Echinasan valmistetaan Suomessa viljellyistä punahatuista

Echinasan valmistetaan Suomessa viljellyistä punahatuista

Echinasan on Suomen puhtaassa luonnossa viljellyistä punahatuista valmistettu punahattu-uute, jota valmistaa monipuolisista terveystuotteistaan tunnettu Hankintatukku. Punahattuvalmisteita käytetään flunssan tukituotteena. Moni suomalainen luottaa punahattuvalmisteisiin syys- ja talvikaudella, kun vastustuskyky on lujilla.

Echinasanin valmistuksessa käytetyt punahatut viljellään Puumalassa Hankintatukun viljelmillä, jossa tilaa ylläpitää Pulliaisten suku. Punahatut viljellään Puumalassa luomuna, eikä niiden viljelyssä käytetä kasviensuojeluaineita, hyönteis- tai rikkakasvien torjunta-aineita eikä kasvien kasvua edistäviä maatalouskemikaaleja. Luomuviljelyn periaatteiden mukaisesti viljelykset kiertävät neljässä osassa ja vaihtavat paikkaa joka vuosi.

Hankintatukkulaisten punahattutalkoot Puumalassa

Hankintatukku on viljellyt punahattua jo vuodesta 1989 saakka, ja vuotta myöhemmin kerättiin ensimmäiset sadot. Jokavuotisella sadonkorjuulla on siis jo yli 30 vuotta pitkät perinteet. Tänä vuonna punahattujen sadonkorjuuseen osallistui myös hankintatukkulaisten talkooporukka. Talkoolaiset pääsivät työskentelyn ohessa kokemaan, kuinka puhtaasta ja kauniista luonnosta Echinasanin punahatut ovat peräisin.

Suomalainen Hankintatukku juhlii 40-vuotista taivaltaan

Hankintatukku on valmistanut terveystuotteita suomalaisten tarpeisiin jo 40 vuoden ajan. Hankintatukun laajaan ja monipuoliseen valikoimaan kuuluu mm. koko perheelle soveltuvia vitamiineja, kivennäisaineita ja kasvipohjaisia ravintolisiä. Hankintatukun valikoimaan kuuluu lähes 400 eri tuotetta, ja Suomen lisäksi tuotteita viedään 30 maahan Euroopassa ja Aasiassa.

Kaksi Hankintatukun Echinasan-punahattuvalmistetta maassa

Yhteys suomalaiseen puhtaaseen luontoon on tuotteiden valmistuksessa ollut alusta asti vahva. Hankintatukulta löytyy viljelmiä Puumalassa Pulliaisten tilan lisäksi myös Luukkosen tilalta, Lapinjärven kupeessa.

Tuotteet valmistetaan vankalla asiantuntemuksella Hankintatukun omassa tehtaassa Karkkilassa. Hankintatukulla on GMP-sertifikaatti, eli niin kutsuttu lääketehdaslupa. Nämä lääketehtaille määritellyt ohjeet asettavat tarkat kriteerit eri tuotantovaiheille ja niille kytkeytyville tarkastusjärjestelmille. Tämä myös takaa tuotteiden laadun ja turvallisuuden.

Hankintatukku panostaa myös tuotekehitykseen, joka perustuu aina vahvaan tutkimusnäyttöön ja innovaatioon. Hankintatukku etsii maailmalta ainesosia, joiden tehosta on tieteellistä näyttöä, ja kehittää niiden pohjalta ihmisten arkea tukevia ravintolisiä.

Tähän liittyvät tuotteet:

Echinasan
Echinasan
9.50 €

Onko verenpaineesi koholla?

Black Stuff – ravintolisien uusi musta

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.