category
360 Wholefood – koko ruokaympyrä superfoodeilla

360 Wholefood – koko ruokaympyrä superfoodeilla

Hyvinvoinnin Asiantuntija

Vieraileva kirjoittaja Hanna Jormanainen / Suomen Voimaruoka

Suurin osa meistä haluaisi voida nykyistä paremmin, mutta arki ja sen tuomat haasteet priorisoituvat usein monipuolisen ravitsemuksen edelle, mikä mahdollistaa hyvinvoinnin. Ihmiskeho nimittäin tarvitsee toimiakseen useita eri energiaravintoaineita; proteiineja, rasvaa, hiilihydraatteja sekä elämälle välttämättömiä kivennäisaineita ja vitamiineja. Ruoassa tulee olla myös kuituja, joita elimistö ei pysty pilkkomaan, vaan ne kulkevat ruuansulatuskanavan läpi sellaisenaan puhdistaen samalla suolistoa. Sana ”wholefood” on englantia ja merkitsee suoraan käännettyä täysravintoa eli ravinto-arvoltaan korkealaatuista ruokaa. Tällaista ravintoa meidän tulisi syödä, jotta kehomme kykenee toimimaan, kuten sen on tarkoitettu ja saamme päivistämme irti enemmän.

 

Wholefood = täysravintoa

Voimaruoka 360 Wholefood on monipuolinen proteiini- ja superfoodsekoitus, jota lähdettiin kehittämään mielessä monipuolinen ruokaympyrä, mikä sisältäisi useita näistä ihmiskeholle välttämättömistä rakennuspalikoista. Siinä on yli 40 % proteiinia, tärkeitä kuituja ja mineraaleja sekä juuri sopivasti hyviä rasvoja ja hiilihydraatteja.

Jotta myös ympäristölläsi olisi mahdollisuus voida hyvin, 360 Wholefood sopii koko perheelle ja on hyvin helppo käyttää. Pyöräytä siitä esimerkiksi nopeasti täydellinen smoothie, sillä tarvitset jauheen lisäksi vain lempi pakastemarjasi onnistuaksesi. 360 Wholefoodin sisältämä laadukas heraproteiini ja useat erilaiset siemenet, pähkinät, kuidut, ravintohiiva sekä kookosmaito pitävät huolen siitä, että lopputulos on maukas ja täyttävä.

Miedon ja hyvänmakuista Voimaruoka 360 Wholefoodia voi käyttää myös ihan sellaisenaan shakerissa nesteeseen sekoitettuna ja voipa sitä hyödyntää myös leivontaan, jolloin korvaat osan leivinaineista jauheella.

360 Wholefood on makeutettu stevialla. Se ei sisällä mitään keinotekoista, ei sokeria tai säilöntäaineita ja valittavanasi on kaksi lempeää makua, vanilja ja suklaa.  

360 Wholefood sisältää: Heraproteiini (ruohoa syöneen lehmän maidosta, 46 % heraproteiinikonsentraatti 1 % heraproteiini-isolaatti), mantelijauho 21 %, kaakao 8 % (vain suklaan makuisessa), kookosmaitojauhe, pellavansiemenjauho, auringonkukansiemenet, seesaminsiemenet, chiansiemenet, psyllium-kuitu, luontainen aromi, kurpitsansiemenet, ravintohiiva ja stevia.

Kermainen vanilja tai suklaajuoma

1-2 annosta

 

  • 3 dl valitsemaasi maitoa (esim kaura- tai kookosmaito)
  • 1 pussi 360 Wholefoodia (vanilja tai suklaa)
  • Lisäksi halutessasi lisämakua 1-2 rkl hunajaa ja/tai muutama oksa minttua.

Laita ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä nopsaan makeankuohkea juoma vaikkapa aamupalaksi, palautusjuomaksi tai energiseksi välipalaksi!

 

Alunperin julkaistu 17.4.2015 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

Edellinen artikkeli

Keinoja herätellä keho kevääseen

Seuraava artikkeli

Imetyksestä ja testissä Weledan Imetystee

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: