Vaaleanpunaisia echinacea-kasveja eli punahattuja niityllä

A. Vogel valmistaa tieteellisesti tutkittuja kasvirohdosvalmisteita puhtaista luomuraaka-aineista

Sveitsiläinen Alfred Vogel (1902-1996) oli luontaisparantaja, rohdoskasvien tuntija ja luontaistuotealan edelläkävijä. Hän matkusti laajasti eri puolilla maailmaa keräämässä tietoa kasveista, joita hän kutsui ”ihmiskunnan vanhimmiksi hyväntekijöiksi”. Vuonna 1963 hän perusti Bioforce AG:n, joka edelleen valmistaa tuotteita hänen periaatteidensa mukaan. Vogelin terveysfilosofia pohjautuu ennaltaehkäisyn periaatteelle. Ajatuksena on, että terveysongelmien ennaltaehkäisy on helpompaa kuin niiden parantaminen.

Hyvä terveys on riippuvainen monen asian keskinäisestä tasapainosta – terveellisestä ruokavaliosta, riittävästä liikunnasta, henkisestä hyvinvoinnista, elinvoimasta ja luonnon omista rohdoista. Tämä periaate näkyy edelleen A. Vogelin tuotteissa, jotka valmistetaan mahdollisimman luonnonmukaisilla menetelmillä. A. Vogelin toiminta perustuu luonnonvarojen kunnioittamiseen ja kestävään kehitykseen. Tuotannon kulmakiviä ovat sertifioidun luomuraaka-aineen viljely terveessä maaperässä sekä kasviuutteiden valmistus tuoreena kerätyistä kasveista aina kuin se on mahdollista. Tuotteet valmistetaan Sveitsissä yrityksen omassa modernissa lääketehtaassa, jossa tiukka laadunvalvonta ja tieteellinen tutkimus ovat avainasemassa.

Tuoreesta punahatusta suojaa flunssaviruksia vastaan ja tukea vastustuskyvylle

Punahattu (Echinacea purpurea) vahvistaa tutkitusti vastustuskykyä ja auttaa elimistöä puolustautumaan taudinaiheuttajia vastaan. Säännöllisesti käytettynä punahattu estää virusten kiinnittymisen limakalvosoluihimme ja siten sairastumisen flunssaan. Punahatun teho on merkittävä myös jälkitautien ehkäisyssä, joten se on huomattavasti monipuolisempi flunssalääke kuin esimerkiksi monelle tuttu sinkki.

Flunssaviruksia on liikkeellä paljon, joten niille altistumista on vaikea välttää. Vastustuskyvyn tukeminen onkin siksi tärkeää. Flunssan ennaltaehkäisyyn on valitettavan vähän valmisteita, mutta tuoreista kasveista valmistetun punahattu-uutteen on todettu toimivan hyvin flunssaa vastaan. Tällainen valmiste on Echinaforce, joka uutetaan luomuviljellystä tuoreesta punahatusta.

Echinaforce ennaltaehkäisee flunssaa parantamalla kehon omaa vastustuskykyä. Sitä käyttävillä nuhakuume osuu kohdalle harvemmin. Jos flunssa kuitenkin iskee, Echinaforce vähentää flunssan oireita ja lyhentää sairastamisen kestoa. Samalla särkylääkkeiden tarve vähenee. Erityisen hyvin Echinaforce auttaa, kun vastustuskyky on laskenut esimerkiksi stressin vuoksi.

Echinaforce on yksi maailman tutkituimpia kasvirohdosvalmisteita ja käy läpi tiukan, yli 200 vaihetta käsittävän laadunvalvontaprosessin ennen kuin pääsee kaupan hyllyyn ja kuluttajalle saakka.

