Arctic Puren marjajauheet ja ravintolisät tukevat päivittäistä hyvinvointiasi

Arctic Puren marjajauheet ja ravintolisät tukevat päivittäistä hyvinvointiasi

Arctic Pure on Hyviksen oma tuotesarja, joka sai alkunsa muutama vuosi sitten Pohjoisen luontomme inspiroimana. Arctic Puren kasvavasta valikoimasta löytyy kotimaiset ja korkealaatuiset ravintolisät sekä puhtaan luontomme parhaista antimista valmistetut marjajauheet.

Arctic Puren ravintolisät on kehitetty yhteistyössä Suomen tunnetuimpiin ja suosituimpiin ravintolisävalmistajiin kuuluvan Puhdas+:n kanssa. Arctic Puren valikoima laajentui vastikään myös marjajauheilla, jotka on tuotettu yhteistyössä legendaarisia riistaherkkuja, marjahyytelöitä ja marjajauheita valmistavan Riipisen kanssa.

Arctic Puren marjajauheet valmistetaan suomalaisista marjoista

Monikäyttöisillä marjajauheilla on helppo lisätä vitamiineja ja kivennäisaineita aterialle kuin aterialle. Arctic Puren marjajauheet valmistetaan kotimaisista kuivatuista marjoista, jolloin marjan oma maku ja ravintoaineet säilyvät mahdollisimman hyvin. Marjajauheemme sisältävät ainoastaan marjoja, ei lisäaineita eikä lisättyä sokeria.

Marjajauheista saat marjojen erinomaiset ravintoaineet kätevästi tiivistetyssä muodossa: ruokalusikallinen marjajauhetta vastaa yli desiä tuoreita marjoja. Päivän vitamiinitarve on siis helppo saada täyteen marjajauheilla, sillä ruokalusikallinen marjajauhetta on helppo lisätä vaikkapa aamupuuron tai smoothien sekaan. Kokeile marjajauheita myös leivonnassa – ne tuovat leivonnaisiin aitoa makua ja väriä hyvistä ravintoaineista puhumattakaan!

Arctic Pure Mustikkajauhe

Mustikka on monen suomalaisen suosikkimarja. Metsien siniseksi kullaksi tituleerattu mustikka sisältää runsaasti vitamiineja, erityisesti C- ja E-vitamiineja, kuitua sekä antosyaniineja. Antosyaniini on flavonoidi, jolla on voimakkaita antioksidanttisia vaikutuksia ja joka antaa mustikalle sen tummansinisen värin. Mitä pohjoisemmassa mustikka kasvaa, sitä enemmän antosyaniineja marja sisältää. Arctic Puren mustikkajauheessa käytetyt mustikat ovat peräisin Pohjois-Suomen metsistä, joten ne ovat ravintoainepitoisuuksiltaan mustikoiden aatelia. Vaikka tuoreista mustikoista voimme nauttia ainoastaan heinä-elokuussa, mustikkajauheen avulla mustikan monista terveyshyödyistä voi nauttia ympäri vuoden.

Arctic Pure Puolukkajauhe

Puolukka on kirpsakan raikas vitamiini- ja antioksidanttipommi, josta saadaan nauttia tuoreena syksyisin. Puolukka sisältää runsaasti antioksidantteina toimivia polyfenolisia yhdisteitä sekä C- ja E-vitamiinia, kuitua, rautaa, kuparia ja mangaania. Viime vuosina on puhuttu paljon puolukan mahdollisista lihavuutta ja matala-asteista tulehdusta hillitsevistä vaikutuksista. Tuoreella ja pakastetulla puolukalla on paikkansa monissa klassikkoruuissa, kuten poronkäristyksessä, mutta ruuanlaitossa voi yhtä lailla hyödyntää puolukkajauhetta. Arctic Puren puolukkajauheella voi viimeistellä monet liharuuat, kuten padat ja kastikkeet, ja kauniin värinsä ansiosta puolukkajauhe sopii myös leivonnaisten koristeluun.

Arctic Pure Tyrnijauhe

Tyrni on monille vieraampi tuttavuus, mitä vaikkapa ikiklassikot mustikka ja puolukka. Tyrnin tunnuspiirteitä ovat kirkkaan oranssi väri sekä happaman kirpeä maku. Tyrni on luonnonvaraisista marjoista myös ravintorikkain. Tyrni sisältää runsaasti C-vitamiinia, kivennäisaineita, karotenoideja, antioksidantteja ja hyviä omega-3, -6, -7 ja -9-rasvahappoja. Tyrni kannattaa siis ehdottomasti ottaa osaksi ruokavaliota, vaikkei happamien marjojen suurin ystävä olisikaan, ja Arctic Puren tyrnijauhe on helpoin tapa nauttia tyrnin hyödyistä päivittäin. Kokeile lisätä tyrnijauhetta aamupuuron lisäksi leipätaikinaan, kalaruokien mausteeksi tai leivonnaisiin!

Arctic Pure Karpalojauhe

Karpalo on soilla kasvava punainen vitamiinipommi, jota nautitaan erityisesti jouluna. Raikkaan kitkerä marja sisältää muun muassa C-vitamiinia, kuitua, antioksidantteja ja jodia. Karpalo on tunnettu tulehduksia estävistä ja ruuansulatusta tehostavista vaikutuksistaan, ja lisäksi karpalolla saattaa olla roolinsa myös virtsatietulehdusten hoidossa. Arctic Puren karpalojauheessa käytetyt karpalot ovat kypsyneet herkullisiksi ja ravintorikkaiksi Lapin yöttömän yön soilla. Karpalojauhetta voi lisätä jogurttiin, puuroon tai smoothieen, ja sillä hoituu myös vaikkapa drinkkien koristelu! Karpalojauhetta voi puolukan tapaan lisätä myös liharuokiin.

