Black Stuff -pakurivalmiste pöydällä lusikan kanssa

Black Stuff – ravintolisien uusi musta

Black Stuff on ravintolisämarkkinoiden yksi puhutuimmista uutuuksista. Black Stuff syntyi tiederyhmän innovaationa samalla, kun ryhmä tutki mahdollisuuksia palauttaa pelto viljelykelpoiseksi. Kun pellon mikrobiomia saatiin eheytettyä ja pellon tuotantomäärät kasvuun, alkoi ryhmä tutkia mahdollisuuksia tasapainottaa myös ihmisen suoliston mikrobiomia.

Black Stuffin pääraaka-aineet puu ja pakurikääpä ovat peräisin latvialaisista metsistä. Ravintolisässä ne ruokkivat ihmisten ja eläinten hyvien bakteerien kantaa vatsassa ja suolistossa. Black Stuffin tuotekehitys- ja tutkimusryhmä on vuosien ajan koonnut tietoa alan tieteellisistä julkaisuista ja kehittänyt samalla tuotteen koostumusta ja valmistusprosessia. Nämä luonnon superaineet ovat saatavillasi nyt ravintolisänä. Tuotteet valmistetaan laadun, puhtauden ja ekologisuuden arvoja noudattaen.

Black Stuff on yksi suomalaisen Balans3 Oy:n tuotesarjoista. Balans3 Oy haluaa tarjota ihmisille niin puhtaita ja tehokkaita tuotteita, että niiden vaikutuksen voi tuntea päivittäisessä hyvinvoinnissaan.

”Salaisuutena” maaperän humusaineet ja prebiootit

Humusaineet, eli ligniinit, lignofenolit, fulvo- ja humushapot ovat Black Stuffin vaikuttavia tehoaineita, joita on tutkittu sadoissa julkaistuissa tutkimuksissa. Black Stuffin tuotekehitys pohjautuu juuri näihin ainesosiin.

Lääketeollisuus tutkii ahkerasti tällä hetkellä polyfenoleja, ligniinejä, fulvo- ja humushappoja niiden terapeuttisten vaikutusten vuoksi. Ihmisen elimistö joutuu nykyään hajottamaan ja poistamaan kemikaaleja, torjunta-aineita, geenimuunneltuja organismeja, raskasmetalleja ja myrkkyjä enemmän kuin koskaan ennen. Muuttamalla ruokavaliota ja puhdistamalla elimistöä säännöllisesti haitallisista aineista voi myös parantaa päivittäistä hyvinvointia.

Black Stuff -pussi ja jauhetta kulhossa

Mikrobiomin hyvät bakteerit, kuten esimerkiksi maitohappobakteerit (probiootit) tarvitsevat elääkseen liukenevaa kuitua (prebiootit). Yhdessä tätä kutsutaan symbioottiseksi tilaksi. Pelkkä maitohappobakteerin lisääminen ruokavalioon ei siis riitä, vaan maitohappobakteerit tarvitsevat oikeaa ravintoa elääkseen.

Black Stuffin yksinkertainen toimintamekanismi kopioi luonnollisen ravintokuidun muodostumista kasveihin, jolloin mikrobiomille saadaan helposti toimitettua elintärkeää liukenevaa ravintokuitua. Black Stuff onkin erittäin vahva prebioottinen valmiste.

Puhtaana suoraan luonnosta

Black Stuff yhdistää luonnonlääkinnän vanhat perinteet moderniin biotekniikkaan. Black Stuffin vaikuttavat aineet syntyvät hitaasti luonnossa, osa jopa miljoonien vuosien aikana maaperän humuskerroksessa sekä syvemmissä sedimenteissä orgaanisen aineksen hajotessa ja muuttaessa muotoaan bakteeri- ja entsyymitoiminnan tuloksena.

Näkemyksemme mukaan humusaineet kuuluvat yhtä oleellisesti maapallon organismien ravintoon kuin mineraalit ja vitamiinitkin.