Punahatusta A. Vogel valmistaa myös Echinacea Purutablettia, Echinacea-Salvia kurkkusuihketta sekä Echinacea-Mustaselja Hot Drinkiä.
Echinacea Purutabletti soveltuu koko perheen vastustuskykyä tukemaan, sillä se sopii myös lapsille nelivuotiaasta alkaen. Appelsiininmakuinen hammasystävällinen purutabletti on helppokäyttöinen esimerkiksi matkoilla. Juuri ilmestyneen tutkimuksen mukaan tuote vähentää lasten hengitystieinfektioita ja sitä kautta myös tarvetta antibioottien käytölle.

Echinacea-Salvia kurkkusuihkeella on kolmiosainen vaikutus: punahattu tukee vastustuskykyä, salvia rauhoittaa nielua ja miellyttävä piparminttu raikastaa suun. Pieni suihke on helppo käyttää ja kulkee kätevästi mukana!

Marjaisan makuinen Echinacea-Mustaselja Hot Drink tarjoaa tuplatehon: se sisältää vastustuskykyä tukevan punahatun ohella antioksidanttipitoista mustaseljaa. Juoma kehitettiin yhdessä Sveitsin alppimaajoukkueen kanssa tukemaan urheilijoiden vastustuskykyä kilpailukaudella. Treenin tai ulkoilun päätteeksi kuppi kuumaa Echinacea & Mustaselja Hot Drinkiä lämmittää mukavasti ja auttaa pysymään terveenä!

Tutkitusti tehokas Menoforce Strong helpottaa vaihdevuosioireita luonnonmukaisesti

Vaihdevuodet ovat luonnollinen osa naisen elämää, mutta monilla niiden aiheuttamat oireet ovat silti omiaan laskemaan niin mielialaa kuin elämänlaatuakin. Oireista kärsivälle naiselle onkin usein helpotus kuulla, että niihin on tarjolla luonnonmukaista lievitystä.

Salviaa (Salvia officinalis) on perinteisesti käytetty vaihdevuosien mukanaan tuomiin kuumiin aaltoihin, mielialan vaihteluihin ja unihäiriöihin. Uunituore kliininen kaksoissokkotutkimus vahvistaa salvian tehon. Tutkimuksen mukaan salviavalmiste Menoforce Strong vähentää kuumia aaltoja ja helpottaa myös muita vaihdevuosioireita.

Kasvivalmisteita tarkasteltaessa on hyvä muistaa, että valmisteen raaka-aineena käytettävien kasvien tuoreudella on suuri merkitys valmisteen tehoon. Tämä pätee myös salviaan: tuoreesta salviasta syntyy tutkitusti tehokkaampi valmiste kuin kuivatusta. Menoforce Strongin sisältämän salviauutteen uuttamisprosessi on aloitettu 24 tunnin sisällä kasvien korjuusta, joten uutteessa on tallessa tuoreen salvian voima.

Fluid Balance on hellävarainen mutta tehokas apu turvotukseen

Olo on tukalan turvonnut, sormukset eivät ole mahtua sormeen ja erityisesti päivän päätteeksi esimerkiksi sukanvarret kiristävät. Turvotus on yleinen vaiva muun muassa kesähelteillä, matkustaessa ja vaihdevuosien yhteydessä. Monille naisille se on myös tuttu PMS-oire.

Turvotuksen lievittämisessä voi auttaa A. Vogelin nesteenpoiston edistämiseen tarkoitettu uutuustuote Fluid Balance, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kahta tuoretta kasvia: kultapiiskua (Solidago virgaurea) ja koivunlehteä (Betula pendula folium). Kultapiisku edistää normaalia virtsaamista ja koivunlehti tukee munuaisten erittävää toimintaa. Ne ovat niin sanottuja akvareettisia yrttejä, jotka lisäävät virtsan virtausta ja auttavat nesteen kulkua munuaisissa häiritsemättä kaliumtasapainoa ja poistamatta elektrolyytteja ja mineraaleja. Tämä erottaa akvareettiset yrtit perinteisistä diureeteista.

