Mustavalkoinen mittanauha

Kesäkiloille kyytiä

Teksti: Tiia Eskola

 

Kuluneesta kesästä on riittänyt puheenaihetta kerrakseen, niin poikkeuksellisen vaihtelevia kesäsäitä on pidellyt. Moni kyllästyi odottelemaan helteitä ja otti äkkilähdön taattuun lämpöön ja aurinkoon. Ja kun aina välillä aurinko paistoi ihan kohtuullisesti lomalaiset ottivat näistä päivistä kaiken ilon irti.

Ankeina päivinä moni on lohtusyönyt normaalia enemmän uppoutuessan kirjojen lukemiseen ja leffojen katseluun. Niin tai näin, kesän loppupuolella useimmat kauhistelevat salakavalasti vyötärönseutuun kertynyttä "löllöä", joka uumoilee selvästi sitä, että syksyvaatteisiin ei ole paluuta.

Viisas on tietenkin varautunut tulevaan tilanteeseen käyttämällä ravintolisiä, jotka ehkäisevät kuonan kertymistä, kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja edistävät ruuansulatusta. Mutta niinhän se on kuten flunssan ehkäisyn kanssakin, että asiaan herätään vasta, kun tauti on jo täysillä päällä ja viikko-pari vierähtää kurjassa kunnossa.

Mutta miten painon saisi kuriin järkevästi? Senhän toki jokainen ymmärtää, että sitä ihmepilleriä ei ole eikä tule, joka taikoisi läskit pois taikasauvan tavoin. Ihan ensimmäisenä kannattaa lähteä liikkeelle siitä, että antaa kyytiä suoleen kertyneelle kuonalle. Sen läpi ei nimittäin mikään imeydy - ei mahdollisesti ruuasta saatavat ravintoaineet kuin luontaistuotteetkaan. Meillä jokaisella on suolen pinnalla 5 kilon verran kuonaplakkia, mutta juuri raskaat grilliruuat, sokeriset herkut ja juomat sekä tietenkin mahdollinen roskaruoka kerryttävät kuonaplakin määrän helposti moninkertaiseksi.

Kun lännenfilmi legenda John Wayne kuoli yli 80 -vuotiaana hänelle tehtiin ruumiinavaus kuolinsyyn selvittämiseksi, jolloin kävi ilmi, että hänellä oli 20 kilon verran kuonaa suolessaan. Tämä havainnollisti sen, miten tärkeä hyvä suoliston toiminta - itse asiassa ihmisen koko immuunipuolustus syntyy pääosin suolistossa.

Aivan viime vuosina meillä Suomessakin on alettu myöntää, että kaikkien kroonisten sairauksien aiheuttajana on suoliston huono tila. Eikä sitä korjata pelkällä kuidulla, kuten meillä vieläkin neuvotaan. Toisinaan sen avulla voidaan paha ummetus saada hieman helpottumaan, kun ulostemassaan saadaan hieman liikettä. Mutta jos näin onnellisesti käy sekään ei auta paljoa, koska kuidut eivät puhdista suolen seinämiä kuonaplakista, joka siis estää vitaaliaineiden imeytymisen.

Mikä sitten auttaa?

Magnesiumhydroksidi, jota on tunnetusti käytetty yli sadan vuoden ajan tehokkaana, luonnollisena ja edullisena suolenpuhdistajana. Oxytarm -valmiste on norjalaisen Med-Eq yrityksen ensimmäisiä, legendaarisia tuotteita, jota on valmistettu jo 30 vuoden ajan ja sitä viedään myös lähes yhtä moneen maahan.  Oxytarm ei ole kuitenkaan mikään pelkkä magnesiumvalmiste, vaan yhdistelmä nimenomaan hydroksi muodossa olevaa magnesiumia, bioflavonoideja ja C -vitamiinia. Tämä nerokas yhdistelmä saa nimenomaan aikaan "ihmeitä" suolessa.

