Lakkakäävästä apua heinänuhaan?

Lakkakäävästä apua heinänuhaan?

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Kevät on kaunista ja virkistävää aikaa kun luonto alkaa taas heräämään henkiin pitkän talven jälkeen. Mutta jokaisella kolikolla on kääntöpuolensa ja kaikki kukkivat heinät sekä ilmassa leijaileva puiden siitepöly saa harmillisen monet meistä niistämään ja aivastelemaan.
 
Kehollemme on täysin normaali reaktio luulla siitepölyn päätymistä limakalvoille “hyökkäykseksi”, saaden aikaan autoimmuunivasteen eli allergisen reaktion. Kuitenkin tähän automaattiseen reaktioon pystytään vaikuttamaan perinteisten, väsymystä aiheuttavien allergialääkkeiden lisäksi myös luonnollisilla antihistamiineilla kuten ganodeerihapoilla C2 ja D joita löytyy reishi-sienestä. Nämä tietyt triterpeeniyhdisteet vähentävät todistetusti histamiinin vapautumista (1) ja vaikutus voi olla todella nopea!
 
Käyttämällä laadukasta ja tehokasta reishi-tuplauutetta saat helpotusta allergioihisi niin lyhyellä, kuin pitkälläkin aikavälillä ja saat samalla tämän ihmesienen kaikki muut hyödyt!
 
(1) Kohda, H. et al. 2008: The Biologically Active Constituents of Ganoderma lucidum (FR.) KARST. Histamine Release-Inhibitory Triterpenes. Chemical & Pharmaceutical bulletin. Vol. 33:4 pp. 1367-1374.
 

Four Sigma Foodsin lakkakääpää sisältävä Instant Reishi Hyvinvoinnin Tavaratalosta!

 

Alunperin julkaistu 1.4.2015 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Edellinen artikkeli

Maitohappobakteereita raskaus- ja imetysaikana?

Seuraava artikkeli

Hehkua hipiälle superfoodeilla

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: