Infektiokierre poikki ja pitkäaikaissairauksiin helpotusta Pinenalla

Infektiokierre poikki ja pitkäaikaissairauksiin helpotusta Pinenalla

33-vuotias Maija kärsi jatkuvasta infektiokierteestä yli kaksi vuotta. Kierre sai alkunsa, kun hän sairasti kolme kuukautta kestäneen infektion myötä keuhkokuumeen. Tämän jälkeen infektio uusiutui joka kuukausi vähäisestäkin rasituksesta tai esimerkiksi saunomisesta, eikä Maija muista kahden vuoden ajalta kuin korkeintaan viikon kestäviä vähäoireisempia jaksoja hengitystieinfektion osalta.

Tarkkaa syytä kierteelle ei tiedetä – sisäilmaoireilua asunnon alipaineongelman vuoksi on epäilty, sekä long covidia. Lukuisia lisäravinteita kokeilleena Maijalta alkoi loppua usko. Hän oli kuitenkin kuullut männynkuoriuutteesta hyviä kokemuksia ja oli miettinyt sen kokeilemista. Yllätyksekseen Maija voitti sopivasti somekilpailusta paketin Pinena luomumännynkuoriuutetabletteja. Hän aloitti Pinenan käytön heti paketin saatuaan.

Vapaaksi neljän seinän sisältä

Ensimmäisen viikon sisällä Pinenan käytön aloittamisesta Maija huomasi vireystason sekä mielialan nousua. Hän kärsii myös pitkäaikaissairauksista, kuten kroonisesta väsymyksestä, fibromyalgiasta, masennuksesta ja viivästyneestä unijaksosta. Hän pystyi heräämään Pinenan ansiosta aamulla pari tuntia aikaisemmin ja fibron aiheuttama aivosumu lievittyi. Noin kuukauden käytön jälkeen hän huomasi infektio-oireiden helpottaneen merkittävästi.

”Olin tottunut siihen, että oireettoman viikon jälkeen tulen viimeistään seuraavalla viikolla taas kipeäksi. Kun kaksi oireetonta viikkoa oli kulunut, olin hämmästynyt ja onnellinen.”

Parin kuukauden sisällä Pinenan käytön aloittamisesta infektio-oireet olivat lievää nuhailua lukuunottamatta väistyneet ja Maija pystyi taas sopimaan menoja pelkäämättä tulevansa kipeäksi. Aiemmin hän oli joutunut olemaan infektioiden vuoksi lähes kokonaan neljän seinän sisällä. Kauppareissutkin olivat kahden vuoden aikana olleet luksusta, ja Maijan mies oli pääasiassa hoitanut heidän asiointinsa. Uusia infektioita ei ole enää tullut. Jatkuvat poskiontelontulehdukset, joihin eivät edes antibiootit tehonneet, ovat pysyneet Pinenan myötä poissa.

”Tunnen itseni vapaaksi. Jaksan tehdä paljon paremmin arkisia asioita ja pystyn taas sopimaan menoja. Pahimpina aikoina tiskaaminenkin jätti minut loppupäiväksi sängyn pohjalle. Onneksi annoin Pinenalle mahdollisuuden.”

Maija kertoo myös tavallisesti keväisin pahenevan astmansa pysyneen paremmin hallinnassa Pinenan myötä.

Vireyttä ja helpotusta arkeen

Maija on saanut Pinenasta tukea myös pitkäaikaissairauksien kanssa elämiseen.

”Saan enemmän aikaan päivän aikana, kun aivosumu on lievempää ja vireystaso on parempi. En pysty käyttämään masennuslääkkeitä sivuvaikutusten vuoksi ja olin yllättynyt, miten luonnollinen vaihtoehto voi nostaa mielialaa näin paljon.”

Pinenan säännöllinen käyttö on näkynyt myös suolistossa ja ihossa. Maija kärsi useamman vuoden monista ruokayliherkkyyksistä ja erilaisista vatsavaivoista. Pinenan myötä hän huomasi sietävänsä pienissä erissä sellaisia ruoka-aineita, joiden syöminen ennen olisi aiheuttanut rajuja suoliston kipukohtauksia.

”On helpottavaa huomata, että olen varovaisesti voinut laajentaa syömisiäni.”

Maijan riesana on ollut myös iholla toistuva ruusufinni, johon antibioottivoide antoi aina vain hetken helpotuksen. Pinenan myötä näppyjä ei ole juuri tullut ja punaisia lehahduksiakin on harvemmin. Iho pysyy suurimman osan ajasta rauhallisena ilman lääkevoiteita. Ruusufinni sietää myös suoliston tavoin pieniä altistuksia paremmin nykyään, eikä esimerkiksi kortisonikuuri saa sitä enää räjähtämään kuurin loputtua kuten ennen.

Toivoa tulevaisuuteen Pinenasta

Pitkäaikaissairaudet ovat osa Maijan elämää, mutta henkinen jaksaminen ja arki ovat helpottaneet huomattavasti, kun on jaksanut liikkua enemmän ja voi tavata taas ihmisiä.

”On helpompaa pysyä positiivisin mielin, kun ei ole enää neljän seinän vanki kuukaudesta toiseen.” Maija haluaa antaa toivoa kaikille, joille lääkärit ovat sanoneet, ettei ole enää lääkkeitä tai hoitoja joita kokeilla."

”Olen todennut itse Pinenan auttavan laajalti monenlaisiin oireisiin. Voin suositella sitä kaikille, joilla jotkin oireet piinaavat ja rajoittavat elämää, eikä tunnu löytyvän apua. Suosittelen sitä ihan terveillekin ihmisille vastustuskyvyn boostaamiseen ja uupuneille vireystason lisäämiseen. Tämä on aidosti luonnollinen hyvää tekevä tuote moneen ongelmaan.”

Suomalaista perinnetietoa parhaimmillaan

Pinena® luomumännynkuoriuute valmistetaan Suomen länsirannikon luomumetsien vahvojen mäntyjen kuoresta ja nilasta. Nämä Pohjolan karuissa oloissa luonnonmukaisesti kasvaneet männyt keräävät kasvuaikanaan itseensä runsaasti vahvoja suoja-aineita.

Pinena® luomumännynkuoriuutteen keskeisenä vaikutuksena on laaja-alainen antioksidanttinen, antiallerginen, antiviraalinen, tulehdusta vaimentava sekä verenkiertoa tehostava vaikutus. Pinena® on markkinoiden ainoa luomulaatuinen ja laatusertifioitu männynkuoriuute, jota on valmistettu standardoidulla reseptiikalla Siikaisissa jo vuodesta 1975. Raaka-aine kerätään vain nuoren, elinvoimaisen luomumännyn kuoresta ja nilasta ja se on erittäin puhdasta ja laadukasta, sekä jäljitettävää.

Tähän liittyvät tuotteet:

Luuliemi - Noitajuoma vai voimajuoma

Miksi söisin Spirulinaa ja Chlorellaa?

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.