Lisäksi Arctic Puren valikoimasta löytyy myös muita marja- ja viherjauheita, tutustu myös näihin herkkuihin!

Arctic Puren ravintolisillä täydennät ruokavaliotasi

Arctic Puren ravintolisät ovat paitsi kotimaisia, myös 100 % puhtaita. Mielestämme ravintolisissä yksinkertaisuus on kaunista: tämän vuoksi jätimme Arctic Puren tuotteista pois kaikki pintakäsittely-, säilöntä-, täyte-, väri- ja makeutusaineet. Tuotteet sisältävät siis ainoastaan hyvinvointisi kannalta tarpeelliset ainesosat.

Arctic Pure Kollageeni

Kollageeni on tukikudoksen proteiini, jota esiintyy lähes kaikkialla elimistössä, kuten luussa, ihossa, rustossa ja jänteissä. Elimistön kyky tuottaa kollageenia hidastuu jo 25 ikävuoden kohdalla ja loppuu kokonaan 40 vuoden kieppeillä. Tämä näkyy muun muassa ryppyjen ja juonteiden lisääntymisenä, ihon veltostumisena sekä hiusten ohenemisena. Riittävä kollageenin saanti kannattaa siis varmistaa ikävuosien karttuessa.

Arctic Puren kollageeni sisältää puhdasta ja maustamatonta hydrolysoitua kalakollageenia. Kalakollageeni on yleensä paremmin siedettyä kuin naudasta peräisin oleva kollageeni, joka voi aiheuttaa joillekin yliherkkyysreaktioita. Arctic Puren kollageeni on jauhemuodossa, joten sitä on helppo lisätä ruokalusikallinen päivässä vaikkapa mehuun tai smoothieen.

Arctic Pure Omega-3

Omega-3 rasvahappoja ovat ALA-, EPA- ja DHA-rasvahapot. Omega-3-rasvahapot edistävät sydämen ja verenkiertoelimistön terveyttä, ja niitä tarvitaaan lisäksi mm. aivojen, hermoston, ihon ja limakalvojen normaaliin toimintaan. Elimistö ei pysty itse valmistamaan ALA-rasvahappoja ja EPA- ja DHA-rasvahappojakin vain rajallisesti, joten niitä on saatava joko ravinnosta tai lisäravinteesta.

Arctic Puren Omega-3 on kalaöljyvalmiste, joka on valmistettu vastuullisesti pyydetystä villistä sardellista. Omega-3 on myös yksi markkinoiden puhtaimmista kalaöljyvalmisteista, sillä sen Totox-luku on alle 5. Totox-luku kertoo, kuinka paljon öljy hapettuu, ja mitä pienempi luku, sitä laadukkaampaa ja puhtaampaa öljy on. 1-2 kapselia vuorokaudessa turvaa riittävän omega-3-rasvahappojen saannin.

Arctic Pure Ubikinoni CoQ10

Ubikinoni, toiselta nimeltään Q10 koentsyymi, on rasvaliukoisen vitamiinin kaltainen molekyyli. Ubikinonia esiintyy ihmisen elimistön kaikissa soluissa, erityisesti runsaasti energiaa tarvitsevissa elimissä kuten sydämessä, maksassa, munuaisissa, haimassa ja keskushermostossa. Ikääntymisen, sairauksien ja tiettyjen lääkkeiden (esim. statiinit) myötä ubikinonin muodostus elimistössä vähenee, mikä voi vaikuttaa esimerkiksi vireystilaan.

Arctic Puren ubikinoni on vahva ja laadukas ubikinonivalmiste, jolla turvaat riittävän ubikinonin saannin. Valmiste on hyvä lisä erityisesti ikääntyneiden, paljon liikkuvien sekä tupakoitsijoiden ruokavalioon. Valmiste sisältää vahvan koostumuksen ubikinonia, eli 100 mg per kapseli.

Arctic Pure Vahva Maitohappobakteeri

Maitohappobakteerit ovat hyödyllisiä bakteereja, jotka tasapainottavat suoliston mikrobiomia. Maitohappobakteereita kasvaa erityisesti suolistossa luonnostaan runsaasti, mutta maitohappobakteereita on hyvä syödä ravintolisänä erityisesti vatsavaivoista, ripulista tai tulehduksellisista suolistosairauksista kärsittäessä, antibioottikuurin aikana, raskaana ollessa tai imettäessä. Myös lapsilla maitohappobakteerien käyttö vähentää riskiä mm. allergioiden syntymiselle.

Arctic Pure Vahva Maitohappobakteeri sisältää neljää eri maitohappobakteeria (Lactobacillus rhamnosus- , Bifidobakterium lactis- , Lactobacillus reuteri- ja Lactobacillus casei) sekä sinkkiä. Valmiste on vahva ja tehokas, sillä yhdessä kapselissa on jopa 10 miljardia maitohappobakteeria.

Arctic Puren valikoimasta löydät myös monia muita tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja ravintolisiä. Tutustu valikoimaan ja tilaa suosikkisi!

Tähän liittyvät tuotteet:

Näin pysyt terveenä flunssakaudella

A. Vogel valmistaa tieteellisesti tutkittuja kasvirohdosvalmisteita puhtaista luomuraaka-aineista

Näitä luetaan

Suomalainen Leader – innovatiiviset urheiluravinteet ja eväät aktiiviseen elämään!
Leader on olemassa, jotta sinulla olisi mahdollisuus aktiiviseen ja terveelliseen, kokonaisvaltaisesti...
Top-tuotteet hyvinvoivaan kesään!
Kesällä lomaillaan, nautitaan hyvästä ruoasta ja yhteisestä ajasta perheen sekä ystävien kesken....
Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.