Hellävarainen mutta tehokas Fluid Balance on laktoositon, gluteeniton ja vegaaninen eikä sisällä alkoholia tai soijaa.

Crataegus pitää huolta sydämestä

Sydäntippana tunnettu Crataegus on itsehoitolääke hermostoperäisiin ja ikääntymisestä johtuviin sydänalan oireisiin. Se suitsii myös stressistä johtuvia sydämentykytyksiä. Crataegus on valmistettu orapihlajan marjoista.

Antitox soveltuu puhdistuskuureihin

Yrttiuutetabletti Antitox soveltuu mainiosti puhdistuskuureihin. Artisokka- ja maarianohdakkeen siemenuutteet ylläpitävät kehon puhdistustoimintoja. Boldopuun lehtiuute edistää maksan ja sapen toimintaa.

Koko perheelle sopiva Strath on huikea ravinnekimara hyvin imeytyvässä muodossa

Strathin tarina sai alkunsa, kun luontaislääkintään perehtynyt biokemisti Walter Strathmeyer ja yrttirohdoista kiinnostunut kauppias Fred Pestalozzi kohtasivat. Strathmeyer oli kehitellyt hiivasta ja tarkkaan valikoiduista yrteistä hyvinvointia tukevan valmisteen, jolle etsi asiakkaita. Pestalozzi innostui tuotteesta, kokeili sitä itse ja vakuuttui sen tehosta. Niinpä hän vuonna 1961 perusti yrityksen ja ryhtyi valmistamaan Zurichissa Strathmeyerin ohjeella yrttihiivavalmistetta, joka sai nimekseen Bio-Strath. Nykyään tuote tunnetaan ytimekkäämmin Strathina.

Strath ponnahti suursuosioon 60-luvun lopulla, kun monet sitä käyttävät huippu-urheilijat vannoivat sen nimeen. Loppu onkin historiaa, ja nykyään Strathia myydään yli 50 maassa. Se valmistetaan edelleen Sveitsissä laadukkaista yrteistä saman alkuperäisen ohjeen mukaisesti, ja yrityskin on pysynyt suvussa: tänään sitä johtaa Fred Pestalozzin poika David.

Ainutlaatuinen Strath on superfoodien edelläkävijä. Se sisältää 61 elimistölle tärkeää ravintoainetta luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa ilman keinotekoisia lisäaineita tai säilöntäaineita. Yleensä jo 3-4 viikon kuuri riittää antamaan tarpeellista lisäpuhtia.

Strath soveltuu koko perheelle lapsista vanhuksiin ja myös raskaana oleville sekä imettäville naisille. Se on urheilijoiden suosikki ja sopii kasvissyöjillekin. Vegaanien ja keliaakikkojen kannattaa valita tablettimuodossa oleva tuote, sillä nestemäinen Strath sisältää hunajaa ja ohramallasta. Tuoteperheen uusimmat jäsenet ovat magnesiumia sisältävä Strath Vitality, sinkkiä sisältävä Strath Immun sekä Strath+D, joka sisältää immuunijärjestelmän toimintaa edistävää luontaista D-vitamiinia. Kokeile ja löydä oma suosikkisi!

Tähän liittyvät tuotteet:

Arctic Puren marjajauheet ja ravintolisät tukevat päivittäistä hyvinvointiasi

Tie uuteen elämään laadukkailla ravintolisillä Suomesta

Näitä luetaan

Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan
Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan...
Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...
Luonnonsuola - Aarre Himalajan vuoristosta
Lempeä maku ja monien vaivojen apu. Paremmin ei voisi kuvailla luonnon todellista...
Wild Nutrition: 10 vuotta naisterveyden asialla
Wild Nutrition juhlii tänä vuonna tuotemerkkinsä 10-vuotismerkkipäivää.
Maitohappobakteerit kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa
Maitohappobakteeri on elävä bakteeri, joka tuottaa maitohappoa ja kiinnittyy suoliston...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.