Marjasmoothie ja banaani ikkunalaudalla

360 Wholefood – koko ruokaympyrä superfoodeilla

Vieraileva kirjoittaja Hanna Jormanainen / Suomen Voimaruoka

Suurin osa meistä haluaisi voida nykyistä paremmin, mutta arki ja sen tuomat haasteet priorisoituvat usein monipuolisen ravitsemuksen edelle, mikä mahdollistaa hyvinvoinnin. Ihmiskeho nimittäin tarvitsee toimiakseen useita eri energiaravintoaineita; proteiineja, rasvaa, hiilihydraatteja sekä elämälle välttämättömiä kivennäisaineita ja vitamiineja. Ruoassa tulee olla myös kuituja, joita elimistö ei pysty pilkkomaan, vaan ne kulkevat ruuansulatuskanavan läpi sellaisenaan puhdistaen samalla suolistoa. Sana ”wholefood” on englantia ja merkitsee suoraan käännettyä täysravintoa eli ravinto-arvoltaan korkealaatuista ruokaa. Tällaista ravintoa meidän tulisi syödä, jotta kehomme kykenee toimimaan, kuten sen on tarkoitettu ja saamme päivistämme irti enemmän.

 

Wholefood = täysravintoa

Voimaruoka 360 Wholefood on monipuolinen proteiini- ja superfoodsekoitus, jota lähdettiin kehittämään mielessä monipuolinen ruokaympyrä, mikä sisältäisi useita näistä ihmiskeholle välttämättömistä rakennuspalikoista. Siinä on yli 40 % proteiinia, tärkeitä kuituja ja mineraaleja sekä juuri sopivasti hyviä rasvoja ja hiilihydraatteja.

Jotta myös ympäristölläsi olisi mahdollisuus voida hyvin, 360 Wholefood sopii koko perheelle ja on hyvin helppo käyttää. Pyöräytä siitä esimerkiksi nopeasti täydellinen smoothie, sillä tarvitset jauheen lisäksi vain lempi pakastemarjasi onnistuaksesi. 360 Wholefoodin sisältämä laadukas heraproteiini ja useat erilaiset siemenet, pähkinät, kuidut, ravintohiiva sekä kookosmaito pitävät huolen siitä, että lopputulos on maukas ja täyttävä.

Miedon ja hyvänmakuista Voimaruoka 360 Wholefoodia voi käyttää myös ihan sellaisenaan shakerissa nesteeseen sekoitettuna ja voipa sitä hyödyntää myös leivontaan, jolloin korvaat osan leivinaineista jauheella.

360 Wholefood on makeutettu stevialla. Se ei sisällä mitään keinotekoista, ei sokeria tai säilöntäaineita ja valittavanasi on kaksi lempeää makua, vanilja ja suklaa.  

360 Wholefood sisältää: Heraproteiini (ruohoa syöneen lehmän maidosta, 46 % heraproteiinikonsentraatti 1 % heraproteiini-isolaatti), mantelijauho 21 %, kaakao 8 % (vain suklaan makuisessa), kookosmaitojauhe, pellavansiemenjauho, auringonkukansiemenet, seesaminsiemenet, chiansiemenet, psyllium-kuitu, luontainen aromi, kurpitsansiemenet, ravintohiiva ja stevia.

Kermainen vanilja tai suklaajuoma

1-2 annosta

 

  • 3 dl valitsemaasi maitoa (esim kaura- tai kookosmaito)
  • 1 pussi 360 Wholefoodia (vanilja tai suklaa)
  • Lisäksi halutessasi lisämakua 1-2 rkl hunajaa ja/tai muutama oksa minttua.

Laita ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä nopsaan makeankuohkea juoma vaikkapa aamupalaksi, palautusjuomaksi tai energiseksi välipalaksi!

 

Alunperin julkaistu 17.4.2015 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

Keinoja herätellä keho kevääseen

Imetyksestä ja testissä Weledan Imetystee

Näitä luetaan

5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.