Harva tulee ajatelleeksi, että suolen seinämän solut kuivuvat aivan samoin kuin ihosolutkin. Bioflavonoidit kosteuttavat paitsi suolen seinämän soluja myös ulostemassaa, jolloin vatsa alkaa toimia säännöllisesti ja vaivatta. Nimensä mukaisesti Oxytarm tuo suoleen myös happea - ja hapellisessa tilassa hiivan on mahdotonta elää. Näin Oxytarm on luonnollinen ja turvallinen ravintolisä karkottamaan hiivan - onhan järjetöntä, että tähän hyvin yleiseen vaivaan varsinkin nuoret tytöt hakevat avuksi antibiootteja, jotka tuhoavat kaikki hyvät bakteerit suolessa jopa vuosiksi. 

- Muista, että keskiviikkona syömäsi ruoka on suolessasi vielä lauantaina mädäntyneessä, härskiintyneessä ja käyvässä tilassa, jollet käytä ruuansulatusta vauhdittavaa valmistetta, toteaa Med-Eq´n perustaja, 74 -vuotias Nils Mortensen.
Hän on erittäin ylpeä kehittämästään tuotteesta, jonka avulla niin moni on saavuttanut paremman terveydentilan.
-Kun kuona saa kyytiä, ihminen saa uskomattoman paljon energiaa eli olo virkistyy selkeästi, hän muistuttaa siinä sivussa saavutettavista eduista.
- Myös itsepintaiset finnit etenkin otsan seudussa, kielivät kuona-ongelmasta. Otsa kun on suoliston heijastealue, Nils tietää.
- Tietenkään ei voi luvata, että Oxytarm auttaa kakkiin näppyongelmiin, mutta saamme usein palautetta käyttäjiltä, että myös heidän ihonsa on kirkastunut ja finnisyys on hellittänyt. Myös moni kosmetologi myy Oxytarm´ia juuri tämän takia, että myös kauneushoitolan hoidot tehoavat näin paremmin ja nopeammin,  Nils kertoo.
- Norjan fibromyalgiayhdistys suosittelee ensisijaiseksi avuksi Oxytarmia, koska heidän kokemustensa ja tutkimustensa mukaan tämänkin vaikeasti muuten hoidettavan sairauden perimmäinen aiheuttaja on juuri suoliston huono kunto, Nils sanoo.

Oxytarm -tabletteja otetaan iltaisin, alkuun 2 viikon ajan 4 tablettia, jolloin kertynyt kuonaplakki lähtee pois. Jatkossa riittää 2 tablettia iltaisin. Usein kysytään, käytetäänkö Oxytarmia vain kuurina. Neuvoni on, että ainakin lomien aikana ja jälkeen Oxytarm´ia kannattaa käyttää aivan ehdottomasti. Yleensä kaikki, jotka kerran ovat oppineet sitä käyttämään eivät edes halua luopua siitä, vaan käyttävät 2 tabletin annostuksella sitä aivan jatkuvasti. Hinnakkaasta tuotteestahan ei ole kyse ja kun samalla edesauttaa muiden luontaistuotteiden imeytymistä hyöty on todella tuntuva. 

Coffee & Konjac - uuden polven painonhallintatuote

Jos ongelmanasi on se, että syöt liian isoja annoskokoja kerralla ja/ tai sinun tekee mieli napostella koko ajan sokerisia herkkuja Coffee & Konjac on valmiste, joka suorastaan pakottaa laihtumaan. Siis kunhan kapselit muistaa vain ottaa ennen syömistä, 3 kertaa päivässä ison vesilasillisen kanssa. Tämä siksi, että sen sisältämä glukomannaani eli Konjac -kuitu turpoaa vatsassa ja antaa siten kylläisyyden tunteen. Et voi yksinkertaisesti syödä suuria annoksia. Kun valmisteen yhdistää vähähiilihydraattiseen tai vähäkaloriseen ruokavalioon, paino putoaa vielä nopeammin.

Euroopassa on saatavilla satoja ravintolisiä laihdutuksen avuksi, mutta konjakjuuri on niistä ainoa EU:n  (EFSA) laihdutustarkoitukseen hyväksymä kasvivalmiste. Kymmenet lääketieteelliset tutkimukset vahvistavat konjakjuuren tehon. Coffee & Konjac sisältää myös vihreiden paahtamattomien kahvipapujen uutetta, jonka on monissa tutkimuksissa osoitettu ehkäisevän tehokkaasti hiilihydraattien imeytymistä. Uute sisältää polyfenoleja, kuten klorogeenihappoa, joka estää amylaasientsyymin toimintaa. Normaalistihan amylaasientsyymi muuntaa hiilihydraatit glukoosiksi ja sitä kautta rasvaksi. Nyt klorogeenihapon toiminta saa kehon mieltämään hiilihydraatit kuiduksi ja lähettää ne suoraan paksusuoleen, minkä kautta ne poistuvat elimistöstä muun tarpeettoman mukana.

