Valkoinen kahvikuppi puupöydällä

Pudota painoa juomalla kahvia

Kahvikissoille hyviä uutisia: Vihreää kahvipapu -uutetta sisältävää CoffeeSLENDER -kahvia juomalla hoikistuminen tapahtuu kuin itsestään.

Miten tämä on mahdollista? Eikö sitten tavallinen kahvi tee saman? Valitettavasti ei, sillä vihreiden kahvipapujen sisältämä klorogeenihappo tuhoutuu paahdettaessa. CoffeeSLENDER´issä tuo klorogeenihappo imetään pois ennen paahtamista ja viedään siihen takaisin patentoidulla menetelmällä.

 

Menestystarina Norjassa

CoffeeSLENDER on yksi suurimmista menestystarinoista painonhallinnan alalla kotimaassaan Norjassa. Sadat tuhannet norjalaiset ovat pudottaneet painoaan ja pitäneet yllä ihannepainonsa tällä kahvilla. Tuote on ollut Norjan markkinoilla jo vuodesta 2002 lähtien ja sen menestystarina jatkuu edelleen. Sitä viedäänkin noin 30 maahan – ja Suomeenkin se saatiin pari vuotta sitten vihreä kahvipapu-uute innostuksen siivittämänä.

Mona Grudt´in, norjalaisen Miss Universum´in mieleenpainuva lausahdus on saanut ihmiset ymmärtämään, mistä on kyse:
”Juon joka tapauksessa enemmän kuin 3 kuppia kahvia päivässä, joten miksi en yhtä hyvin joisi kahvia, joka pitää linjani kurissa.” 
Kahvi on kaiken lisäksi erinomaisen makuista, suomalaiseen makuun paahdettua ja valmistettu korkealaatuisista Arabica ja Robusta kahvipavuista. CoffeeSLENDER´iä on helppoa käyttää – tavallisen pikakahvin tapaan. 3 kupillista kahvia päivässä riittää tuomaan elimistöön tarpeellisen määrän klorogeenihappoa kilojen karistamiseksi.

Jo vuonna 2007 The Journal of International Medical Research´issa julkaistu kaksoissokkotutkimus osoitti, että koehenkilöt laihtuivat 12 viikon käytön jälkeen keskimäärin 5,4 kg. Klorogeenihappo toimii monin tavoin hoikentavasti, pähkinänkuoressa näin: Se kiihdyttää aineenvaihduntaa ja tasoittaa verensokeria. Koska se myös heikentää sokerien imeytymistä ja vaikuttaa mahalaukun hormonieritykseen nälän tunne vähenee samoin kuin epäterve napostelun tarve. Ja kun elimistöön tulee liian runsaasti sokeria keho ei pysty varastoimaan sitä, vaan muuttaa sen ylimääräiseksi rasvakudokseksi. Lihomisen ehkäisemiseksi sokerin muuntuminen rasvaksi pitää joko estää tai aktivoida elimistö polttamaan rasvaa tehokkaasti. Klorogeenihappo kykenee auttamaan elimistöä tekemään nämä molemmat!

 

Coffee Slender löytyy täältä!

 

Teksti: Tiia Eskola

 

Alunperin julkaistu 11.4.2018 Hyvinvoinnin vanhassa kaupassa.

K2-vitamiinilla on hätkähdyttävät terveysvaikutukset

Sinkin puutteella yhteys pälvikaljuuteen ja Vitilingoon?

Näitä luetaan

Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.