Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen

Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen

Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin suhteen olisi kuitenkin tärkeintä ymmärtää, että oikeastaan olet mitä imeytät. Jos ravintoaineet eivät imeydy, ei ravintolisistäkään voi saada täyttä hyötyä ja rahalleen vastinetta.

Laadukkaan ravintolisän tärkein ominaisuus on sen hyödynnettävyys eli kuinka hyvin ravintoaine siitä elimistön käytettäväksi imeytyy. Tabletin nielaistuaan harva kuitenkaan taitaa tulla tätä ajatelleeksi. Asiaan kuitenkin kannattaa kiinnittää huomiota, jotta rahat eivät menisi hukkaan. Vain imeytyvä valmiste voi vaikuttaa.

Nieltävä tabletti ravintoaineineen kulkeutuu voimakkaita vatsahappoja sisältävän vatsalaukun kautta ruuansulatuskanavan myllerrykseen, josta se huonoimmassa tapauksessa voi jäädä jopa melkeinpä kokonaan imeytymättä. Ravintoaineiden imeytyminen on muutenkin hyvin yksilöllistä, johon monet tekijät vaikuttavat. Esimerkiksi ikääntyminen vaikuttaa imeytymiseen – vanhetessamme se saattaa heikentyä.

Kun haetaan parasta mahdollista imeytymistä, on Nordic Healthin suihkemuotoinen ravintolisä verraton valinta, sillä se ei se käytä imeytymiskanavana suolistoa. Suihkemuodon merkittävimpänä etuna on ravintoaineen imeytyminen suun limakalvolta suoraan ja nopeasti verenkiertoon.

Suihkemaisella ravintolisällä vatsan kuormitus kevenee ja rahaa säästyy

Suihkemaisella ravintolisällä vatsan kuormitus kevenee ja rahaa säästyy

Nordic Health -suusuihkeiden tarkoin harkituissa koostumuksissa vitamiinit ja hivenaineet ovat aina elimistön parhaiten hyödynnettävissä muodoissa. Suihkeet eivät sisällä tableteille ja kapseleille usein tyypillisiä täyteaineita, ja suihkeissa käytetyt maku- ja säilöntäaineet ovat luontaisia. Samalla kun lisäainekuorma pienenee, myös lompakko kiittää: imeytymisen ollessa tehokasta ei tarvita suuria annoksia ja kourakaupalla tabletteja.

Suihkemuodon monet edut

Suihkemuotoinen ravintolisä sopii erinomaisesti myös niille, joille pillereiden nieleminen on hankalaa tai epämieluisaa. Tämä korostuu nuorempien käyttäjien kohdalla.

Pienelle lapselle ravintolisä on helppo vain suihkauttaa suuhun ja vähän isommat osaavat käytön itsekin kokien sen usein huomattavasti mieluisammaksi kuin pillerin nielemisen. Pieni suihkepullo kulkee helposti myös mukana reissussa, eikä mukaan otettavia tabletteja tarvitse laskeskella.

Nordic Health -suihkemuotoisista ravintolisistä löytyy omansa koko perheelle. Valikoimassa on myös vegaanisia vaihtoehtoja.

Magnesium on monessa mukana

Magnesium on elintärkeä hivenaine, joka aktivoi useita elintoimintoja. Magnesium osallistuu lihasten ja hermoston toimintaan ja solujen energia-aineenvaihduntaan. Se on lisäksi mukana jopa yli 300:ssa entsyymireaktiossa ja on tärkeä suolatasapainon (natrium/kalium) säätelijä. Riittävä magnesiumtaso edesauttaa myös kalsiumin imeytymistä luustoon. Liikunnan aiheuttama hikoilu, runsas virtsaneritys ja alkoholin käyttö lisäävät magnesiumin tarvetta. Myös stressi kuluttaa magnesiumvarastoja.

Yllättävä mutta tehokas imeytymisväylä

Nordic Health hyödyntää suun limakalvojen lisäksi tuotteidensa imeytymiskanavana myös toista reittiä - ihoa. Tutkimusten mukaan laadukas magnesium imeytyy ihon kautta eli transdermaalisesti erinomaisesti; nopeasti ja vatsaa ärsyttämättä. Näin optimaalinen määrä magnesiumia saadaan nopeasti sinne missä sitä tarvitaankin eli kudoksiin ja soluihin. Nordic Health transdermaaliset magnesiumtuotteet sisältävät korkealaatuista ja puhdasta, syvältä maankuoresta saatavaa Zechstein-magnesiumia, jonka tehokasta imeytymistä ihon kautta on tutkittu perusteellisesti.

Kätevillä magnesiumunituotteilla levollisempi yö

Moni kokee magnesiumin rentouttavan ilta-aikaan käytettynä. Nordic Health -sarjasta löytyykin erityisesti iltakäyttöön suunnitellut, aitoja eteerisiä öljyjä sisältävät ihotuotteet. Niiden avulla on helppo luoda unentuloa edistävä rauhoittava iltarutiini. Suosittu Nordic Health Magnesium Sleep -voide on yhdistelmä hyvin imeytyvää Zechstein-magnesiumia, laventelia ja kamomillaa. Se rentouttaa ja rauhoittaa mieltä ennen nukkumaanmenoa. Tuotteesta ovat hyötyneet myös jalkojen levottomuutta yöaikaan kokevat.

Nopeasti imeytyvä voide on helppo ottaa osaksi nukkumaanmenorutiineja: voidetta levitetään puhtaalle, kuivalle iholle noin 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Voidaan käyttää koko keholle tai keskittyä esimerkiksi niskan, hartioiden tai jalkojen alueelle. Parhaan imeytymisen takaamiseksi käyttöä suositellaan puhtaalle iholle lämpimän suihkun jälkeen.

Suuren suosion on saavuttanut myös sarjan Magnesium Sleep Junior -voide, jonka ainesosien pitoisuudet on optimoitu lapsille sopiviksi. Tuotteesta ovat hyötyneet varsinkin kasvuiässä olevat lapset, jotka kokevat usein raajoissa jomottavia tuntemuksia yöaikaan.

Tähän liittyvät tuotteet:

Kolesteroli kuriin kotimaisella superruoalla – ekologinen vaihtoehto myös kalaöljylle

Näitä luetaan

5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.