Via Naturale edistää terveyttä ja hyvinvointia laadukkailla ravintolisillä

Tie uuteen elämään laadukkailla ravintolisillä Suomesta

Via Naturale Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen luontaistuotealan tukkuyritys. Via Naturale kehittää aktiivisesti hyvinvointia tukevia tuotteita yhdessä alan asiantuntijoiden ja nykyaikaisen teknologian avulla. Arvoina ovat läpinäkyvyys, vastuullisuus ja mutkattomuus.

Tuoterepertuaariin kuuluu paljon laadukkaita ravintolisiä, luomuelintarvikkeita ja kosmetiikkatuotteita, jokaiselle siis jotakin. Monille Via Naturalen Hyvän Olon tuotteille onkin myönnetty Avainlippumerkki, joka kertoo siitä, että tuote on tehty Suomessa. Kaikissa tuotteissa käytetään laadukkaita, tutkittuja, sertifioituja ja mahdollisimman luonnonmukaisia raaka-aineita sekä suomalaisilta, että kansainvälisiltä toimijhyvinoilta.

Olemme keränneet alle vinkkejä Via Naturalen ravintolisistä ja hyvinvointituotteista, joilla aloittaa vuosi 2022 hyvällä fiiliksellä ja uudella paremmalla polulla!

Kaikki Omegat samasta paketista

Via Naturale Omegat-3-6-7-9 -valmisteesta kaikki tarpeelliset omega-rasvahapot

Terve aikuinen tarvitsee rasvahappoja 2-3 grammaa vuorokaudessa. Tarpeen saa helposti täyteen syömällä rasvahappokapseleita. Kalaöljyn rasvahappoja on tutkittu paljon, ja niiden terveysväittämät ovat kiistattomat. Esimerkiksi raskauden aikana äidin ja sikiön omega-3-rashappojen tarve kasvaa paljon.

Via Naturalen Omega 3-6-7-9 -kapselit on valmistettu Suomessa ja sopivat koko perheelle. Tiesitkö, että ottamalla kaksi kapselia vuorokaudessa, pystyt helposti kattamaan koko omega-rasvahappotarpeesi samasta paketista? Omega 3-6-7-9 kapselit sisältävät kaikkia elimistön hyvinvoinnille välttämättömiä omega-3, omega-6, omega-7 ja omega-9-rasvahappoja. Via Naturalen rasvahappokapselit sisältävät myös D- ja E-vitamiineja, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Kurkuma on todellinen terveyspommi

Via Naturalen kurkuma on kotimainen ravintolisä

Iloisen keltainen maustekurkuma auttaa monessa vaivassa ja sen juurakkoa on käytetty rohdoskäytössä vuosisatojen ajan. Kurkuman juuresta uutetaan kurkumiinia, joka muun muassa lievittää kipuja, toimii flunssalääkkeenä, hoitaa haavoja ja taltuttaa närästystä.

Via Naturalen kurkumaa on helppo ottaa ruokailun yhteydessä 1-2 tablettia päivässä ja nauttia sen terveysvaikutuksista arjessasi.

Melatoniini auttaa nukkumaan paremmin

Via Naturalen melatoniini auttaa nukkumaan paremmin

Onko sinulla vaikeuksia nukahtaa? Heräiletkö yöllä, etkä saa enää unta?
Melatoniinia syntyy luonnollisesti elimistömme käpylisäkkeessä. Sen eritys alkaa illalla pimeän tullen ja auttaa meitä nukahtamaan, koska hormonilla on univalmiutta lisäävä vaikutus. Joskus kuitenkin osalla ihmisistä melatoniinin tuottavuus on alempi tai elimistömme rytmi on sekaisin vaikka esimerkiksi matkustelusta aiheutuvan aikaerorasituksen vuoksi.

Via Naturalen Hyvän olon Melatoniinivalmiste auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Vuorokausiannos sisältää 1,5 mg melatoniinia ja sitä suositellaan otettavaksi 1 tabletti vuorokaudessa, lähellä nukkumaanmenoaikaa. Melatoniini kannattaa pakata aina matkalle mukaan!

Panox kiireisen arjen keskelle

Via Naturalen Panox on stimuloiva ravintolisä kiireisen arjen keskelle

Seksuaalinen halukkuus on yleensä tärkeä osa toimivaa parisuhdetta. Halun puutetta esiintyy sekä miehillä että naisilla ja yleensä syyt ovat varsin luonnolliset; esimerkiksi stressaava arki, ikä tai muuten vain väsymys.
Via Naturale on kehittänyt miehille luonnollisen avun seksuaalisen halukkuuden parantamiseen ja mieskunnon ylläpitämiseen. Panox Original on Suomessa valmistettu reseptivapaa tuote.

Via Naturalen Panox Original sisältää sinkkiä, joka edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina ja virkistää näin mieskuntoa luonnollisesti. Panox Original on turvallinen ja tehokas tuote jokapäiväiseen käyttöön.

Candida Forte auttaa turvotukseen

Via Naturalen Candida Forte auttaa turvotukseen

Kärsitkö ruuansulatusvaivoista? Turvottaako tai muriseeko vatsasi? Kärsitkö liiallisista ilmavaivoista? Via Naturalen Candida Forte voi olla apu juuri sinulle!
Hyvinvoiva ja tasapainossa olevan suoliston mikrobikanta on oleellinen osa hyvin voivaa ja toimivaa suolistoa. Tasapaino voi häiriintyä useasta syystä, esimerkiksi epäsäännöllisten elintapojen tai vaikka lääkekuurin vaikutuksesta.
Sen lisäksi, että Via Naturalen Candida Forte auttaa hallitsemaan liiallista suolistomikrobien lisääntymistä, se hillitsee myös hiivan liikakasvua ja on tehokas apu ns. hiivasyndroomaan.

Ihmisen elimistössä elää erilaisia mikrobeja, bakteereja ja hiivoja. Candida albicans -hiivaa esiintyy ihmisen elimistössä monessa eri paikassa, eikä se normaalisti aiheuta ongelmia. Sen liikakasvua kutsutaan kuitenkin hiivasyndroomaksi. Hiivasyndrooman voi aiheuttaa erilaiset lääkkeet, kuten antibiootit ja e-pillerit.

Via Naturalen Candida Forte auttaa hiivasyndrooman hoidossa ja se nautitaan kuuriluonteisesti pakkauksen ohjeen mukaan.

Tähän liittyvät tuotteet:

A. Vogel valmistaa tieteellisesti tutkittuja kasvirohdosvalmisteita puhtaista luomuraaka-aineista

Puhdasta terveyttä jo 160 vuotta – apteekkari Peter Möllerin tapaan

Näitä luetaan

Optimoi terveytesi Nordic Kingsin härän sisäelintuotteilla
Ruoholla ruokitun härän sisäelimet kuuluvat maailman ravintorikkaimpiin ruokiin. Sisäelimillä on laajempi ravintoprofiili...
Punavalo hoitaa koko kehoa tutkitusti ja turvallisesti
Kirkasvalo on monelle tuttu apuväline kaamosajan väsymykseen, mutta mikä sitten on punavalo?...
Omega-3:n UUSI aikakausi – Balanstri Omega3+
Balanstri Omega3+ -kalaöljyvalmiste rantautui Suomeen vuonna 2017 yhteistyössä hollantilaisen...
Urheiluravitsemus – matka kohti olennaista
Liikkujan ravitsemuksessa on menty aika lailla eteenpäin parin viime vuosikymmenen aikana. Olen...
Sienet ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin edistäjinä

KÄÄPÄ Mushrooms valmistaa suomalaisista luomusienistä funktionaalisia sieniuutteita. Yrityksen toiminnan...

Black Stuff – ravintolisien uusi musta
Black Stuff on ravintolisämarkkinoiden yksi puhutuimmista uutuuksista. Black Stuff syntyi tiederyhmän innovaationa...
Echinasan valmistetaan Suomessa viljellyistä punahatuista
Echinasan on Suomen puhtaassa luonnossa viljellyistä punahatuista valmistettu punahattu-uute,...
Onko verenpaineesi koholla?
Kalaöljyn omega-3-rasvahappojen, EPA:n ja DHA:n, suotuisa vaikutus verenpaineeseen on tutkimusten mukaan erityisen...
Fermentoitu puolukkamehu tukee tutkitusti suun terveyttä
Kotimaisilla marjoilla tiedetään olevan paljon hyviä ominaisuuksia, ja niiden terveysvaikutuksia on tutkittu...
Aloittelevan vitamiininkäyttäjän muistilista: tärkeimmät ravintolisät hyvinvointisi tueksi
Ravintolisäviidakossa seikkaillessa voi mennä helposti pää pyörälle. Valikoiman laajuus yllättää joskus jopa...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.