Coffee & Konjac sisältää myös kromia ja jodia, jotka ovat ainoat EU:n laihdutustarkoitukseen hyväksymät kivennäisaineet. Nämä hivenaineet ovat tärkeitä verensokerin säätelylle ja aineenvaihdunnalle. Niiden avulla elimistö kuluttaa energiaa sen sijaan, että se varastoitaisiin rasvakudoksiin. Kromi tunnetaan siitä, että se vähentää makeanhimoa, jodi taas kiihdyttää aineenvaihduntaa. Ja koska hidas aineenvaihdunta on syynä useimpiin sairauksiin, jodin saanti on erityisen tärkeää. WHO:n mukaan yli 30% maailman väestöstä kärsii jodin puutteesta.

Tuote on siitä mukava, että tuloksia alkaa syntyä jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Sekä näläntunne että makeanhimo vähenevät samalla kun suurin osa hiilihydraateista jää imeytymättä.

Coffee & Konjac´issa on peräti neljä itsenäisestikin painonhallintaan vaikuttavaa aktiiviainetta ja se on pitkien tutkimusten ja testausten läpikäynyt luotettava norjalainen valmiste. Merkittävin syy, miksi tuote toimii on se, että kaikkia aktiiviaineita tulee päiväannoksessa tarpeeksi suuri määrä.

30 Days Waistline puree vatsarasvaan

30 Days, yksi kaikkien aikojen suosituimmista painonhallintatuotteista ympäri maailmaa on uudistunut, niin pakkaukseltaan kuin koostumukseltaan. Valmiste on nyt nimeltään 30 Days Waistline. 30 Days Waistline toimii erityisen tehokkaasti haitalliseen vatsarasvaan, joka pitää yllä myös elimistön tulehdustilaa, joka on vaarallista.

30 Days´in sisältämän beetaglukaanin avulla suoliston hyvien bakteerien määrä saadaan nousemaan. Nykyisin on täysin yleisesti tiedettyä, että lihavuuden pääaiheuttajana on suoliston vääristynyt bakteeritasapaino.

30 Days Waistline tabletit valmistetaan Med-Eq GaiaPharman kehittämästä ja rekistöröimästä Dtox -uutteesta, jonka aktiiviaineet ovat beetaglukaanin lisäksi 6 yrttiä: Artisokka, Lakritsijuuri, Voikukka, Maarianohdake, Ruusunjuuri ja Palsamiköynnös. Näitä yrttejä on käytetty jo vuosisatoja ruuansulatuksen edistäjinä ja kuonanpoistajina.

Nyt 30 Days Waistlineen on lisätty vielä kromia, joka hillitsee makeanhimoa, sekä aineenvaihduntaa kiihdyttävää jodia. Kun haluat nopeuttaa ja tehostaa tulosta, poista kuonaplakki aina käyttämällä Oxytarmia samanaikaisesti 30 Days Waistlinen kanssa. 30 Days´in käyttö on vaivatonta: 2 tablettia aamupalan yhteydessä ja toiset 2 illallisen/iltapalan jälkeen.

 

Alunperin julkaistu 8.8.2015 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Syksyn halutuimmat sienet

Uusi vakuuttava tutkimus: Rasvahapoista apua lasten käytöshäiriöihin

Näitä luetaan

Suomalainen Leader – innovatiiviset urheiluravinteet ja eväät aktiiviseen elämään!
Leader on olemassa, jotta sinulla olisi mahdollisuus aktiiviseen ja terveelliseen, kokonaisvaltaisesti...
Top-tuotteet hyvinvoivaan kesään!
Kesällä lomaillaan, nautitaan hyvästä ruoasta ja yhteisestä ajasta perheen sekä ystävien kesken....
Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.