Olemme kehittäneet laadukkaat tuotantomenetelmät, jotka nopeuttavat tätä luontaista prosessia sekä mahdollistavat erittäin puhtaan ja tasalaatuisen tuotteen.

Miksi Black Stuff?

Black Balance -pakurivalmiste koirille

Ihminen on osa luontoa, tai ainakin oli aiemmin, ennen teollista vallankumousta. Ihminen söi ja joi entisaikaan suoraan luonnosta, saaden ravintonsa mukana maaperän humusaineita ja mineraaleja. Nykypäivänä kosketuksemme luontoon on kuitenkin paljon vähäisempää. Black Stuff palauttaa kosketuksen luontoon ja maaperään siellä, missä sitä eniten tarvitaan – sinun elimistössäsi.

Black Stuff -jauhe on helppo sekoittaa esimerkiksi aamun kuumaan juomaan tai kylmään veteen. Kapselit on taas helppo ottaa mukaan vaikka matkoille. Lapsille on kehitetty oma versionsa, jossa koukuttavan koostumuksen sekä maun takana ovat karpalo ja taateli. Lasten oma tuote kulkee nimellä Happy Tummy.

Black Stuff on ainutlaatuinen tuote, ja sen vertaaminen muihin tuotteisiin on miltei mahdotonta. Puhumme Black Stuffista ”kuljetusliikkeenä”, jonka meno- ja paluumatka elimistössä on koettava itse. Tervetuloa siis matkalle mikrobiomin ihmeelliseen maailmaan!

Perheen karvakavereiden oma Black Balance

Black Stuff tuoteperheeseen kuuluu myös eläimille kehitetyt Black Balance -keksit, jotka sisältävät samat vaikuttavat aineet kuin Black Stuffissa. Black Balance on hyvänmakuinen keksi, joka tasapainottaa koirien ja hevosten suoliston. Koko perheelle siispä Bläkkiä ja äkkiä!

Tähän liittyvät tuotteet:

Echinasan valmistetaan Suomessa viljellyistä punahatuista

Sienet ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin edistäjinä

Näitä luetaan

Nauti keväästä - hengitä helpommin
Kevään siitepölykausi on alkanut harvinaisen aikaisin, sillä pähkinä ja leppä ovat...
Siitepölyallergia hävisi Karin Havupuu-uutejuomalle
Hannelea lapsesta asti vaivannut siitepölyallergia on ollut oireeton jo viisi vuotta....
Laktoferriinilisästä apua mataliin ferritiiniarvoihin
Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa, joka eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla....
hey'mo tekee hyvinvoinnista herkullista!

hey'Mo on tuoteperhe vitamiinivalmisteita, joiden nauttiminen saa hymyn huulille. Nimi hey'Mo on...

Optimoi terveytesi Nordic Kingsin härän sisäelintuotteilla
Ruoholla ruokitun härän sisäelimet kuuluvat maailman ravintorikkaimpiin ruokiin. Sisäelimillä on laajempi ravintoprofiili...
Punavalo hoitaa koko kehoa tutkitusti ja turvallisesti
Kirkasvalo on monelle tuttu apuväline kaamosajan väsymykseen, mutta mikä sitten on punavalo?...
Omega-3:n UUSI aikakausi – Balanstri Omega3+
Balanstri Omega3+ -kalaöljyvalmiste rantautui Suomeen vuonna 2017 yhteistyössä hollantilaisen...
Urheiluravitsemus – matka kohti olennaista
Liikkujan ravitsemuksessa on menty aika lailla eteenpäin parin viime vuosikymmenen aikana. Olen...
Sienet ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin edistäjinä

KÄÄPÄ Mushrooms valmistaa suomalaisista luomusienistä funktionaalisia sieniuutteita. Yrityksen toiminnan...

Echinasan valmistetaan Suomessa viljellyistä punahatuista
Echinasan on Suomen puhtaassa luonnossa viljellyistä punahatuista valmistettu punahattu-uute,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.