntäen ainoastaan parhaita luomuraaka-aineita. Kombuchan teepohjana käytetään luomulaatuista Senchaa, joka on yksi klassisimpia japanilaisia vihreäteelajikkeita täyteläisellä aromipaletilla.   

Sokerilla on merkittävä rooli kombuchan käymisprosessissa ja se toimii polttoaineena maitohappobakteerikantojen eli scobyn kehittymiselle. Sokeria ei siis lisätä juomaan makeutuksena eikä kyse ole valkoisesta sokerista, vaan luomulaatuisesta ruokosokerista.  

Puhdistamon kombuchat sisältävät sokeria noin 6 g / 100 ml, mikä on perinteisiin virvoitusjuomiin nähden huomattavasti vähemmän. Kaikki Puhdistamon Kombuchat ovat täysin pastöroimattomia.  

Kombucha on helppo ja luonteva keino korvata perinteiset virvoitusjuomat. Puhdistamon kombucha sopii mihin tilanteeseen tahansa: janojuomaksi, ruokajuomaksi, juhlajuomaksi – you name it. 

Täydellinen määrä hiilihappoja antaa makuelämykselle viimeisen silauksen. Tästä kombuchasta pitävät taatusti kaikki! 

Maista ja ihastu Puhdistamon uudistuneeseen kombuchaan! 

Tähän liittyvät tuotteet:

Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!

Adaptogeeniset yrtit: Luonnon vastaus stressiin

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan
Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan...
Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.